Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rebsun rätit eli vauvan vaatekaappi

maanantai 16. elokuuta 2010

Rebsun rätit eli vauvan vaatekaappi

Moneen otteeseen on tullut toivetta, että esittelisin Rebekan vaatteita. Meillä ei ole mitään ihmeellistä varastoa vauvavaatteita, mutta ihan riittävästi kuitenkin. Ollaan saatu paljon lahjaksi ihan uusia ja käytettyjäkin. Mielestäni olen pitänyt järjen päässä hankinnoissa, tiedättehän "ne on niin pieniä ja niiin suloisia"...




Itse pukeudun ihan perusjuttuihin, eikä asuissani ole oikein esiteltävää, ainakaa ihan päivittäin.
Pidän toki vaatteista & muodista, mutta... sanotaanko, että en ole ihan se trendikkäin tyyppi.



Rebekalle ostan vaatteita milloin mistäkin, Lindexistä, H&Mltä, Stokalta, P O.Pista, Marimekosta, Kappahlista, Kirpparilta.... mutta eniten sekoan kuitenkin ehkä Marimekolla tai Polarn O. pyretillä :D Kuviin en jaksanut tyhjentää koko vaatekaappia, mutta jotain kuitenkin.



Mulle vauvanvaatteissa on tärkeintä mukavuus & helppous ja sitten vasta se, miltä ne näyttävät. Käytän tosi paljon, oikeastaan koko ajan bodeja, ne on vaan niin näppäriä.




Rebekalla on myös mekkoja, joita ei kuvissa näy. Ihan vaan puuvillaisia hellemekkoja ja juhlamekkoja, joita on pari kappaletta.


Saatiin nuo Niket lahjaksi kummisetä Terolta ja sandaalit mun siskolta. Converset ostin joskus aikoja sitten puoleen hintaan, muistaakseni Gallerystä.


Miika on pipofriikki:D Hellehattujakin meiltä löytyy...


Ulkovaatteita syksyksi.



MinyMo merkkiset, 56 kokoa olevat haalarit, tarviiko joku siellä näytön takana? Laittakaa boksiin viestiä, jos haluatte ostaa.


Niin söpöt:")
Mietin hartaasti ja pitkään, että myisinkö pois vai en.
En ole päättänyt vielä...





Niin ja tän mä ostin talveksi, ihan kiva ja super edullinenkin!



On meillä näiden lisäksi kasat yökkäreitä, perus sukkiksia ja pöksyjä, lisää bodeja ym. perusvaatteita.
Varmasti vauva pärjäis vähemmälläkin...
mutta näin meillä, miten teillä?


-Maj




Tunnisteet: ,

22 kommenttia:

16. elokuuta 2010 klo 6.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo viimesen kuvan talvihaalari on :)?

Minkäkokoinen Repsu muuten nyt on mitoiltaan?

Kiitos ihanasta blogista!!

-AC

 
16. elokuuta 2010 klo 6.44 , Blogger Maj kirjoitti...

Unohdin laitaakin siihen, että haalari on Lindexiltä, kokoa 80 ja 29,95€. Rebekka taitaapi olla n. 66 cm pitkä tällä hetkellä:)

 
16. elokuuta 2010 klo 6.46 , Blogger Sammy~ kirjoitti...

Awwws ihanat pikku converset :333

 
16. elokuuta 2010 klo 10.08 , Blogger Kake kirjoitti...

veljeni lapsukaisten vaatetuksista pitää huolen mamma ja täti (allekirjoittanut itse), jotka ostaa kaiken ihanan. voin vaan kuvitella, kuinka paljon niitä vaatteita onkaan..

 
16. elokuuta 2010 klo 10.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

meillä on sama homma, mukavuus ennen kaikkea! mietin aina, et miten jollekin pienelle, joka ei edes ryömi, saati kävele, ostetaan farkkuja?! en vaan käsitä. jos miettisin itteni pieneksi patukaksi lattialle makailemaan, niin viimisenä kyllä laittaisin farkut jalkaani.. :-D mutta kukin tavallaan kai. bodyt, sukkahousut ja kaikenmoisen lökäpöksyt rulaa!

 
16. elokuuta 2010 klo 11.48 , Blogger Mirtzi kirjoitti...

Kiva tämä uusi blogisi. Mukava lueskella myös näitä vauvajuttuja, samassa jamassa ollaan;) Sanoit tuolla jossain, että teillä heräillään 5-6 kertaa yössä, tutulta kuulostaa... yritetään jaksaa. Tsemiä meille kaikille äideille:)

JA ihania vaatteita:) Niihin voi totta tosiaan hurahtaa...:)

 
16. elokuuta 2010 klo 12.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oih, ihanan maltillisesti ja järkevästi osaat ostaa vaatteita! ja kaikki sopii niin hyvin yhteen.. osaisinpa minäkin! vaikka en kuitenkaan pahimmasta päästä ole näitä vauvan vaatteiden hamstraajia :D

 
16. elokuuta 2010 klo 12.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oih, ihanan maltillisesti ja järkevästi osaat ostaa vaatteita! ja kaikki sopii niin hyvin yhteen.. osaisinpa minäkin! vaikka en kuitenkaan pahimmasta päästä ole näitä vauvan vaatteiden hamstraajia :D

 
16. elokuuta 2010 klo 13.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Käytän tosi paljon, oikeastaan koko ajan bodeja, ne on vaan niin näppäriä."

hehe :)

 
16. elokuuta 2010 klo 13.38 , Blogger Tanja kirjoitti...

Täältä löytyy yks hamstraaja. Kun esikoinen synty niin tuntu, että sille vaatemäärälle ei tullu loppua. Ja osa jäikin pitämättä. Nyt tytöllä on hieman järkevämmin vaatetta, kerkeää jopa kaikkia pitää. Toisen kohdalla ajattelin seota tilapäisesti. Harvoin kun sitä 56cm pääsee ostamaan..

todellajossain.blogspot.com

 
16. elokuuta 2010 klo 13.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, mä olen ostanut 99% meidän neidin (3kk) vaatteet kirpparilta kun sieltä saa POP, Lindexiä ja Stokkan Bogiakin :) Vauvalla on kans melkein aina body ja sitten farkut (pehmeät) tai leggarit päällä. Pikkukenkiä en ole vielä ostanut kun ei ne taida jalassa pysyä :D
Meillä ei pipoja käytetä nyt, mutta arskoja on paritkin 8-)

 
16. elokuuta 2010 klo 13.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa,
ihania ja nii kivasti yhteensopivia vaatteita. voisin olla kiinnostunu noista haalareista, nehä käy ihan yhtä hyvin pojalleki?:) minkäverran haluaisit niistä? laitappa mailia eviliinu@hotmail.com

 
16. elokuuta 2010 klo 17.05 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Täällähän oli tutunnäköistä vaatetta! Ainolla on nuo samat Converset, mustavalkoraidallinen mekko ja vaaleanpunainen takki.

Taas pitäisi täydennellä vaatevarastoa, niin paljon on jäänyt kesän aikana pieneksi, vaikka kesälläkin on jo uutta ostettu. Onneksi tässä iässä (Ainolla menee nyt 68 ja 74cm) alkaa kuulemma vähän hidastua. Ei tarvitse ihan niin usein nyyhkiä pieneksi jääniä ihanuuksia. :D

 
16. elokuuta 2010 klo 23.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taisi kuvissa vilahtaa noita uusia (? uudehkoja ainakin) Ivana Helsingin ja nyt-unohdin-minkä-valmistajan yhteistyössä tekemiä lastenvaatteita. Harmittaa vietävästi, kun kummipoika on just liian iso käyttämään sitä niiden isointa kokoa. Tekis mieli ostaa varastoon, mutta pelkään, että poikaystävä huomaa ja panikoituu, kun ei meillä iiihan vielä ole lastenhankinta suunnitelmissa;)

Tykkään sun blogista ja tyylistä kirjoittaa! Muistan aikaa sitten käyneeni lukemassa, mutta sit hukkasin osoitteen ja unohdin nimen ja vasta aika vastikään löysin tänne sattumalta uudelleen. Plussaa on sekin, että asutaan samassa kaupungissa, oon niin henkeen ja vereen tamperelainen, että on kiva lukee juttuja, jotka tapahtuu täällä:)

 
17. elokuuta 2010 klo 1.15 , Anonymous Hansu kirjoitti...

Kivoja vaatteita Rebekalla :) Voisitko tehdä postauksen kuvien kera teidän perus arkipäivästä? Esim. aamurutiinit, aamupäivän toiminta, mitä päivällä, ruokailu,leikit, nukkumaanmeno.. olisi kiva lukea:)

 
17. elokuuta 2010 klo 2.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta oletko ammatiltasi kosmetologi? Voisitko tehdä postauksen opiskelustasi ja ammatistasi ja näin pois päin? Itseäni kiinnostaisi kyseinen ammatti, mutta en oikein tiedä mitä kautta lähteä sitä opiskelemaan tai riittääkö edes arvosanat, kun alalle tuntuu olevan tunkua :)

 
17. elokuuta 2010 klo 3.23 , Blogger Sanna kirjoitti...

kivoja vaatteita tosiaan :) ja meilläkin menee mukavuus ennen kaikkea, eli kollarit ja body/t-paita on yleensä päällä. Ennenkuin poitsu syntyi niin hamstrasin kauhen kasan suloisia pikkufarkkuja ja kauluspaitoja ja muita ihania, mutta farkkuja ja kauluspaitaa on käytetty kerran papan synttärijuhlissa :D

minä oon myynyt KAIKKI pieneks jääneet pois sitämukaa kun ne ei oo enää mahtunut päälle, huonompia oon antanut tädille kun ne tekee jossain sen harrastuksessa niistä sit matonkuteita. En jaksa säilyttää mitään, kuitenkin jos joskus mahdollisesti toinen lapsi pyöräytetään niin haluan sitten ostaa uusia söpöjä vaatteita ;)

me ostetaan kans paljon kirpparilta, kaupasta oon ostanut lähinnä alennusmyynneistä. Sukulaiset tuo kaikennäköisiä nuttuja tänne myös, harmi vaan että ne on välillä vähän sellaisia mistä en tykkää niin on jäänyt sit aika vähälle käytölle..

 
17. elokuuta 2010 klo 6.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oisko mahdollista nähdä myös tepon vaatteita/tarvikkeita? koiranomistajana ois kiva nähdä mimmonen tavaravarustus tepolta löytyyy:)

 
17. elokuuta 2010 klo 7.19 , Blogger Unknown kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita!

t. pientä vauvakuumetta poteva

 
17. elokuuta 2010 klo 8.30 , Blogger Ilcaccio kirjoitti...

Todella kiva ja visuaalinen blogi. Thumb up.

Mukava lukea täysin erilaista blogia, kuin oma blogi.

 
18. elokuuta 2010 klo 6.26 , Blogger Maj kirjoitti...

Moiks!

Ja kiitos kommenteista taas:)

voisin ajatella jotain kosmetologi aiheista postausta, kiitos vinkistä.

Tepon "vaatekaappiakin" voin joku kerta koittaa kuvailla:)

-Maj

 
19. elokuuta 2010 klo 11.55 , Blogger Catya, kirjoitti...

Tosi ihania vaatteita ja siis miten oot pystynyt noin maltillisesti ostella niitä, ihailtavaa mielenlujuutta! ;D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu