Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyllä saapastellaan...

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksyllä saapastellaan...


Se on syksy ja saapaskelit. Mulla on myös ympäri vuoden tennarit/lenkkarit kovassa käytössä. En omista kovin monia saapikkaita, mutta periaatteessa kahdetkin kunnolliset riittäisi. Nykyään ihmisillä on vaan niin paljon ja kaikkea. Haluaisinhan toki vaikka ja mitä... Aina ei vaan voi saada kaikkea ja hyvä niin :) Haaveilen uudesta villakangastakista, mutta katsotaan, sanoi lääkäri. Lääkäristä puheenollen, me R:n kanssa käytiin tänään yhdellä. Ja se sanoi juurikin, että katsotaan, ehkäpä maitoallergia.


Näitä käytän tällä hetkellä:


Korolliset kaverit.



Vanhat kunnon Vagabondit.


Rennot, matalat ja mustat.


Ja jokapojan Uggit.
Täytyy varmaan kirjoittaa joulupukille, että tarvitsen (lue: haluan) toisetkin.


Omistatteko te tsiljoonat saappaat vai pärjäättekö vähemmällä?
Onko teillä ehkä vain muutamat laadukkaat yksilöt?



Äitin kävi sääliksi reipasta pikkupotilasta, verikoekin ja kaikkea.
EI VAUVOILTA SAA ottaa verikoetta:"(
Voin vaan kuvitella, miltä niistä äideistä tuntuu, joiden vauva on vakavasti sairas.




Yöt menee edelleen puolen tunnin tai tunnin pätkissä.
Onkohan se maitoallergiaa?
Jaa-aa, aika näyttää.



-M


Tunnisteet:

16 kommenttia:

15. syyskuuta 2010 klo 12.10 , Blogger Heidi kirjoitti...

voi, että! se kun vauvaa pistetään tai vauva on tiputuksessa..se on jotain niin sydäntä raastavaa (kokemusta harmikseni on :(). Jos saan vaan kysyä niin miten tuo mahdollinen maitoallergia ilmenee? Meidän pikkaselle kun tulee joistain velleistä ja puuroista ihan kamalaa ihottumaa..enkä ole vielä keksinyt mikä ainesosa sen aiheuttaa.

Toivotaan parasta ettei se ole maitoallergiaa..niin teillä kuin meilläkään. Ja tsemppiä öihin! toivottavasti tilanne muuttuu pian paremmaksi. :)

 
15. syyskuuta 2010 klo 12.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi Repsu pientä. Jos maitoallergiaa niin sen kans selviää. Nättejä saappaita ja taitaa olla aivan riitävästi!

 
15. syyskuuta 2010 klo 12.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmmm,saakos kysyä että miten teillä on varaa kaikkiin vaatteisiin ja kenkiin,onko Miika tosi hyväpalkkainen vai häh? :D Kun vaikutatte aika merkkitietoselta pariskunnalta.. Saa semmosen kuvan että noi "parit" saappaat ei edes riitä sulle..ja uggitkaa ei mitää halpoja ole :D

 
15. syyskuuta 2010 klo 13.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Mistähän nuo matalat,lyhyemmän vartiset mustat saappaat on peräisin? Olikohan nyt ihan selkeesti kysytty :D oon ettiny tollasia matalia ja just semmosia mitkä ois niinku löysät tosta pohkeen kohdalta, noi näyttää just täydellisiltä. Et mahtaakohan niitä vielä jostain löytyä? :)

 
15. syyskuuta 2010 klo 14.09 , Blogger Greu kirjoitti...

Toivotaan että pian selviää, oli sitten mitä tahansa. Kyllä sunkin pitäis pikkuhiljaa saada alkaa nukkumaan ihmistenmittaisia unia:(

Kivaa viikkoa ja kiitos ihanasta blogista!

 
15. syyskuuta 2010 klo 22.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä suostu vaan siihen että "kyllä se ajan kanssa selviää". Pyydä heti lääkäriltä resepti maidottomaan korvikkeeseen (ellet imetä) ja koita sitä. Siitä näkee heti jos vauva ei reagoi kivulla. Älkää turhaan antako pienen kärsiä, itse taistelin maitoallergian toteamisen kanssa kauan ja kun ärähdin kunnolla, alkoi asioita tapahtua. Ihminen ei loppujen lopuksi edes tarvitse lehmänmaitoa ruokavalioonsa (muuta kuin imeväisiässä äidinmaitoa), toisin kuin yleinen ja syvään juurtunut käsitys luulee ja uskottelee.

 
15. syyskuuta 2010 klo 23.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

multapa löytyy vaan yhet saappaat! :o tosin toiset vielä mielelläni kotiuttaisin, jos vaan raaskisin (ja löytäisin sellaset ku haluun) :D

repsulle tsemppiä, toivotaan et homma selviää piakkoin :)

 
16. syyskuuta 2010 klo 0.07 , Blogger Saskia kirjoitti...

Moikka! Haluatko käydä sanomassa mielipiteesi kokeneempana bloggaajana alusta ja ulkoasusta. Kiitoksia paljon! :)

www.kissablefashion.blogspot.com

 
16. syyskuuta 2010 klo 1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania kenkiä! Ois itekki sen 10 cm lyhyempi niin kehtais käyttää tommosia korkoja :) Ja uggithan on maailman ihanimmat kengät; lämpimät pakkasella ja hengittävät lämpimässä!

 
16. syyskuuta 2010 klo 3.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voih. Katsoin eilen elämä lapselle konserttia sivusilmällä ja kuuntelin sairaiden lasten vanhempien tarinota, ja voi kauhia, että tuli tippa linssiin..vaikka ei edes itsellä lasta vielä olekaan. Äitinä varmati tuntuu moninkertaisesti kauheammalta. Konsertin rahat menivät kyllä hyvään tarkoitukseen.

Saappaista vielä. Kannattaa panostaa ainakin yksiin kunnon yksinkertaisiin nahkasaappaisiin. Sijoitin itse juuri vagabondin aitonahkaisiin, ja myyjä kertoi niiden olevan todella pitkäikäiset jos jaksaa hoitaa. Ja voi kuinka hyvät ovat jalassa ja paremman näköiset kuin mitkään tekonahkasaappaani. Sun saappaistas nuo ensimmäisen kuvan korolliset mustat on kyllä hienoimmat korolliset mihin oon törmännyt:) kunpa löytäis itsekin.
Oon myös itse harkinnut Uggien ostoa, koska ovat varmasti laadukkaat, monikäyttöiset ja lämpimät. Vai mitä mieltä olet itse, onko kannattanut niihin panostaa sillä 200e mitä ne maksavat? Minkä värisistä uggeista haaveilet seuraavaksi? :)

 
16. syyskuuta 2010 klo 6.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin... Ei mullakaan ole kuin yhdet saappaat vaikka oon kokopäivätyössä... :O Ja ne riittää mulle ihan hyvin!

 
16. syyskuuta 2010 klo 7.33 , Blogger Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

No onhan sulla noita saappaita:) Eiköhän noi yhdelle naiselle riitä:) Toiv. ei ole maitoallergiaa:( t. UGG:sta haaveileva... onko ne tosi lämpimät? Täällä kun odotellaan sellaisia 30 asteen pakkasia?

 
16. syyskuuta 2010 klo 12.17 , Blogger Maj kirjoitti...

Hei kaverit!

Vastaan vähän pikaisesti vain kysymyksiin, kiitos kommenteista<3

Repsun mahdollinen maitoallergia ilmenee yöllä itkuisuutena, herää tosiaan USEIN lue: puolen tunnin välein itkemään -rauhoittuu maidolla, vain hetkeksi, kunnes ilmeisesti masuun taas sattuu ja jos maidolle on allerginen, kierre on loputon, voitte vaan kuvitella.
Mutta diagnoosia ei ole vielä vahvistettu, mutta me ollaan siirrytty apteekin "maidottomaan" maitoon.

Ostan ihan itse saappaani ja jotenkin ne rahat niihin on vaan kuulkaas riittäneet. Voin kertoa, että nämä saappaat omistaakseen ei tarvitse olla kovin vatrakas... Osa myös pari vuotta vanhoja.

Uggit ovat ihanat, lämpimät ja miellyttävät jalassa! Ainoa miinus tulee siitä, että ne on liukkaat. Suosittelen lämpimästi kaikille. Haaveilen seuraavaksi korkeampi vartisista yksilöistä.

Ainiin, ja ne matalat mustat on Spiritistä, en tiedä onko niitä enää myynnissä, käy katsomassa, jotkut mallit ovat pidempään valikoimissa.

-Maj

 
16. syyskuuta 2010 klo 13.13 , Blogger Riikka kirjoitti...

Jaksamista äidille yöheräilyihin! Ja pienelle Repsulle voimia.

 
18. syyskuuta 2010 klo 11.40 , Blogger Kartysa kirjoitti...

maitoallergian kanssa pärjää. ite muistan mitä helvettiä se oli kun pienenä dagiksen jälkeen oli joka ikinen päivä vatsa kipeä laktoosin takia. maitoallergian kanssa selviää hyvin, mäkin selviä tän laktoosin kanssa:)

kannattaa tosiaan ärähtää lääkärille heti!

 
20. syyskuuta 2010 klo 10.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo ekan kuvan lyhyemmät saappaat on? ihanat :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu