Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rauhallinen sunnuntai

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Rauhallinen sunnuntaiUskomatonta, että on vieläkin niin lämmintä. Sopii mulle, mutta jos tätä jatkuu aina vaan, niin pitää alkaa harkitsemaan ilmastointilaitteen ostoa. Öisin on melko tukalaa, on ollut koko kesän. Fiilistelen sittenkin salaa syksyä selvästikin, koska a) ostin Tepon talvikamppeet ja b) löysin Rebekalle talvihaalarin, hih. Kohta varmaan oon tilaamassa jostain itsellenikin sitä toppatakkia, no jos ei ihan vielä kumminkaan...

Sunnuntai on sujunut ihanan rauhallisesti, ollaan oltu kotosalla. Päivällä kyllä heitettiin muutaman tunnin ulkoilulenkki, kuten tapana on ollutkin aina kun sää vaan sallii ja joskus vaikka ei sallisikaan.

Poikettiin sinne tänne, jätskille, koirapuistoon, laiturille, stadionille, testailtiin sadannen kerran uutta siltaa ja fiilisteltiin ratinan uusia asuntoja...


Miika (grillaa).


Rebe ja Bää.


Teppo ja


mää.Teppo ja uusi panta.
Tepolle meinasi käydä vähän huonosti koirapuistossa. Isompi koira kävi sen päälle, mutta onneksi Miika ehti pelastamaan. Miksei Ratinan koirapuistossa voisi olla pienille koirille omaa puolta? En todellakaan uskalla mennä Tepon kanssa koirapuistoilemaan, jos siellä on isoja koiria. Kädet tärisee nimittäin vieläkin.Sellainen oli meidän reissu.
Onko teillä postaus ehdotuksia? kysyttävää? jotain?

-Maj


Tunnisteet: , ,

20 kommenttia:

15. elokuuta 2010 klo 11.10 , Blogger MANNA-ANNA kirjoitti...

Esittele vaikka teidän koti vauvaromppeieen, olis kiva kurkistaa. :)

 
15. elokuuta 2010 klo 11.32 , Blogger Kati kirjoitti...

Ehdotan samaa kuin Manna-Anna, näytä arkikuvia kotoa :-) Muuten kiinnostaa vaateostokset, siis sekä sun että Rebekan garderobin uusiminen. Niin ja tietty ex-kotipaikkakunta eli Ylivieska. Kiva nähdä Petraa ja muuta tuttua blogilla.

 
15. elokuuta 2010 klo 12.02 , Blogger Pinja kirjoitti...

Oletteko ostamassa Ratinanrannasta kämppää?

 
15. elokuuta 2010 klo 12.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millaisen haalarin hankit Rebsulle? <3

 
15. elokuuta 2010 klo 12.23 , Blogger catya kirjoitti...

Mäkin toivoisin esittelypostausta vaikkapa Rebekan vaatteista/tavaroista/huonekaluista tms.. :) Ja Teposta oli myös kiva lukea enemmänkin, se on niin ihana <3 :D

 
15. elokuuta 2010 klo 12.27 , Blogger roadrunner kirjoitti...

Söpö kuva Rebekasta :)

 
15. elokuuta 2010 klo 15.35 , Blogger Elina Vilhelmiina kirjoitti...

Tiedän tunteen, oman cihuni päälle kävi kerran kaksi berninpaimenkoiraa täällä koivistonkylässä. Siinä oltiin shokissa molemmat, minä itkin ja tärisin ja koira ulvo ja huusi koko matkan kotiin. Onneksi selvittiin pelkällä järkytyksellä. Mutta isoista koirista tuo ei enää pidä.

 
15. elokuuta 2010 klo 21.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä ihan kamala tunne, kun toinen koira hyökkää oman koiran päälle.. Kerran ihan normaalilla iltalenkillä hyökkäsi vapaana oleva koira koirani kimppuu. Olin kyllä niin paniikissa, kun koirani huutaa toisen koiran suussa... Onneksi ei käynyt mitään.:) Ja onneksi ei käynyt Tepollekkaan mitään.:) Ihania kuvia!

 
15. elokuuta 2010 klo 22.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan!
Eksyin tänään ensimmäisen kerran blogiisi blogilistan kautta ja oli kyllä positiivinen yllätys.
Sinä, miehesi, lapsesi ja siitä koirasta puhumattakaan olette kaikki tosi sööttejä. Ja muutenkin kiva lukea aikuisen ihmisen kirjoituksia ihan normijutuista ainaisten "oon tällänen ikipissis ja H&M:n kassalla töissä ja tänään ostin taas miljoona uutta rättiä"- tyyppisten tekstien sijaan ;)
Että keep up the good work ja täällä tulee taatusti vierailtua jatkossakin :)

 
15. elokuuta 2010 klo 23.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onkos toi Tepon panta kuristuspanta? Ajattelin vain kun chihuilla on todella herkkä kaula ja kurkku, ettei oikein olisi sopiva?!

 
16. elokuuta 2010 klo 0.36 , Blogger MaiRa kirjoitti...

Koirapuisto on aina vaikea paikka koirille, ei ole ollenkaan luonnollista että toisilleen täysin vieraat koirat pyörivät pienessä tilassa. Itse en ole moneen vuoteen vienyt omiani mihinkään puistoon, tappelujen lisäksi sieltä tarttuu kaikki taudit!

Toivottavasti teppo ei saanut traumoja :)

 
16. elokuuta 2010 klo 0.38 , Blogger MaiRa kirjoitti...

Koirapuistossa toisten, vieraiden, koirien kohtaaminen ahtaissa tiloissa on aina epäluonnollista ja tulee herkästi tappeluja. Lisäksi sieltä tarttuu kaikki kulkutaudit...
Tässä pari syytä miksen vie koiriani puistoihin :)

Toivottavasti Teppo ei saanut traumoja! =)

 
16. elokuuta 2010 klo 2.42 , Blogger Varpunen kirjoitti...

Ihana Teppo! Ja niin tomera. :)

 
16. elokuuta 2010 klo 3.23 , Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

hihihi, loistavaa runoutta! :D

 
16. elokuuta 2010 klo 3.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Halusin vaan kiittää piristävästä ja elämäniloisesta blogista, joka on saanut mut näkeen nykyisen kotikaupunkini uusin ja ehdottomasti vähemmän kriittisin silmin. :) Maj, sun blogin ansiosta oon tajunnu että koti on siellä missä sydän on. Kiitos!

 
16. elokuuta 2010 klo 3.38 , Blogger Lotta kirjoitti...

Ihana Teppo, niin reippaan näköinen!
Rockyltä Tepolle terkkuja! ;)

 
16. elokuuta 2010 klo 3.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ikävää on tuo kyllä ettei ole isoille ja pienille koirille erikseen puolia. Itselläni on n.2kg painava pentukoira, ja eilen juuri meinattiin mennä tuonne Ratinan koirapuistoon, mutta ei uskallettu kun siellä oli niin isoja koiria.
No, onneksi esim Hakametsässä on pienille koirille erikseen alue :) Ei kai sitä vaan joka paikkaan mahdu niin isoa aluetta että pystyisi erottamaan.

 
16. elokuuta 2010 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heihoi! Missäs päin Ratinaa on koirapuiso? :) Pitää kattoo, jos joskus tuon oman pikkuseni kanssa sinne eksyisin :)


-Mi-

 
16. elokuuta 2010 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei,

harkitse kiltti valjaita tepolle, joohan :)

 
17. elokuuta 2010 klo 13.47 , Blogger Marika kirjoitti...

Oooh. Ihana Teppo! :)))

Onneksi koirapuistossa ei käynyt hassusti! Jopa Hämeenlinnan koirapuistossa on erikseen isojen ja pienten puoli - se on hyvä ratkaisu :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu