Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Surprise!

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Surprise!

Me Rebekan kanssa pakattiin kamat ja hypättiin junaan, ihan tuosta noin vain sen kummempia suunnittelematta. Miika ja Teppo jäivät kotimiehiksi! Ai, niin... minne me mentiin? No minnekäs muuallekaan kuin kotikonnuille Ylivieskaan. En kertonut tulostamme vanhemmilleni mitään, mutta tiesin kyllä, että äiti odotti Rebekan näkemistä kuin kuuta nousevaa.


Saatiin ihan täydellinen paikka kaikinpuolin.


Meille kuitenkin selvisi, että vanhempani olivat toisessa kaupungissa (yötäkin), veljeni ei ollut myöskään kotosalla ja sisko miehineen olivat ilta kymmeneen saakka töissä. Eli täydellisen huono tsägä! Onneksi serkkuni perheineen nappasivat meidän (ja tavaralastin) asemalta kyytiin ja vietettiin heti eka ilta heillä kyläillen, oli muuten aivan mieletöntä päästä valmiseen pöytään syömään ja kaikkea :)


Rebekan ensimmäinen junamatka sujui oikein hyvin.
Pikku-neiti ei tosin malttanut millään nukkua kuin puoli tuntia,
mutta siitä huolimatta 4 tuntia meni tosi nopeasti.
Parit ruokailut ja kakkavaipat hoideltiin hienosti.
Meillä oli järkyttävä määrä tavaraa!
Rebekan laukku toimi myös hoitolaukkuna.Tosin mun käsilaukkukin alkoi muistuttamaan hoitolaukkua...


Itse en kyllä ehtinyt sen kummemmin syödä,
enkä käydä veskissä!


vaunuillekin oli ihan kätevästi tilaa.
Yläkerrassa oli leikkivaunu ja siellä me sitten istuttiin ja ihmeteltiin isompien lasten leikkejä pariinkin otteeseen:
"Nyt vauva on marsun häkissä ja nyt se on apteekissa"??


Eli mennään kyllä toistenkin junalla, seuraavaksi vaikka Sapelle Helsinkiin!Mummo ja Pappa tulivat siis vasta tänään kotiin...


He olivat super yllätyneitä, kuten kuvasta näkyy :D
Mummu oli melkeinpä tippalinssissä...


Täältä bloggailen sitten ainakin seuraavat pari viikkoa!


ilta jatkui tähän malliin ;>-M

Tunnisteet:

34 kommenttia:

17. lokakuuta 2010 klo 9.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs Miika ja Teppo kestää olla kaksi viikkoa erossa tytöistään?

 
17. lokakuuta 2010 klo 9.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

psst, se on suRprise :)

 
17. lokakuuta 2010 klo 10.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hii, onpas Repsu söpönä vaunuissaan ja tuo mummun ilme on kyllä parhautta! :)

 
17. lokakuuta 2010 klo 10.06 , Blogger Satu kirjoitti...

Voi, tekis mieli itsekin hypätä tytskyjen kaa täältä Espoosta junaan ja junaille Ykaan. Mutta perästä tullaan, viikon päästä.

Hauskaa lomailua!

Ps. Tarkoitit kai surprise? :-)

 
17. lokakuuta 2010 klo 10.23 , Anonymous hoo kirjoitti...

Onko teillä kaikki hyvin Miikan kanssa? En halua arvostella, sillä en todellakaan tiedä teidän elämästä "blogin takaa" mitään.. Mutta jos mietin että lähtisin itse yhtäkkiä mieheni luota (ilman lasta, sillä meillä ei ole) ja jättäisin hänet meidän koiran kanssa kotiin, kyseessä olisi jotain vakavaa. Ja vielä pari viikkoa? Voi Maj, toivottavasti teillä on kaikki hyvin.

 
17. lokakuuta 2010 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika..eikö toiset ymmärrä että joskus pitää saada omaa aikaa. Aivan normaali tilanne että äiti lähtee lapsen kans kotikonnuille kylään ja mies jää kotiin, töihin. Siinä saa mieskin omaa aikaa. Hei nyt eletään 2000 lukua!!! Aivan normaalia eikä mitään viitteitä siitä että parisuhde voisi huonosti. hohhoijaa...missä laatikossa jotku ihmiset elää??? Kateellisia kun itse eivät pääse kotoa mihinkään ilman lapsia ja miestä:(
Ihana Maj, nauti Ylivieskassa olosta:)

-maria

 
17. lokakuuta 2010 klo 11.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, loistavaa Maria, ota vaan kateuskortti esiin.
Toiset viihtyy perheen kesken, joten saa kai sitä ihmetellä. Kaksi viikkoa on sentään pitkä aika olla erossa.
t.Tiina

 
17. lokakuuta 2010 klo 11.48 , Anonymous Kaisa kirjoitti...

"hoo" ihmetteli tätä, että Maj lähtee kahdeksi viikoksi lapsen kanssa kotikonnuille ja jättää miehen ja koiran kotiin. Pienen lapsen äitinä voin kertoa, että omien vanhempien seura on entistäkin arvokkaampaa ja ihanampaa nyt kun on itsekin äiti. Majn vanhemmat sattuvat asumaan niin kaukana, että sinne ei ihan pariksi päiväksi viitsi lähteä ja kun mies käy töissä, niin reissuun on lähdettävä kahdestaan lapsen kanssa. Ja mitään muutaman päivän reissua ei varmasti vauvan kanssa tule tehtyä, sillä pitkä junamatka on kuitenkin aika raskas, vaikka vauva olisi kuinka nätisti. Ei kahden viikon erossa oleminen ole mitenkään outoa! :) Vauvan kanssa kotona oleminen on oikeasti välillä niin väsyttävää ja rankkaa, että on maailman parasta kun pääsee hetkeksi pois niistä arkirutiineista omaan lapsuudenkotiin. Saa kerätä voimia! :) Tiina totesi, että "Toiset viihtyy perheen kesken, joten saa kai sitä ihmetellä." Majn vanhemmat ovat hänelle perhettä myös, joten heidän luo pitää varmasti myös välillä päästä. Ymmärrän Majn "pakomatkan" (hehheh) aivan täysin. Nauti Maj olostasi! Kotiin on taas sitten parin viikon päästä kiva palata!

 
17. lokakuuta 2010 klo 11.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No ei siinä ole kyllä mitään ihmeellistä jos haluaa viettää aikaa myös omien vanhempien kanssa ja antaa heidän viettää aikaa lapsenlapsensa kanssa. Minkäs sille voi jos miehen tarvitsee käydä töissä, eihän niitä lomiakaan aina jaksa odotella. Aika harvakseltaa on lomia tavallisilla työssä käyvillä. Kyllä normaallissa parisuhteessa voi viettää aikaa myös erikseen välillä. Ei se ole merkki kriisistä!

 
17. lokakuuta 2010 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse en ees kiinnittänyt huomiota tuohon "pariin viikkoon" .. ? olin/olen vaan onnellinen Maj:n ja Reben puolesta kun pääsivät pikku syyslomalle rakkaiden luo! Nauttikaahan! Täällä yks kateellinen vaan painaa töitä eikä pääse piiitkään aikaan äidin helmoihin :(

ps. Joko siellä on lumi maassa?

Jenny

 
17. lokakuuta 2010 klo 12.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi meillä on jo teitä ikävä! Ihanaa Ylivieskaa, mummulle hali ja Repsukalle pusu!

Naapurin Mai + Little Miss G

 
17. lokakuuta 2010 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että miten ihana on "mummun" ilme kun teidät tapasi. Nauttikaahan olostanne kotikotona täysillä! :-) Olette suloisia!

 
17. lokakuuta 2010 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anonyymi kysyi vain huolestuneisuuttaan että ONKO jotain ongelmia..ette te muutkaan anonyymit tiedä että onko niitä ongelmia vai ei. turhaan tekään siis avaudutte ja syylistätte kysynyttä. huh huh.
kyllä mullekin on tullut joku viba mahdollisista ongelmista, ei silleen että niissä ois jotain pahaa, huolissani vaan olen vaikkei se mulle kuulukkaan.
jotenkin vaan niin alakuloisen oloinen blogi, varsinkin se videopostaus...oishan se siis kiva tietää että kaikki on hyvin!

 
17. lokakuuta 2010 klo 12.54 , Anonymous r kirjoitti...

Vai oliko otsikko viittaus entiseen ykalaiseen vaatekauppaan? ;D

 
17. lokakuuta 2010 klo 13.00 , Anonymous Maija kirjoitti...

Hoh hoijaa - voi luoja joitakin anoja taas.

Blogista on varmaan huokunut, että Maj on aika väsynyt. Mies käy töissä, ja vaikka parhaansa mukaan varmasti auttaa, niin kotikotona on paljon helpompi olla. Enemmän tilaan, valmista ruokaa, joku muu siivoaa, luonto lähellä vaunutteluun ym. Sekä rakas perhe. Näistä kaikista jutuista Maj saa varmasti voimia.

Mielestäni se, että Maj lähtee kahdeksi viikoksi pois on ihan yhtä paljon osoitus siitä, että heillä menee todella hyvin ja hän luottaa Miikaan - itsellä tulee lähinnä teistä mieleen, ettette uskalla jättää miehiänne kahdeksi viikoksi kotiin yksin. Jotkut elää kaukosuhteessakin montakin vuotta, eikä siinä auta kuin luottaa toiseen, vaikka "toiset viihtyy perheen kesken".

 
17. lokakuuta 2010 klo 13.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huomaa kyllä että leikit on menossa enon kanssa ku leluina kunnon kuorma-autot!:D Huippua lomaa teille! Oot ihana:)

 
17. lokakuuta 2010 klo 21.06 , Blogger Ele kirjoitti...

Äitiysloma on juuri parasta aikaa tehdä tuollaisia reissuja! Mä reissasin äitiyslomilla melkein kuukausittain Espoosta Ouluuun moikkaamaan vanhempiani, välillä juuri pidemmiksikin pätkiksi. Töihinpalaamisen jälkeen reissuja on tullut tehtyä enää kerran tai kaksi vuodessa. Tuli niin omat äitiyslomat mieleen.

 
17. lokakuuta 2010 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihme spekulointia meneekö hyvin vai huonosti, te ette sitä tiedä suuntaan tai toiseen niin turha käännellä ja väännellä.

 
17. lokakuuta 2010 klo 21.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Mistä olet ostanut nuo tyylikkäät "nipsuttimet" pitämään kangasta vaunujen suojana? Haluaisin itse jotain muuta kuin ne ainaiset pyykkipojat.. (la joulukuussa)

Rentouttavaa ylivieska-aikaa! :)

Hanna

 
17. lokakuuta 2010 klo 22.04 , Blogger J kirjoitti...

Hihii!
Just sopivasti kun kaipasin "sympatiaa".. Siis mun mieheni lähti myös työmatkalle täksi viikoksi.. ENSIMMÄISTÄ KERTAA näin "pitkä" aika erossa (vaikka vuosia olemmekin jo olleet ja on mies ollut aiemmin sellaisia muutaman päivän aikoja reissussa) :)
Sympatialla tarkoitan sitä että Sinäkin/Te erossa rakkaasta! Haluaisin kuulla, kun suurinosa täälläkin ihmettelee erossa olemista, että miltä se Sinusta tuntuu? Saatko käytännössä yösi nukuttua ja rentoutua erilailla? Nyt Maj äkkiä vinkkejä, kuinka pärjäämme (Täällä myös tytär ja koira) ilman "ikävää"? :)

Rentouttavaa "äkki" lomaa Äipälle ja Tyttärelle :)

 
17. lokakuuta 2010 klo 22.05 , Blogger J kirjoitti...

Ja ps. Yhdyn Maija:n kommentteihin!

 
17. lokakuuta 2010 klo 22.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hoo, mene hoitoon, ettet enää mokaa itseäsi enempää. Et ehkä itse tajua miten naivilta tekstisi lukijasta tuntuu, eikä voi olla näpäyttämättä.

Kati

 
18. lokakuuta 2010 klo 0.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No jo se tuli selväksi että heillä ei ole ongelmia ja äitiysloma on hyvä aika viettää pidempiä aikoja vanhempiensa luona.
Kukaan ei ole edes väittänyt mitään, pohtinut vaan ääneen voiko olla jotain meneillään. Ei tarvitse kauheita kilareita vetää jos joku uskaltaa jopa välittää Majsta ja miettii että onhan kaikki varmasti hyvin. Minäkin luen tätä blogia ns. koko ajan enkä todellakaan tunne Majta henkilökohtaisesti mutta silti mietin että mitä hänelle kuuluu yms.
t:Tiina

 
18. lokakuuta 2010 klo 0.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keskittykää nyt omiin asioihin! Ettekö te tajua, ettei kukaan jaksa kohta pitää blogia jos kommentit on tuollasia?

Ehdotan Maj, että otat käyttöön sen, että ainoastaan rekistöröidyt voivat kommentoida (vaikka nyt itsekin rekisteröimättömä kommentoin, kun en jaksanut kirjautua). Loppuu tuo turha anonyymien kirjoittamana liibalaaba asioista jotka eivät heille tippaakaan kuulu. Pelkään, että tuollaisten takia en saa kohta enää lukea sun ja Repsun seikkailuista!

-Alz

 
18. lokakuuta 2010 klo 0.50 , Blogger jonna kirjoitti...

on aivan pakko ihmetellä ääneen, että miten täällä saadaan ns. "sota aikaiseksi" SUN päätöksistä ja SUN elämästä. ;o
huh. Puolustelematta ketään, kävipä mullakin mielessä, että onhan kaikki ok. itsehän en tietenkään ole pienen lapsen äiti, joten en voi tietää, mutta ihmetellähän sitä saa.
toivottavasti en tällä kommentilla lietso lisää tätä sotaa. :D

 
18. lokakuuta 2010 klo 3.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täytyy kyllä sanoa että eikö tämä blogin pitäminen ole huvin vuoksi? hassua että ihmiset jotka eivät tunne blogin pitäjään henk.koht puolustavat täysillä kun heidän mielestään sanotaan jotain loukkaavaa bloggaajalle. en puhu nyt ainoastaa ko. blogista vaan yleisesti ottaen.

Majn blogi on hyvä ja ihana, siitä ei pääse mihinkään. Mutta muut lukijat, älkää stressatko ja antakaa idioottien olla.

 
18. lokakuuta 2010 klo 3.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei mulle tullu hetkeksikään mieleen et jotain olisi suhteessä vinossa kun lähdit junaillen lapsesi kanssa kotikonnuille:)En edes tajunnut ajatella moista ennekuin joku valopää mainitsi asiasta. Kummallista on joidenkin ajatuksenhuoksu... Meillä samanikäinen vauveli kun R ja todellakin voisin mennä viikoksi omille kotikonnuilleni ilman sen kummempaa draamaa parisuhteessa:)Tekisi varmasti kaikille hyvää!

 
18. lokakuuta 2010 klo 7.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NAUTTIKAA!!! Itse olen palannut parin lapsen (ja monien kotivuosien jälkeen) takaisin töihin. Työt kylläkin maittavat mutta harmittaa kun en enää pääse "kotikaupunkiin" vanhempien hoiviin viikolla. Plussana vielä sisarusten, sukulaisten ja ennenkaikkea kavereiden tapaamisia ilman lastenhoito-ongelmia :) Viikonloput ovat liian lyhyitä ja harvemmin jaksaa reissata. Parisuhdettakin on takana vaivaiset 16 vuotta ;))
Blogisi on huippu!

 
18. lokakuuta 2010 klo 8.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa reissua Maj sulle. Ihmettelen minäkin että eikö tuo ole ihan normaalia että lähtee perheen luokse ilman miestä välillä,itsekin äitiyslomalla kävin aina viikon-parin reissuilla kotikonnuilla,vitsit se oli ihanaa ja rentouttavaa! Kannattaa nauttia noista reissuista,sitten paljon vaikeampi lähteä mihinkään kun palaa töihin/opiskeleen :( Kiva että teillä meni junamatka hienosti,oliko tuo siis eka junamatka Repsun kanssa teillä?:) Itellä bussimatka vanhemmille vähän päälle 3h ja aina meni reissut hienosti kun olin äippälomalla :)

 
18. lokakuuta 2010 klo 9.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei siinä ole munkaan mielestä mitään outoa jos haluaa välillä lähteä vanhempiensa luo ja mies jää kotiin. En silti hermostuisi noista parista kommentista joissa kysyttiin, onko kaikki hyvin. Luulen, että nämä ihmiset eivät tarkoittaneet mitään pahaa kysymyksillään.. Ihanaa lomaa vanhempiesi luona ja hyvää syksyn jatkoa <3

-LL-

 
18. lokakuuta 2010 klo 22.50 , Blogger Heidi kirjoitti...

mä oon monta kertaa miettinyt tota junalla matkustamista vauvan kanssa. mietin vaan että miten sait kaikki 2 viikon kamat kuskattua mukana? oliko rinkka selässä vai kuinka? Ihanaa varmaan viettää aikaa siellä missä saa päivisinkin apua ja seuraa..onneksi mäkin pääsen nauttimaan vanhempieni seurasta viikonloppuna :) ..pääsen sinne tosin autolla :D

 
19. lokakuuta 2010 klo 1.28 , Blogger Jaana kirjoitti...

Hanna kyseli, että mistä tuo vaununsuoja on. En tiiä, mistä Maj on sen ostanut, mutta samanmoisen hankin itse www.unkai.fi -webbikaupasta =) Todella tyylikkäitä ovat!

 
21. lokakuuta 2010 klo 12.14 , Blogger Maj kirjoitti...

Heidi: Ei ollut, pari kassia vaan, mulla on superäidin voimat :D

 
24. lokakuuta 2010 klo 11.06 , Blogger Iiris kirjoitti...

Kommentoin ekaa kertaa. Älä välitä Maj ilkeistä kommenteista. Olet kaunis, sulla on ihana perhe ja kiva blogi. Kaikkea hyvää teille!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu