Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuulumisia...

maanantai 4. lokakuuta 2010

Kuulumisia...

Asoksen tilaukseni tuli jo perjantaina, uskomattoman nopeaa toimintaa. Takki on ollut jo muutamaan otteeseen käytössäkin... 36 koko on vähän reilu, mutta mahtuupa sitten villapaita (tai kaksi) alle, kun pakkaset saapuu.


Tämä ei ehkä ole mikään paras kuva meistä (minusta ja takista), mutta
takki tulee vilahtelemaan blogissa varmasti vielä mooontaaa
kertaa.Me oltiin tänään Rebekan kanssa vaihteeksi lääkärillä, saatiin todistus maitoallergiasta. Allergia ei muuten selvinnyt verikokeesta, vaan piti tehdä maitoaltistus. Jotenkin sitä on niin väsähtänyt, ettei osaa aina erottaa huonoja öitä ja hyviä öitä. Voin kuitenkin kertoa, että kun tuttelia annettiin pari desiä yötä vasten, niin tietämätönkin olisi osannut erottaa, että aika huono yö oli kyseessä! Nyt pitää vain sitten lähetellä papereita kelaan ja vakuutusyhtiöön, yök, inhoan papereiden pyörittelyä yli kaiken, vaikka ei tässä ole edes kysymys kuin muutamasta lapusta.Onko siellä muita allergisia?


- Täällä muuten nukutaan jo paremmin, luojan kiitos!-M
Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

4. lokakuuta 2010 klo 5.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluaisin kysyä mistä osasitte epäillä maitoallergiaa, itkuisuudesta ruokailun jälkeenkö? ja mitäs Rebekalle nyt syötetään?. Kysyn koska itse epäilen samaa meidän pienelle. Hyvää jatkoa teidän koko perheelle, ja voimia! olette ihania (sen perusteella mitä teistä olen täällä blogissa lukenut) :D

 
4. lokakuuta 2010 klo 5.56 , Anonymous Violetta kirjoitti...

Moikka! Aluksi kiitos aivan ihanasta blogista, olen lueskellut jo edellisen blogin ajoilta, mutta tämä taitaa olla eka kommenttini. :) Sellaista olisin vielä kysellyt, että mitä tuotetta käytit raskausarpien ehkäisyyn? Olikohan joku Body Shopin tuote? Muistan siitä edellisestä blogista lukeneeni mutten millään saa mieleeni tuotteen nimeä. Odotan itse kevätvauvaa ja kaikki keinot on otettava käyttöön. ;)

 
4. lokakuuta 2010 klo 6.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana ku selvis mikä Rebekkaa öisin valvotuttaa.
Mukavia unia!
Nätti takki, varmaankin aika monikäyttöinen.

 
4. lokakuuta 2010 klo 7.03 , Blogger Petu kirjoitti...

Tosin ihana takki, tahtoo myös :D

 
4. lokakuuta 2010 klo 7.29 , Blogger Miia-Rebekka kirjoitti...

Ihanat vaatteet :) .

Voimia teille huonojen öiden keskelle. Toivottavasti nyt helpottaa, kun syy selvisi.

Meidän kuopuksella epäiltiin maitoallergiaa sekä vilja-allergiaa. Testeissä kuitenkin selvisi ettei millekkään ruoka-aineelle ole allerginen ja koska kuuden viikon maidoton ruokavalio niin mulla kuin kuopuksellakin ei parantanut tilannetta, päädyttiin sitten siihen ettei maitoallergiaa ole.
Oireet häviskin sitten iän myötä.

Onneksi nykyään on tosi hyvin maidottomia tuotteita saatavilla ja helpostihan käy niin että iän myötä Rebekan maitoallergia katoaa.

 
4. lokakuuta 2010 klo 8.09 , Blogger sannis kirjoitti...

Se, että syy huonoihin öihin löytyy on ihanaa. Ja vaivat helpottuu, kun ei anna enää maitoa:) Meidän allergiat on onneksi jo ohi- parivuotiaaksi kävi poro, bataatti ja riisi sekä apteekin maito.

Onneksi kuitenkin joku ruoka kävi ja lapsi kasvoi ja kehittyi ihan normaalisti:)

Maidottomia ruokia on helppo tehdä ja usein noin pienenä alkanut allergia helpottaakin jossain vaiheessa!

Rauhallisia öitä ja ihanaa syksysä toivottaa: sannis

ps: niin ja takkikin on oikein nätti!

 
4. lokakuuta 2010 klo 8.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana takki :)
Hyva homma, etta saitte tietaa mista masuvaivat johtuu :) Toivottavasti nyt yovalvomiset helpottaa <3

 
4. lokakuuta 2010 klo 9.39 , Anonymous T kirjoitti...

Ihana takki! :) Harkitsen samanlaisen tilaamista... Minkäkokoisia vaatteita yleensä käytät? Onko tuo koko sopiva olkapäistä? Ja kuinka pitkä olet? Osaisin arvioida, minkä pituinen takki olisi itselläni (160 cm). Kiitos, jos ehdit vastata.

 
4. lokakuuta 2010 klo 10.06 , Blogger Maj kirjoitti...

Anonyymi: Lääkäri vatsakivun olevan sitä. Oireena vaan yöiset itkukohtaukset(ennen nukkui hyvin) ja jatkuva heräily ja siihen liittyvä "vääntelehtiminen" ja ilmavaivat. Monilla tulee iho-oireita, mutta R:llä ei ole mitään siihen viittaavaakaan. Apteekista saa allergiselle vauvalle maitoa, jossa maidon proteiinit ovat "pilkottu". Mikäs teillä on hätänä siellä? :)

Violetta: Ikävä kyllä raskausarpia ei voi estää millään:/ Mutta kannattaahan sitä masua rasvailla, esimerkiksi The Bosy Shopista löytyy ihania vartalovoita, jotka mielestäni käyvät tarkoitukseen erinomaisesti.

Anonyymi: Kiitos:)

Petu: NO tilaa!

Miia-Rebekka: Juu, toivotaan näin, kontrolli on joskus puolen vuoden tai vuoden päästä.

Sannis: No olipa kiva kuulla! En itsekään pysty juomaan maitoa, mutta pystyn kyllä syömään ruokia, missä on maitoa. Vahavasti uskon, että elo alkaa helpottua kun siirrytään maidottomaan ruokavalioon!

RubyWoo: On ne ehkä jo hiukan helpottaneetkin:))

T: Olen 168 cm ja takit on 34 tai 36, olen kai S kokoa, mutta pidän monesti isompia vaatteita ja inhoan jos hiat ovat yhtään liian lyhyet.Olkapäistä istuu ihan oksti! Auttoikohan yhtään!?

-M

 
4. lokakuuta 2010 klo 10.33 , Anonymous T kirjoitti...

Kiitos, auttoi! Takki tummansinisenä ja kokona 6 lähti tilaukseen. :)

 
4. lokakuuta 2010 klo 12.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä paperirumbaan, itselläkin edessä, tosin pojan osastoajan takia. Mä menen aina henkilökohtaisesti Kelan toimistoon ja ne täyttää siellä ne mun puolesta, kun vähän pyörittelee silmiä ja sanoo ettei ymmärrä. :D Lähinnä siksi menen, kun jos on yksikin ruksi jostain jäänyt pois niin avot, eipä tule korvauksia...nice.

Näytät upealta (ja takki myös) :)

-Laura

 
4. lokakuuta 2010 klo 23.54 , Anonymous Mirri kirjoitti...

Vaikka allergiat onkin inhottavia juttuja (meillä pojalla peruna ja vehnä), niin mukavasti kuitenkin helpottaa elämää, kun niistä tietää :)

Raskausarpien ehkäisyyn (kun joku kyseli) mulla oli apteekista Vichyn jotain oikein siihen tarkoitettua voidetta, tiedä sitten auttoiko yhtään paremmin kun mikä tahansa rasvailu ;) Ainakaan yhtäkään arpea ei tullut :D

 
5. lokakuuta 2010 klo 2.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli raskausarpien ehkäisyyn Decleorin raskausarpien ehkäisyyn tarkoitettu voide. Oli kallista, mutta ensimmäistäkään arpea ei tullut.

Hanne

 
5. lokakuuta 2010 klo 5.20 , Anonymous takku kirjoitti...

Mulla oli pienenä maito- ja kananmuna-allergia, ei mitään herkkua! Mulla se tais tosin ilmetä vasta vanhempana, koska muistan just oppineenä tykkäämään piimästä kun ei saanukkaa enää sitä juoda! Ja voi niitä katkeria hetkiä kun veli sai syödä kaikkea herkullista, mutta itse ei.... Onneksi allergia hävisi kuin tuhka tuuleen lopulta ala-asteella :) Mutta edelleen muistan ne mahakivut ja haavat raapimisesta kun tuli vahingossa syötyä (tai tahallaan veljen naminami...) maito- tai munatuotteita....
Mutta jaksuja sinne päin, toivottavasti unet maittaa nyt paremmin!! :))

-takku

 
5. lokakuuta 2010 klo 5.51 , Blogger Maj kirjoitti...

Fakta: Raskausarpia on vaikea välttää, eikä ahkerakaan rasvaaminen estä niitä (jos niitä on tullakseen), mutta ei siitä haittaakaan ole.

Mun mielestä on melko turhaa tuhlata rahojaan kalliseen voiteeseen, kun perusvoide ja öljy hoitavat ihan saman asian.

kaikille ei raskausarpia myöskään ilmesty.

Mulle niitä ei tullut laisinkaan, välillä rasvailin, välillä en. Uskon, että osaltani säästyin niiltä, kun masuni kasvoi pikkuhiljaa ja tasaiseen tahtiin.

-M

 
5. lokakuuta 2010 klo 8.23 , Blogger Maija kirjoitti...

Hyvä että allergia selvisi. Vaikka tuohan sen toteaminen lisätyötä äipälle niin kuitenkin löytyy syy ja selitys oireille. Ja eihän siinä onneksi kauaa maitoaltistuksen jälkeen kestä kun elämä taas normalisoituu :)
Ja aika useinhan se maito sopii sitten taas vanhemmalla iällä, ainakin esim. kuumennettuna.
Tsemppiä teille sinne hurjan paljon!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu