Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuolit

torstai 23. syyskuuta 2010

Tuolit

Rebekka sai uuden tuolin Ikeasta, ostettiin myös sellainen pehmuste siihen, minkä ajattelin päällystää jollain kivalla kankaalla. Tai en kyllä itse päällystä yhtään mitään, mutta ajattelin, että joku ihana voisi tehdä sen mun puolesta.


"Mun tuoli."


Mamman lempparituoli. 
Ja kaks takiaista :D



Miika ja Repsu kokosivat, minä olin työnjohtajana.
Koska muuten olisin sössinyt pian kaiken.

En tosiaankaa ole mikään näppärä käsistäni, neulaa tai kutimia ei mun kädessä tulla näkemään. Enkä ole mikään remonttireiskakaan, ja tosiaankaan en ole haka laittamaan ruokaa, leipomisesta ei kannata edes mainita.

Mutta kaiken voisi varmaan oppia, jos todella haluaisi?
- Haluanko?
Jos voisi päästä helpolla jotenkin, oppia kädenkäänteessä, koska kärsivällisyys ei riitä.


En oikein tiedä mikä mun spesiaalitaito olisi...
Missä olen hyvä?
Missä te olette hyviä?






Ehkä olen hyvä äiti, vaikka ei sekään aina siltä tunnu.
Olen aika temperamenttinen ja niin on tyttökin,
teini-ikää odotellessa...




-Maj




Tunnisteet:

16 kommenttia:

23. syyskuuta 2010 klo 10.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuoli, meillä samanlainen!:)

 
23. syyskuuta 2010 klo 11.23 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Hih, me ostettiin just eilen tuo sama tuoli ja päällystinkin sen jo eilen eräällä Marimekon vahakankaalla. Tuli tosi kiva! Minulla on kuviakin siitä blogissani jos kiinnostaa. :)

Suosittelen kyllä siihen päällystämiseen vahakangasta, sitä on helppo pyyhkiä puhtaaksi, ja sitä sai hyvin ommeltuakin.

 
23. syyskuuta 2010 klo 11.39 , Anonymous jauhopeukku kirjoitti...

Ruuanlaittoa kannattaa varmaan harjoitella ennen ku muksu kovin kasvaa.. Netti on pullollaan helppoja reseptejä, joten ei muuta kuin tekemään vaan.

 
23. syyskuuta 2010 klo 12.13 , Blogger Tiina kirjoitti...

Noh, meikkaamisessa ja muussa kaunistautumisessa olet taitava ainakin! Terkuin Nm. Mineraalipuuteria ja ripsaria naamaan ja menoksi joka aamu

 
23. syyskuuta 2010 klo 13.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä hittoa, syötätsä oikeesti pelkkää purkkiruokaa tolle muksulles? etkö osaa keittää/höyryttää edes vihanneksia sille? mieti mitä siitäki kasvaa ku syö pelkkää teollisuuskamaa.. huh huh.

 
23. syyskuuta 2010 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

teillä on NIIIIN ihana vauva!! Ihan yhtä sulonen ku meilläki! mutta mikäs ihme se onkaan ku ootte niin kauniita ja komeita!

Mutta, miten teet ton sun upeen kampauksen? voisitko tehä semmosen postauksen, jossa olis kuvalliset ohjeet? tai edes kirjallisesti vastata mun kysymykseen? :)

 
23. syyskuuta 2010 klo 21.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja tuoleja ja tyttöjä!
Kyllä sä taidat ruokaa oasata tehdä,monesti äidit tekee perusruokaa ja isät vähä erikoisempia.

 
23. syyskuuta 2010 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muakin kiinnostaa miten olet saanut noin muhkean näköisen nutturan. Lisähiusta mukana?

Sulla on kiva blogi, en oo aikaisemmin kommentoinut mutta lukenut olen pari kuukautta :)

 
23. syyskuuta 2010 klo 22.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: :DDD Ei helv.. mikä kommentti. Kuules aika moni muukin syöttää purkkiruokaa lapsilleen ja ihan normaaleja kansalaisia niistä tulee. Itse olen syöttänyt purkkiruokaa lapselleni sekä antanut juomaksi korviketta, vieläkin on elossa, aattele;)

Muakin kiinnostais tuo kampaus Maj:)

 
24. syyskuuta 2010 klo 0.12 , Blogger Kartysa kirjoitti...

häh, sähän olet ihan loistava bloggaaja ja ilmeisesti myös kovin hyvä työssäsi :)

ihana tuoli, mutta toi selkänoja on vaan niiiin kivuliaan näköinen.. tai sitten täällä puolella puhuu prinsessa ja herne..?

 
24. syyskuuta 2010 klo 1.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on mun ylivoimasesti lempiblogi, jus siks ku oot niin rehellinen! On ihanaa lukee ettei oo ainut jolla joskus väsyttää ja ruuan laitosta ei vaan tuu mitään! Kiitos siitä! Sulla on ihana perhe ja itekki oot niin inspiroiva! Mukavaa syksyn jatkoa.

Ps. saako udella että mistä toi sun paita/mekko on?

-A

 
24. syyskuuta 2010 klo 2.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tuo sun pinnatuoli on ihana. Onko se Tapiovaaran tuoli? Kivaa syksyn jatkoa äippäliinille ja kaikkea hyvää! <3

 
24. syyskuuta 2010 klo 8.57 , Anonymous Isla kirjoitti...

Miksi minä en huomannut kohtaa, jossa Maj kertoi ettei tee lainkaan ruokaa? Täytynee ilmeisesti opetella lukemaan ;) Et mä en ainakaan ole hyvä siinä :)

Olet taatusti hyvä vaikka missä! Harvoinhan sitä itse huomaa parhaat puolet itsessään, tuntuu ettei löydä itsestään kuin vikoja, mutta kaikki me ollaan huippuja jossain! Oli sitten se oma spesiaalijuttu kuinka pieni tai iso hyvänsä, sillä ei ole mitään merkitystä :) Toiset tekee suuria sankaritekoja, mutta myös ne pienet jutut vaikuttaa! Kuinkahan monta kertaa oletkaan saanut esimerkiksi töissäsi asiakkaan ikionnelliseksi kun hän on avullasi löytänyt jonkin huipputuotteen tai onnistunut piristämään meitä blogisi kautta? Aika älyttömän monta, veikkaisin :)

 
24. syyskuuta 2010 klo 11.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo oikein koskaan tykännyt tehä ruokaa, mut nyt kun on muksu niin on ollut ihan oikeasti pakko opetella tekemään edes jotain. Jos ite joskus oikeasti innostut (tai mies tykkää kokkailla) niin suosittelen sulle sellasta keittokirjaa ku Herkullista kotiruokaa lapselle. Kirjoittaja on Aila Paganus.
Resepteistä löytyy lapsille ikäsuositukset ja kaikki ruuat on tosi helppo valmistaa. :) + siinä samalla saa itelleenkin sen ruuan. Ei tarvii erikseen lapselle tehä ja itelleen.

 
24. syyskuuta 2010 klo 11.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä jokanen normaali ihminen perusruokaa osaa tehdä jos vaan jaksaa yrittää,eikä se leipominenkaa vaadi mitään korkeaa älykkyysosamäärää :D Enpä itsekkää juuri kokkaillut tai leiponut sinkku-aikoina ja lapsettomana,nykyään kun olen äiti niin hoituu vaikka minkälaiset ruuat ja leivokset ku on jaksanu vähä reenata ;-D Kun poika oli alle vuoden ikäinen puolet ruuista oli itse laittamia ja puolet purkkiruokaa,sitte vuoden ikäisellehän pysty alkaa tarjoilemaan jo samoja pöperöitä kun muulle perheelle ni jäi vielä harvemmaksi purkkiruokailut :)

 
24. syyskuuta 2010 klo 12.28 , Blogger Maj kirjoitti...

Hip hei!

Ajattelin vain tulla kertomaan, että "en ole mikään haka laittamaan ruokaa" ei tarkoittanut ettenkö osaisi esimerkikisi laittaa uuniin kalaa, tehdä makaroonilaatikkoa, wokkailla kanaa tai pyöräyttää lihapullia. En vain ole mikään kokkailija tyyppi, mutta en myöskään mikään Aune-avuton:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu