Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksy ja pimeä..

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Syksy ja pimeä..

Käsi ylös, kuinka moni on viettänyt iltoja tähän tapaan?

Leffaa (tai vaihtoehtoisesti telkkaria) katsellen ja karkkeja
(tai muita herkkuja) napostellen...


Ja vähän muutakin syöpötellen.
Tehokkuus nollassa, mutta mukavuudenhalu kympissä!


Olen luvannut tehdä postausta hiustenhoidosta, Teposta, ravinnosta, liikunnasta, vaatteista, ihonhoidosta ja vaikka mistä, mutta sorry, EN JAKSA, ainakaan tänään. Haluan vain kääriytyä taas täkkiini ja köllötellä sohvalla. Arkihommissa on ollut tänään vaihteeksi ollut haastetta ihan riittävästi, huh-huh.


Hampaiden pesulle (Rebe näyttää mallia) ja ei muuta kuin...Köllötelemään (Teppo näyttää mallia)!Vaikka...

mielessäni kävi se hiustenhoitojuttu...Mutta kuten kuvasta näkyy tänään se kannattaa ehkä skipata!Sallikaa tekin itsenne levätä hyvät naiset!
Skarpataan sitten vaikka ensi viikolla tai ensi kuussa...?Tunnisteet:

12 kommenttia:

13. lokakuuta 2010 klo 11.22 , Anonymous kaisu kirjoitti...

Onko sulla ollut synnytyksen jälkeen hiustenlähtöä ja jos on niin kuinka kauan se kesti? Mulla on ollut nyt melkein kuukauden ja hiusten määrä vähentynyt puoleen. Alan olemaan oikeesti paniikissa:( Poika on 5kk, eli vähän nuorempi kuin Rebekka. Olisi helpottavaa kuulla jos sullakin on ollut kyseinen vaiva ja vielä helpottavampaa olisi kuulla että se on mennyt ohi!

 
13. lokakuuta 2010 klo 12.17 , Blogger Ida kirjoitti...

Toi eka kuva oli kuin MINÄ :D Sohvalla peiton kanssa kävin kauheissa talvivaatteissa kaupasta hakemassa vähän suklaata ja limua ja takaisin peiton alle. Miten voikin olla näin laiska olo heti kun tuli noin pimeää?!! Älä ota stressiä postauksista, ei muutkaan täällä jaksa tehdä yhtään mitään. :D Syksyn jatkoja!

 
13. lokakuuta 2010 klo 21.36 , Blogger Jensba kirjoitti...

KAISU, siis mulla lähti tukkaa kans joku sata kiloa kun poika täytti 4kk! Mutta se kyllä vähenee! :) Tukka tosin näyttää aika kaamealta kun tota 5cm pituista vauvahaituvaa on koko pää täynnä.. Nyt mua oikeesti jännittää että kun pian tulee toinen, nii lähteekö mulla nyt nää loputki hiukset !? YHYYY, mä joudun ehkä sitten laittaa jotain tuuhennoshärpäkkeitä omien hiusten lisäksi.. lyhyeksi mä en halua leikata kun oon juuri saanu kasvatettua oman tukan pitkäksi!

 
13. lokakuuta 2010 klo 23.23 , Blogger pampula kirjoitti...

Niin tuttua :) tehokkuus nollassa. Syksy on niin kaunista aikaa ja tykkään siitä ihan mielettömästi mut miinuksena tää pimeys vetäisee puhdin aina pois. Sit taas vähän helpottaa kun tulee lumi ja sen mukana pieni valkeus :)

 
13. lokakuuta 2010 klo 23.24 , Blogger Audrey kirjoitti...

Jep, jokanen ilta melkeempä kulunu noissa merkeissä. :D Kynttilät palamaan, telkka auki ja syötävää mukaan.

 
14. lokakuuta 2010 klo 0.23 , Blogger Janica kirjoitti...

jep. Täällä akut kanssa latausta vailla. Väsyttää, ei jaksa ylimääräisiä ponnistella ja neiti vaatii huomiota koko ajan koska ei nuku kunnolla päiväunia. Täällä ollaan kanssa tukkapystyssä, koti sotkuisena ja haaveillaan rauhallisesta illasta herkkujen ja tv:n parissa, nyt illat on neidin viihdyttämistä täynnä...
Onneks nämä toisten blogien lukemiset antaa vertaistukea, ihanaahan tämä kotona olo on, mutta välillä niin raskasta.

 
14. lokakuuta 2010 klo 2.21 , Blogger Kärty kirjoitti...

oon ilmeisesti vielä ainaki onnistunu torjuun syyskaamosmasennuksen, koska en loju! tv:n eessä hoituu hyvin jumpat :) katoin että teppo olis baskeri, hmm.. niitä postauksia kyllä ehtii :)

 
14. lokakuuta 2010 klo 5.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kodikkaalta, mutta mä en voi harrastaa tota kovin usein tai alkaa näkyä vaa'assa hyvin äkkiä :D. Napostelu siis, kynttilöitä polttelen kyllä ahkerasti.
Mä olen torjunut kaamosmasennusta liikunnalla ja d-vitamiinilla, suosittelen!
t:Tiina

 
14. lokakuuta 2010 klo 6.33 , Anonymous Lotta kirjoitti...

Jep, sama juttu täällä! Sohva, herkut, lepäily<3 Pitäis parhaillaan olla menossa yhteen illanviettoon, koitan tsempata...

 
14. lokakuuta 2010 klo 10.41 , Anonymous Parturi ja sen kaveri kirjoitti...

Ilmaisen tämän nyt tähän postaukseen vaikka se tosin edellisestä tulikin mieleeni, minulla on ystävä joka on myös parturi (saaraan vetoan tässä..) ja hän kiroaa aina että vihaa "ystäviä" jotka soittavat/kaipaavat ainoastaan silloin kun pitäisi tukkaa laittaa uuteen uskoon, eikö Sinulle koskaan tule sellaista oloa että Saarakin voisi ajatella näin? joka kerta kun olette nähneet niin hän on laittanut tukkaasi.. ei siinä tietysti jollei se häntä haittaa, ihmisiä on erilaisia.. ja tähän ei tarvitse vastata vihastuneesti kunhan kyselen vain :)

 
14. lokakuuta 2010 klo 11.30 , Blogger Maj kirjoitti...

Kyllä sitä tukkaa lähtee, älkää huoliko. Vauvaa odottaessa hormoonit pitää hiukset kasvuvaiheessa (95%) ja sit 3-5 kktta synnytyksen jälkeen ne tulee "kasvusyklin" loppuun ja tipahtaa... Ja pian taas uutta karvaa puskee :)

Ja Jeba, oon kysynyt Saaralta miljoona kertaa, että jaksatko varmasti laittaa mun hiuksia ja olin varannut kampaajankin, mutta Sape käski peruuttaa sen. Ehkä sitä salaisesti ärsyttää, en tiedä. Oon sitäpaitsi Sapelle kasvohoidon velkaa <3

 
14. lokakuuta 2010 klo 11.31 , Blogger Maj kirjoitti...

Ja Kärty: Baskeri:D ihana<3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu