Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sataa sataa ropisee...

tiistai 24. elokuuta 2010

Sataa sataa ropisee...

Ja kadulla vastaantulevat ihmiset näyttävät siltä, että ne olis syöneet myrkkyä. Tosi kiva, ihanaa syksyä kaikille vaan...

Tänään mulla on ollut ihan surkea, tai sanotaanko suoraan, että paska päivä. Vaikkakin vauvajumpassa oli ihanaa ja nähtiin kavereita, mutta meidän "oikea" ohjaaja ei ollut paikalla ja häntä tuli vähän ikävä. Toki voi olla, että tämä oli jonkin näköinen "kemiat eivät kohtaa" -tilanne. Tosin ei tämä päivä sen takia ole pilalle mennyt....

Mun syömis- ja urheilutottumuksia on paljon kyselty, ehkä niistä sitten juttua jossain vaiheessa, mutta mitään ruokapäiväkirjaa en kyllä jaksa pitää, kun korkeintaa yhdeltä päivältä, sitä paitsi mun syömiset eivät tällä hetkellä ole ihan niin esittelykelpoisia, kuin ennen Rebekkaa. Nappaan suuhuni vähän sitä sun tätä ja miten milloinkin ehdin.

Vaikka päivä olisi millainen hyvänsä, niin mulla on täällä kotona ainakin kaksi (joskus kolmannesta ei siihen ole :P) päivänpaistetta piristämässä.


Muruset, Rebekka ja Teppo tietenkin.
Pakkasin pikku pulleron liinaan, otin Tepon flexin päähän, sateenvarjon toiseen käteen ja lähdettiin ulos päästään vähän "höyryjä pihalle. Helpotti.


Alkoi jopa hymyilyttää taas, unohdin kuinka onnekas minä olen!Pari juttua vielä...


Isomummu oli ostanut Repsulle oman naulakon ja tarjottimen, ihana Elvi!


Ja minä ostin kirpparilta 3 €:lla Rebekalle Niket. Jes.Katsastelin tuota Repsukan vaatekaappia ja kyllähän siellä niitä pieneksi jääneitä vaatteita löytyy, haluatteko ne myyntiin tänne blogin puolella, vai kippaanko ne kirpparille?-MajTunnisteet:

12 kommenttia:

24. elokuuta 2010 klo 11.27 , Blogger Mirtzi kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä, silloin kun on ihan paskin fiilis, niin on hyvä lähtee vähän ulos tuulettuun- ihmeesti se aina piristää:) Mä pääsin tänään yksin koirien kans, vauvat jäi iskän hoiviin...ihanan vapauttava tunne! (eikä sade haitannut yhtään)

 
24. elokuuta 2010 klo 11.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootte tosi reippaita, sinä, Repe ja Tepi!!!!!! Positiivisuudellesi nostan hattua!

 
24. elokuuta 2010 klo 11.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei pakko kysyä että käytkö ikinä ilona-kirppiksellä?

 
24. elokuuta 2010 klo 11.53 , Anonymous Tiunamiuna kirjoitti...

Olen ehdottomasti kiinnostunut vauvan vaatteista etenkin jos sulla on sellaisia unisex vaatteita kun en tiedä vielä kumpi on tulossa. Myy blogin puolella mieluummin tai suoraan mulle =) Tykkään sun blogista tosi paljon!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hui kamala luulin jo et lemiblogini on muuttunut suljetuksi, vai miksi sitä sanotaankin. mutta olinkin kai vanhanpuolelle menossa. :) ilta pelastettu ! :)

 
24. elokuuta 2010 klo 20.57 , Anonymous ujo piimä kirjoitti...

Tee lapsellesi palvelus (myöhempää ikää ajatellen) ja ÄLÄ roikota häntä naama menosuuntaan päin liinassa! Tuo roikotusasento ei ole luonnollinen yhtään kenellekään lapselle. Liina on täydellinen kantoväline, mutta älä pilaa lapsesi lonkkia ja roikota noin. Kanna lasta naama itseesi päin lapsi "sammakkoasennossa", sulla on varmasti ohjeet liinaan ja sen oikeaoppisiin sidontoihin, ja jos ei ole niin netistä löytyy. Tuo sun tekemä sidonta näyttää kyllä ihan hyvältä mutta käännä lapsi toisin päin... Jos syy edessä roikottamiselle on se, että lapsi ei viihdy kun katselee vain sua, ratkaisu voi olla se että kannat selässä tai lonkalla. :)

Rintaroikottimesta, jota myös rintarepuksi kutsutaan, en edes halua alkaa saarnaamaan, se on kamalinta mitä on keksitty. Anteeksi tämä paasaus, mutta ajattelen vain lapsesi jalkoka ja selkää...

 
24. elokuuta 2010 klo 22.34 , Blogger Heidi kirjoitti...

laita tänne myyntiin! :D ja hei tiiätkö onko netissä jossain ton liinan sidonta-ohje niin että saan vauvan kasvot menosuuntaan? mulla ei ole mitään ohjeita kun sain tuttavilta tuon käytettynä :D

 
24. elokuuta 2010 klo 22.42 , Blogger Sadie kirjoitti...

Tänään ensimmäistä kertaa törmäsin blogiisi ja taitanen ryhtyä vakilukijaksi. Mukava tunnelma. :)

Blogeissa on se ihana puoli, että kaikkein tavallisinkin arki muuttuu astetta mukavammaksi, kun kameran kautta huomaa sellaiset ihanat detaljit, mitä muuten ei tule ikinä edes ajatelleeksi. Iloista keskiviikkoa!

 
25. elokuuta 2010 klo 1.05 , Blogger Hobgoblin kirjoitti...

Juu, kannattaa opetella käyttämään liinaa kunnolla. tuo asento lapsellasi näyttää aika kamalalta, jos sinua roikotettaisiin noin kaikki paino haaroissa, niin et varmasti tykkäisi.

Tai sitten laita lapsi budha-asentoon naama eteenpäin.

www.kantoliinakanava.fi auttaa opettelussa!!

Lonkalla kantoon on esim. rengasliina parempi ja helpompi käyttää.

hauskaa syksyä!!

 
25. elokuuta 2010 klo 2.42 , Blogger Maj kirjoitti...

http://www.mybabynest.com/Position.html

Tuolta löytyy Baby Nest ohjeita. Jep,jep en usko, että Rebekalla lonkat menee pilalle tai mielenterveys kärsii, pari kertaa lyhyitä matkoja ollaan menty tossa liinassa ja noin hän viihtyy parhaiten, toki joskus nassu muhunkin päin. Kiitos kuitenkin huolenpidosta! En henkilökohtaisesti vastusta rintareppujakaan.

Laitan sitten niitä vaatteita tänne, kun ehdin!

-Maj

 
25. elokuuta 2010 klo 2.47 , Anonymous Halina kirjoitti...

Maj, kiitos ihanasta blogista! Näin ulkomailla asuessa on kivaa lukea tavallisesta suomalaisesta arjesta, vaikka tosin mun arkeen ei ihan vielä vauvaa ja omaa perhettä kuulukaan. Jatka samaan malliin :)!

 
26. elokuuta 2010 klo 10.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa että nuo kommentit kantamistavasi ei ollut mitää pilkunviilausta tai kettuilua vaan siis ihan oikeita ohjeita. Lapsesi asento näyttää huonolta mut ei se mitään kun jatkossa korjaat hänet toiseen asentoon. Ei siis kannata loukkaantua tai vähätellä ohjeita, niin se vaan on et asento on huono. Aloittelijan virheitä, mitäpä niistä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu