Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ruusuja tai risuja!

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ruusuja tai risuja!

Eli nyt olisi aika antaa blogilleni palautetta, ruusuja tai risuja! Laittakaa ihmeessä myös tämän postauksen kommenttiboksiin kysymyksiä, ihan mihin vain liittyen (vastaan parhaani mukaan...) ja toivepostauksia
sekä parannusehdotuksia!  


Tulossa siis ainakin kyselypostaus, mikäli kysymyksiä tulee ;D!

82 kommenttia:

29. syyskuuta 2010 klo 1.54 , Blogger Tuulevi kirjoitti...

Ruusuja! En ole aiemmin kommentoinut mitään, käynyt vain "hyväksikäyttämässä" blogin positiivista fiilistä. :) Ehkä välillä vähän ihmettelemässä joidenkin kommentointia. Mihin on normaalit hyvät tavat joiltain ihmisiltä kadonneet? :P

 
29. syyskuuta 2010 klo 1.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti ruusuja! Vaikutat mahtavalta tyypiltä, teillä on ihana perhe ja piristät ainakin minua blogillasi :)Jatka samaan malliin :)

-t-

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.25 , Blogger Noora kirjoitti...

Minulta myös kimpullinen ruusuja! Blogisi on ihanan "maanläheinen": kirjoitat normaaliarjesta josta itsekin löydän ne mielenkiintoisimmat kirjoitusaiheet :) Hyvää jatkoa teidän perheellenne. Kysymykseni: Miten ylläpidät motivaatiota kirjoittaa päivittäin blogia? :) terkuin, http://curiousnoora.blogspot.com

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.26 , Blogger Miia-Rebekka kirjoitti...

Ruusukimpun saat multakin.
Elämänmakuinen blogi :) .

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ruusuja :) Tykkään sun blogista ihan älyttömästi!On kiva seurailla sun, Repsun ja Miikan puuhailuja :):) Lisää kauneusaiheisia postauksia vois tulla.Niin ja se söpö veljes vois pyörähtää blogissa useammin ;)

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja! olen jo kerran toivonut postausta tepon ``kuteista`` ja toivon sitä uudestaan (=

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.32 , Blogger RUMBO kirjoitti...

Ruusuja! Blogisi on niin hyväntuulinen ja joskus kirjoitat ihan niistä paskoistakin päivistä. Ja laittele jatkossakin paljon Tampere-kuvia, sillä ikävä sinne on ja kova! Vaikka matka on lyhyt, niin ei täältä "korvesta" ihan niin vaan lähdetäkään, vaikka tosin kyllä meillä täällä busseja liikkuu ;)

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.40 , Blogger Ele kirjoitti...

Mä löysin blogisi aika vasta ja tykkään kyllä tosi paljon! Kirjoittelet kivan monipuolisesti. Jatka samaan malliin.

Kuvat on erityisen hyviä ja haluaisin nähdä niitä vähän isompina, olisko mahdollista, että leventäisit blogipohjaa sen verran, että kuvat näkyisivät esim. 480x640-kokoisina?

 
29. syyskuuta 2010 klo 2.51 , Blogger Hanna kirjoitti...

ruusuja satelee täältäki suunnasta !!
aina tulee todella hyvä mieli ku tejän touhuja lukee :)
en muista oliko vanhassa blogissa postaus kosmetologi-koulutuksesta, mutta semmonen oois kiva. alkaa jo nämä välivuodet tylsistyttään ja pitäis miettiä mitä sitä haluais alkaa opiskelemaan. :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 3.15 , Blogger mine kirjoitti...

Ehdottomasti pelkkiä ruusuja tai jotain muita kivoja kukkia :) Olen seuraillut blogiasi jo kauan, aloitin joskus kun Rebekka oli vasta pikkuinen masukumpu, ellen jo aikaisemminkin, en muista tarkkaan.. ja kuitenkin luin kaikki vanhatkin postaukset, kuten mulla on aina tapana tehdä kun löydän jonkun superihanan blogin :D
Olet todella aidon oloinen ja ammennat niin suurta positiivista energiamäärää että hui! Blogisi on täynnä toinen toistaan ihanampia kuvia ja juttua tulee vähän joka asiasta, joten en osaa toivoa mitään mistä vielä voisit kirjoittaa :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 3.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja! En ole kauheasti harrastanut blogien lukemista tai kommentointia, mutta sinun blogiisi olen jotenkin jäänyt koukkuun :) Tykkään kovasti! Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella usein. Mukavaa syksyä!

 
29. syyskuuta 2010 klo 3.25 , Anonymous anna. kirjoitti...

sylin täydeltä ruusuja! oikeasti rehellisiä bloggaajia on aivan liian vähän, ne elämäntäyteiset postaukset ovat kaikkein parhaimpia, ei tarvitse olla kiiltokuva glitteriä.
Tampere aiheiset valokuvat saavat minut rakastamaan tätä kaupunkia taas enemmän ja enemmän, välillä sen ihanuuden unohtaa kun samoissa paikoissa vaan kävelee ja busseilee. Otat kyllä niin kivoja kuvia, että jos itse tuommoisia ottaisin niin muutamista kokoaisin seinälle taulukollaasia, ps. hämeenpuiston kehystarina on hyväksi havaittu kehystämö.

rakastan sitä kuinka olet pysynyt omana itsenäsi(mitä nyt blogin kautta pystyy lukemaan) myös äidiksi tulemisen jälkeenkin. Tarkoitan siis ettei ainakaan minusta tunnu, että pääsi täyttäisi vain vauvavauvajutut ja huolehdit myös itsestäsi! Olet erinomainen roolimalli monelle(:

 
29. syyskuuta 2010 klo 3.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja!!! ja paljon :) ekaa kertaa kommentoin, mutta blogisi(bloginne) on ihana! raikas, hellyyttävä, monipuolinen, rehellinen...

Muutes, vaihtoehtona Uggseihin voin suositella Emu bootseja jotka ovat Uusi-Seelantilaiset, ostettavissa natureshop.co.nz:stä ja toimittavat Suomeenkin :)

Kiitos vielä kivasta blogista!! :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 4.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Herkku-veljestäs kaipaisin mäkin lisää kuvia!:)

 
29. syyskuuta 2010 klo 4.32 , Blogger Janica kirjoitti...

kiva blogi arkielämästä :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 4.47 , Blogger Satu kirjoitti...

annan sinulle kimpullisen ruusuja. :-) ensimmäistä kertaa blogissasi vierailen ja ihanalta näyttää! siitä ylivieskan kupeesta minä, nykyisin espoolaistunut.

 
29. syyskuuta 2010 klo 5.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja ehdottamasti :) Löysin blogisi ehkä muutama viikko sitten ja melkein päivittäin käyn sitä selailemassa. Ei voi muuta sanoa ku, että ihana on blogisi ja jatka samaan malliin!

 
29. syyskuuta 2010 klo 5.39 , Anonymous eee kirjoitti...

tää on ihanan hyväntuulinen ja rakastan tän blogin sellasta arkisuutta, ettei tää keskity just esim. vaikka vaatteisiin pelkästään, vaan tää on ihan kaikkea.

 
29. syyskuuta 2010 klo 5.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jutut on kivoja kuten entisessäkin, mutta tämä blogin ulkoasu tökkii. Eli tuo persikanvärinen tausta ei sovi ollenkaan. Ja tuo "esittelykuva" tuossa ylhäällä on myös liian sekava. tykkäsin enemmän sun edellisen blogin ulkoasusta.

 
29. syyskuuta 2010 klo 5.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täältä ensimmäinen postaus myös minulta. Vuoden olen ainakin lukenut. Tykkään erityisesti normi elämän liittyvistä postauksista, valokuvista ja väreistä sekä hyvistä tipseistä. Eli paljon ruusuja=)

Temptress

 
29. syyskuuta 2010 klo 6.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Maj :)

Ruusuja tietenkin täältäkin, eihän risuja voi antaa.
Olet mahtava, ihana, söötti ja lämminhenkinen ihminen. Ihana perhe.

Itse kovasti vauvakuumeisena ihastelen pientä Repsua, ja kadehdin jopa niitä yökukkumisiasi!

Kirjoita vaan samalla tyylillä kuin ennenkin! Sinun kohdallasi näyttää pätevän, että "vaikka hyvää yritetään, niin priimaa pakkaa tulemaan" :)

Sellainen varovainen kysymys, että olisiko mahdollista päästä lukemaan vanhaa blogiasi jotain kautta? Pliis? En vain saa millään tarpeekseni sinusta ja sun elämästä :D Käyn täälläkin kyttäämässä monta kertaa joka päivä, että oletko päivittänyt. :)
Ihanaa, että päivität melkein joka päivä, kiitos siitä!!

Nimim. RamBanni

 
29. syyskuuta 2010 klo 6.01 , Blogger johanna.siskokullat kirjoitti...

Moikka, kai tää vähän niinkun ruusu on, nimittäin mun blogissa olis sulle jotain..! :D

 
29. syyskuuta 2010 klo 7.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja! Aivan mahtava blogi, lukiessa tulee aina niin hyvä fiilis :) Ja uskallat kertoa myös niistä huonoista päivistä. Kaiken lisäksi teillä on ihana perhe :)

Karoliina

 
29. syyskuuta 2010 klo 7.33 , Anonymous kasuperhu kirjoitti...

Voihan että, ei tälle blogille ja sinulle voi antaa kuin ruusuja! Aivan mahdottoman "luonnollinen" blogi, aito, mutta silti aina niin hyvin positiivinen! Tätä on ilo aina lukea :)eli jatka samaan malliin.
Risuja ei siis löydy ollenkaan, ehkäpä voisit joskus tehdä postauksen Tampereen lempparipaikoistasi! :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 7.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja! :) Mukava lukee aitoa ja elämänmakuista blogia arjen pikku jutuista (ja välillä vähän isommistakin) ja sun kuvat on todella kauniita.

 
29. syyskuuta 2010 klo 8.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Maj!

Olen seurannut blogiasi yli vuoden päivät ja nyt ekaa kertaa kommentoin ja haluaisin kiittää sinua ihanasta blogistasi! Aito, elämänmakuinen ja monipuolinen, parempaa saa tosissaan etsiä!

Risuja en halua antaa, mutta minustakin blogisi ulkoasu kaipaisi parannusta, tai voihan olla että se on sinulla vielä työn alla koska aika vastahan olet tämän uuden blogin avannut :) Näin hieno blogi ansaitsisi yhtä upean ulkoasun!

Mukavaa Syksyä!

-K

 
29. syyskuuta 2010 klo 9.14 , Blogger J&M kirjoitti...

Ruusuja täältäkin :)

Itsekin kosmetologina olisi mukavaa lukea enemmän sun suosikkituotteista ja ihonhoitorutiineista, mutta minullakin se lapsen myötä on kieltämättä jäänyt aika vähiin... :)
Eli ei paineita! Ihanaa on lukea ihan tällaisesta "tavallisesta" elämästä, iloineen, murheineen ja hermojen kiristyksineen päivineen!
Sellaistahan se elämä varsinkin lapsen kanssa tuppaa olemaan :)

Ihanaa syksyn jatkoa!

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja vain!!Oot ihana :) tätä on tosi mukava lukea aina ja toosi kivoja kuvia ü

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ole kommentoinut koskaan, mutta nyt on ehkä syytä:

Joskus kauan ennen Rebekkaa eksyin blogiisi ja siitä asti olen innolla seurannut kirjoituksiasi. Ja tämä onkin ainoa blogi, jota seuraan nykyään.

Sen lisäksi olen itsekin tamperelaistunut, joten on kiva nähdä kotikaupunkiakin postauksissasi :)

Blogisi on todella aito, (se monien jo mainitsema) elämänmakuinen ja lämminhenkinen! Annan siis ehdottomasti ruusuja! :)

Aurinkoista syksyä!

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.18 , Blogger Rolle kirjoitti...

Päätinpä kommentoida kun kerran käskit, jos edes kerkiät tätä yhtä kommenttia muiden seasta lukaista :)

Seuraan blogiasi koska olet myös pienen tytön (nuori) vanhempi. Yritän myös ymmärtää miksi blogisi on kerännyt niin paljon suosiota vaikka tässä ei nyt mitään kovin erikoista ole? samoja aiheita kuin mitä itsellänikin, tosin ehkä vähän enemmän omia valokuvia :) jatka vain samaan malliin.

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! mielestäni blogi on muuttunut muoti- ja kauneus ymym. blogista aika ihanasti vauvablogiksi :) ei tarvi hirveästi ressata mistään postausaiheista, minun mielestä kaikista kivoimpia juttuja on teidän perusarjen kuvaus!

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.32 , Blogger Maj kirjoitti...

Roni: Eksyin tässä joku ilta blogiisi ja sen kautta tyttärestäsi kertovalle sivustolle ja voi miten ihan tyttö sinulla onkaan! Niin, en todellakaan tiedä, miksi tätä blogia lukee niin moni (4000-5000 käyntiä päivässä)... Kai sen "tavallisuuden" takia?
Lähetin muuten kommentinkin sinulle, mutta en tiedä tuliko se ikinä perille :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.47 , Blogger Sinisilmä kirjoitti...

Ruusujam ruusuja :)

Tykkään kovasti blogisi "maanläheisyydestä", siitä, että olet oma itsesi. Saan blogisi seuraamisesta hyvän mielen.

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.49 , Blogger K kirjoitti...

Ruusuja! Ihana, tunnelmallinen ja aito blogi! Musta on hyvä, että sä kirjotat meille, jotka tykkää sun blogista :-) Kysymyksiä:

* Mitä suunnitelmia sulla on äitiysloman jälkeen?
* Mistä meikkimerkeistä ja tuotteista tykkäät ja miksi?
* Missä ja millon sä ja Miika tapasitte? Jos on liian henkilökohtainen kysymys, ei tarvitse vastata.

 
29. syyskuuta 2010 klo 10.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäisiä sinä ja miika ootte?

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja!
Ihanan aito ja elämänmakuinen blogi. Teidän elämä vaikuttaa mukavalta.
Mua kiinnostaisi tietää mitä te Miikan kanssa teette työksenne.

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.07 , Blogger Kärty kirjoitti...

no RUUSUJA, mitä muutakaan! positiivinen fiilis päällä, vaikka olis huonokin päivä niin kerrot sen suoraan ja siksi se positiivisuus säilyy :)

kysyisin semmoista, että oliko sulla vauvakuumetta varsinaisesti? jos, niin kuinka pitkästi (teinistä alkaen vai..)?
ymmärrän hyvin jos et halua vastata, saattaa olla liian henk.koht :)
tuli vain mieleen, kun jotkut oikein suunnittelemalla suunnittelee ja jotkut sattuu tulemaan raskaaksi ns. oikeaan aikaan.

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

* Kuinka kauan olette tunteneet&seurustelleet Miikan kanssa ja miten tutustuitte?

* Miten päädyitte chihuahuu-rotuiseen koiraan?

* Mitä teet työksesi ja onko sinulla työpaikka, johon palaat äityisloman jälkeen?

* Mitä blogeja luet?

* Tekisitkö Teposta pstauksen? (esim. ikä, luonne jne.)

Postausehdotuksina olisi myös tämän hetken suosikkivaatteet, -kengät ja -asusteet.

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon paljon paljon ruusuja! :) Ihanan aito blogi, kiitos siitä.
Haluaisin kuulla, miten sinä ja Miika tapasitte ;)

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aiotteko Miikan kanssa naimisiin?

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pelottiko yhtään silloin, kun sait vauvan, että lapsi olisi allerginen koirille?

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä haluaisit asua jos ei saisi valita Tamperetta ja Ylivieskaa? :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oma kesämökki Suomesta vai kaupunki kämppä NYkistä? jos pitäisi valita.

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.34 , Blogger Hanna kirjoitti...

Ruusuja, Ruusuja!!

Haluaisin kysyä valokuvauksesta ja varsinkin siitä taustasta, jota käytit, kun otit kuvat Miikasta ja Rebekasta (ed.blogissa).

Vois itekin kokeilla kyhätä ns. kotistudion ;).....

Jaksamista syksyyn!

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Risuja taitaapi tulla ekan kerran tässä listassa, sillä vaikka ihana ja aito ihminen oletkin, niin välillä vastaat tosi lapsellisesti ja tylysti ihan asiallisiinkin kysymyksiin, tai jätät kokonaan vastaamatta.. jos on huono päivä niin siirrä vaikka kysymyksiin vastailu seuraavalle päivälle.. kyllä me täällä ruudun toisella puolella jaksetaan odottaa :)
Ihanaa syksyn jatkoa ja voimia tulevaan pimeyteen!

Tepolle rapsutuksia!

Tampereen likka myös

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos et laittaisi tänne niin paljon kuvia niin blogisi olisi aika mitäänsanomaton,joten visuaalisesta annista paljon plussaa :) Ja kysymys: tuntuuko välillä että teet joitakin juttuja vain sen takia että olis jotain postattavaa tänne blogiin ja saisit paljon kommentteja? Tuntuu että sulla on pakko joka päivä tänne jotain blogata vaikkei oikein mitää asiaa oliskaan :D Mutta kuvat tosiaan piristää ,muuten tää ei olis niin mielenkiintonen blogi :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 11.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Miljoona miljoona miljoona ruusua" tälle blogille ja sinulle! :)

-Nanna

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rusuja! <3 Sun blogissa on tosi hyvä fiilis.
Itse sain tietää samana päivänä olevani raskaana kuin sä, tosin vuotta aikaisemmin. Repsu on siis meidän taaperoa aikalailla tasan vuoden nuorempi :)
Miika on kävellyt mua vastaan monta kertaa ja aina mietin hetken et "Mistä tunnen ton, ihan varmana joku tuttu" :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanin, aidoin ja sydämmillisin blogi, ihan lemppari luettavaa. (: Parasta on, kun päivität blogiasi niin usein ja kun kirjotat monipuolisesti, niin arjesta, kuin muodista ja kauneudestakin.
Vähän olisi kysyttävääkin, eli mikä olet ammatiltasi? Haluaisitko lisää lapsia? Kauanko ootte miehesi kanssa ollu yhdessä?

On kiva lukea postauksia ylivieskasta, oon itse siitä vierestä kotoisin. Koti-ikävä helpottaa, kun näkee blogistasi tuttuja maisemia! :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muakin vaivaa se että jätät monesti vastaamatta joidenkin kysymyksiin ja mieluummin vastailet niille jotka kehuu ja ylistää sua maasta taivaisiin..vai kuvittelenko vain ;)

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä olet ammatiltasi? Kaunako olette Miikan kanssa ollut yhdssä, suunnitteletteko naimisiin menoa?

Sydämmillisin, aidoin ja herttasin blogi, ihan lemppari luettavaa! :))

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saako Rebekan toista nimeä kysyä? =) Vai onkohan se ollut jo edellisissä postauksissa...
Kerro Rebekan kommelluksista, onko mitään semmoisia sattunut!
Mahtava blogi, arvostusta ja ihailua saat puolellesi aivan valtavasti<3

 
29. syyskuuta 2010 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogi on mahtava!! Mua kiinnostais miten te ootte tutustunu Miikan kanssa ja päätyneet yhteen jne.

 
29. syyskuuta 2010 klo 13.27 , Anonymous innuska kirjoitti...

ruusuja ruusuja!
ainoo joka osuu silmään pahasti on itses ja tyylis vähättely.
ei sulla oo typerä hymy vaan kaunis :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 14.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten pidät itsesi kunnossa? Urheiletko, kuinka usein, mitä? :) millaiset ovat ruokailutapasi, kuinka useasti, mitä, herkutteletko paljon...? ja kuinka pitkä olet ja paljonko painat? :) ei ole pakko vastata jos et tahdo.

mutta ruusuja ssadoittain sinne <3 blogisi on noussut lemppariksi !

 
29. syyskuuta 2010 klo 14.43 , Blogger Rolle kirjoitti...

Maj, Kiitos vastauksesta <3 minne laitoit kommentin? Tarkistin ainakin blogini, ja siellä ei ollut mitään :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 21.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja!! ihana blogi ja ihanampi bloggari :)
Kysymys: mitä piilareitä käytät/mistä hankit ne? kun olen yrittänyt löytää tumman ruskeita piilareita, mutta vaikeaa on ollut.

 
29. syyskuuta 2010 klo 22.45 , Anonymous Neve kirjoitti...

Moikka Maj,

ja ekaksi päivänkakkaroita kivasta blogista ja tyylistä välittää arkipäivän fiiliksiä positiivisesti.

Mua mietityttää sellainen juttu, että onko äidiksi tuleminen muuttanut sun kehonkuvaa tai suhtautumista omaan kroppaan? Tai ihan laajemmaltikin omakuvaa? Suhtaudutko itseesi nyt jotenkin erilailla, vähemmän ankarasti tms? Entä onko urahaaveet muuttuneet?

Juu nämä on aika henkilökohtaisuuksia, mutta ajattelin silti kysellä kun itse olen joutunut näiden asioiden kanssa pyöriskelemään :)

 
29. syyskuuta 2010 klo 23.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi!
Rebekka on tosi suloinen!
onko Miikalla siis edellisestä suhteesta lapsi? vaikuttaako se teidän elämään miten?

 
30. syyskuuta 2010 klo 1.03 , Blogger Salla kirjoitti...

Ruusuja, ruusuja vain:) Jatka samaan malliin.

 
30. syyskuuta 2010 klo 1.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin antaa sylillisen ruusuja! Blogisi piristää aina päivää, vaikka elämäntilanteeni on ihan erilainen. Toivon sydämestäni, että osaisin (joskus tulevaisuudessa) nauttia samalla tavalla äitiydestä ja löytää arjesta ne pienet, kivat asiat. Lisäksi toivon, että jaksaisin samalla tavalla panostaa myös itseeni. :)

 
30. syyskuuta 2010 klo 2.05 , Blogger lula kirjoitti...

Ruusuja! :)

 
30. syyskuuta 2010 klo 2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua kans vähän harmittaa kun et vastaa lukijoiden kysymyksiin...

Muuten tosi kiva blogi!

Kysymys: Onko haaveissa lisää lapsia jossain vaiheessa?:)

 
30. syyskuuta 2010 klo 2.13 , Anonymous Tiunamiuna kirjoitti...

Iso ruusu koko poppoolle! Ei mitään muuta tule mieleen kysyä ku yks päivä yritin etsiä tietoa minkä merkkiset vaunut Repsulla olikaan? Se on tullut jossain esille, mutta en muista enkä löytänyt vastausta. Että näin tärkee tuli mieleen! Meilläkin kohta alkaa vaunujen etsiminen.

t. Virtuaaliystävä =)

 
30. syyskuuta 2010 klo 3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa:) Mä oon myöskin seurannut hiljaa taustalla teijän elämää jo siitä saakka, kun sun masu vasta kasvoi.
Varmaankin teidän aito tapa kertoa normaalista arjesta, sen iloista ja suruista, on se juttu joka on "koukuttanut". Ette varmastikaan kaikkea kerro/näytä blogissa, mutta vaikutatte ihmisiltä joihin olisi mukava tutustua oikeassakin elämässä!

Eli ehdottomasti ruusuja ihanista, aidoista postauksista sekä upeista kuvista! <3

-Tuija

 
30. syyskuuta 2010 klo 3.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos et voisi asua keskustassa etkä pyynikillä missä haluaisit asua tampereella? ja mitä mieltä olet esim. linnainmaa/leinola/holvasti -alueesta? minusta ihania omakotitaloja. :) p.s. maailman paras blogi! :)

 
30. syyskuuta 2010 klo 4.38 , Anonymous Mirri kirjoitti...

Ihana blogi, jonka vast'ikään löysin, sitten olikin pakko heti selata kaikki postaukset kerralla :)

Harmi, ettei blogissa ole mitään juttua vanhasta, niinkuin teidän perheen historiaa (tapaaminen Miikan kanssa ja etenkin Rebekan odotus <3)

Hienoa blogissa ovat kuvat, itsekin vielä kesällä asuin Treen keskustassa pienen pojan kanssa, tuttuja maisemia ja touhuja teillä ;)

Kivaa on myös ahkera postaustahti, kotiäidin joka-aamuinen pelastus Magicpoks :D

 
30. syyskuuta 2010 klo 4.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja tottakai! :) Blogisi on aito ja elämänmakuinen. En ole äiti, vaikka taidan olla melko samanikäinen kuin sinä. Toivon, että minusta tulee kaltaisesi äiti, joka jaksaa huolehtia MYÖS itsestään. Kuitenkin panostat täysillä lapseesi etkä huitele missä sattuu! :)

Postaustoiveet:

- oma tyylihistoriasi (arkiston helmiä ;) + nykyisen tyylisi kulmakivet

- miten hoidat hiuksia/ihoasi (tuotteiden esittely ja omat mielipiteesi)

- aika henk.koht. mutta kiinnostaa ;D Miten tapasitte miehesi kanssa?

Terkuin,
Seinäjoen flikka

 
30. syyskuuta 2010 klo 5.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja ruusuja! Olen seurannut blogiasi alkuvuodesta lähtien, kun jostain tänne löysin. Näytti niin kivalta ja kun olit vielä raskaanakin melkein samoilla viikoilla kuin minä. Itse olen myös Ylivieskan lähettyviltä kotoisin ja Tampereelle muuttanut kohta vuosi sitten. Ja tämähän olikin niin kiva blogi että koukussa olen! Ja tosi kiva kun päivittyy niin usein. Myönnän että käyn vähintään pari kertaa päivässä kattomassa jos ois jotain uutta :D

 
30. syyskuuta 2010 klo 6.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANA BLOGI.
vaikutat niin lämpimältä ja välittävältä ihmiseltä,oisitpa mun isosisko ! :)

 
30. syyskuuta 2010 klo 6.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samettiruusuja täältä:)! Tykkään kovasti, aito tapa olla ja kertoa, hyvä!
t maarit k

 
30. syyskuuta 2010 klo 8.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti ruusuja! :) Ihastuin blogiisi ehkä noin vuosi sitten ja käyn aina tarkastamassa uusimmat postaukset kun vaan mahdollista:) Blogistasi välittyy ihanan kotoisa tunnelma ja tulee kiva mieli aina kun tänne pääsee! Ja olet niin kaunis :) ja ihana lapsi ja mies ja koira ja koti ja kaikki löytyy! :D

- Ella

 
30. syyskuuta 2010 klo 8.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaisi tämä teidän mökki, onko se teidän(tai siis sinun tai miikan) vanhempien mökki vai oletteko itse ostaneet sen täällä asuessanne? entä sijaitseeko se tampereen puolella vaiko jossain kauempana? Kuinka päädyit(te?) tampereelle? opiskelujen perässä vaiko ihan randomisti? Miten suhtauduit alkuun tietoon että Miikalla oli jo lapsi?

 
30. syyskuuta 2010 klo 12.08 , Blogger annamari kirjoitti...

Ruusuja tietysti! Iso kimppu kaikkia erivärisiä! Tykkään niin tästä herttaisesta blogista ja teidän suloisesta perheestä. Itselläni ei edes ole lapsia, mutta silti tykkään tosi paljon lukea teidän arjesta!

Toivoisin kovasti lisää postauksia ja juttuja huippu-tyyppi Teposta! Hän on täysin vienyt sydämeni ja ilahdun aina kovin, kun huomaan hänet kuvista.


Mukavaa syksyä teidän koko perheelle ja kiitos kivasta blogista! Ü

 
30. syyskuuta 2010 klo 12.50 , Blogger Ella kirjoitti...

Ruusuja kanssa täältä ;) Tää sun blogi kuuluu niihin joita on päivittäin päästävä kurkkaamaan, että josko olis jotain uutta ilmestyny :) Ootte sulonen perhe ja oon aikasemminki sanonu, että musta on ihana lukea teidän arjesta. On kiva, että näätte kavereita ja reissaatta vauvan ja koiran kanssa :)

Kaikkea hyvää teille muruset!

Ella Kouvolasta

 
30. syyskuuta 2010 klo 14.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtisblogi, paras löytö pitkiin aikoihin! :) Ja tietty iso megaplussa tulee postaustahdista, on mukavaa kun käy täällä niin joka päivä on uusi postaus :)

Ja tietty kun tamperelainen itsekkin olen, on pakko kysyä, että tiedätkö Tampereen Teiskon? :D Aika tyhmä kysymys, I know, mutta pakko kysyä, jokaisen tamperelaisen pitäisi tietää! :D

 
1. lokakuuta 2010 klo 5.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan paras blogi!!!
Onko sulla paheita vai oletko yhtä kiltti miltä näytät :)

 
1. lokakuuta 2010 klo 12.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on varmaan tyhmä kysymys ja sen myötä annan risuja mutta mikä idea noissa kuvissa on missä pidät kameraa kädessä ja katsot sitä?
Mä en tykkää niistä.

 
2. lokakuuta 2010 klo 6.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä Mikka tekee työkseen?
Milloin sun äitiysloma loppuu?
Mihin menet sitten töihin?

 
3. lokakuuta 2010 klo 1.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi, ihan paras! haluisin tietää että miten saat hiukses näyttämään aina niin ihanilta! esimerkiksi miten teet niin ihanan letin mikä kuvissasi on vilahdellut tai miten onnistut saamaan niin söpön sotkunutturan, mulla kun nää edelliset ei ikinä onnistu! rakastan lukea blogiasi, se on niin hyväntuulinen :)

 
3. lokakuuta 2010 klo 7.52 , Blogger Maj kirjoitti...

Iso kiitos vastauksista, ruusuista ja risuista! Vastauksia saatte sitten kyselypostauksen (vai vastauspostauksen?) muodossa!

-M

 
5. lokakuuta 2010 klo 21.41 , Blogger Mallu kirjoitti...

Iso ruusukimpullinen täältäkin! Tätä blogia on vain niin kiva seurata. Vaikutatte jotenkin (edelleen) täydelliseltä perheeltä:)

Parannusehdotuksena toivoisin, että kuvat olisi isompina. Se tietysti vaatisi palkin leventämisen, mutta se ei ole vaikea asia. Siihen ohjeet on esim. tässä osoitteessa:

http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu