Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muutama sana...

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Muutama sana...Bloggailusta ja tästä päivästä. Olen lueskellut tosi paljon juttuja, missä bloggaajia haukutaan milloin mistäkin aiheesta. Usein myös syytellään, että bloggaajat ovat viettävinään niin hohdokasta elämää, missä kaikki on täydellistä. Toinen melko yleinen syyte on, että he juoksevat tuotelahjojen ym. perässä.

No, tietenkään kenenkään elämä ei ole "täydellistä", koska eihän se silloin oikeaa elämää olisi. Toisaalta taas... Voihan sitä ajatella positiivisesti, että elämäni on ihan täydellistä. Kaikillahan on aina omat murheensa, vaikeutensa ja mörkönsä. On asia erikseen, että haluaako omat henkilökohtaiset asiansa jakaa tuntemattomien ihmisten kanssa netissä, tuskinpa. Minä ainakin haluan kirjoitella asioista, jotka saavat minut hyvälle tuulelle. Ei tätä blogia olisi kenekään kiva lukea, jos ruikuttaisin jatkuvasti mieltäni painavista asioista. Tosin olen luonteeltanikin ehkä enemmän positiivinen, kuin negatiivinen tyyppi.

Jos minut kutsuttaisiin jonnekin kivaan tapahtumaan blogin ansiosta, tottakai menisin sinne, jos haluaisin. Jos minulle tarjottaisiin kokeiltavaksi tuotteita, niin miksi en niitä ottaisi? Ottaisin kyllä, jos tuotteet olisivat mieluisia.
Kukapa kieltäytyisi?

En missään nimessä yritä edes väittää, että meidän elämä olisi mitenkään hohdokasta, mutta tottakai otan mielummin kuvia asunnosta silloin, kun se on siistinä. Mielummin esiinnyn huoliteltuna blogini kuvissa, kuin että olisin räjähtämispisteessä. Koitan ihan oikeassakin elämässä vähän katsoa peilistä, ennenkuin marssin ulos, vaikka ei aina siltä näyttäisikään. Haluan kirjoittaa enimmäkseen iloisista ja kepeistä (ehkä jopa turhamaisista) aiheista, mutta joskus ehkä muutakin.

Tämmösiä ajattelen, mutta ehkä monella muulla on ihan toisenlaiset mietteet:)Tänään daddy on koko päivän poissa, tulee vasta kotiin myöööhäään.
me ollaan oltu Tepsun ja Repsun kanssa keskenämme ja kavereiden kanssa.Niin. Peruspäivä, mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut.


Äitikin on vähän väsynyt.
Repsu heräili ainakin 5-6 kertaa yön aikana...

(Tätä on jatkunut nyt vähän pidemmän aikaa)


Kämppäkin näyttää vähän vaunuvarastolta:D
Mutta, kuulkaas, me ei ajateltu ottaa stressiä tänään mistään sen kummemmin...Kiitti tuosta.


Joskus joku lukija "haukkui" minua kommenttiboksissa tylsäksi, tavallisen näköiseksi tytöksi, mutta ihan juurikin se minä olen (tosin mielestäni en ole kamalan tylsä silti, tavallinen kylläkin:D). Ja tosin mieheni ei tee mallintöitä, kuten "haukkuja" ilmeisestikin luuli.


-Maj


Tunnisteet:

39 kommenttia:

11. elokuuta 2010 klo 8.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihmiset jaksaa kyllä valittaa aina ihan kaikesta. musta on ainakin ihanaa seurata sun arkea ja sitä olenkin seurannut pitkän aikaa jopa ennen kuin aloit odottamaan Rebekkaa. vaikutat todella herttaselta ja ystävälliseltä ihmiseltä, älä välitä siitä mitä muut sanoo.

-aana

 
11. elokuuta 2010 klo 8.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisiko fonttia muuttaa vähän isommaksi?

 
11. elokuuta 2010 klo 8.44 , Blogger Kärty kirjoitti...

iiks, en oo kommentoinut pahemmin Rebekkaa (koska aivan takuulla rakastat ja jumaloit tytärtäsi, huolimatta muiden kommenteista :) ) mutta HEI, neitihän on ihan samannäköinen jo isänsä kanssa! ihanan hassua huomata :'>

 
11. elokuuta 2010 klo 9.40 , Anonymous Heidi kirjoitti...

Mie halluun postauksen Teposta :)) <3 Hän on niin töpöliini.

 
11. elokuuta 2010 klo 9.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on päiviä piristävi postauksia ja mun mielestä on kiva seurata teidän perheen arkea sen verran mitä haluat täällä kirjotella :) Teistä saa mahdottoman ihanan kuvan ja jotenkin hienolla tavalla jalat maassa.
Tykkään tosi tosi paljon! Tsemppiä, älä välitä ilkeistä kommenteista, sä et todellakaan ole ansainnut niitä! Jatka samaa rataa ja onnea uuden blogin kanssa :)

-Nelli

 
11. elokuuta 2010 klo 9.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maj, pakko sanoa että blogisi on ihana <3 muutenkin se saa mut hyvälle tuulelle, kun kuvista ja kaikesta välittyy se, kuinka olette toisillenne rakkaita. olette ihania :)

 
11. elokuuta 2010 klo 9.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips, haluaisin vain kysellä, että mitkä rattaat teillä on? Emmaljungaa ilmeisesti, mutta mitä mallia? Mietiskelen tässä, että mitkä rattaat ostaisimme esikoisellemme :) Kiitos vastauksesta! T. Pähkinä

 
11. elokuuta 2010 klo 10.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! uusi blogi vaikuttaa hyvältä; pieni toive vain olisi että fonttia hieman isommaksi:)

 
11. elokuuta 2010 klo 10.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva postaus :) mii laik.

Minkä ikänen Rebekka nyt on? Meillä alkoi viheliäinen yöheräily joskus 4kk tietämillä,kun meidän tipu oppi kaikkia uusia temppuja eikä ilmeisesti malttanu nukkua :D ..huoh. Tsemppuja!

Muistatko mistä ootte ostanu noi Hauckit? Hitsiläinen kun en tahdo löytää niitä MISTÄÄN.. .. :)..ootko ollu niihin täysin tyytyväinen? Ne näyttäis meinaan ihan meille sopivilta rattailta!!

 
11. elokuuta 2010 klo 10.15 , Blogger s u v i :) kirjoitti...

Kyllä ihmiset sitten jaksaa.

Sun blogissa ei ole mitään moitittavaa, tykkään seurata arkeanne. Kuvat on aina niin ihania :)

Höpö höpö vaan kateellisten panetteluille!

 
11. elokuuta 2010 klo 10.55 , Anonymous hhhheidi kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta blogilta, pitääpä alkaa seurailemaan. Ja vaikka itellä ei ookkaan lapsia (pieniä haaveita vain;) nii mukava seurata arkea pienen kanski. :) Oisko sitä sun vanhaa blogia mahdollista käydä lukemassa? Jotenki tuntuu, et olisin joskus lukenu, mut en muista nyt varmasti..

 
11. elokuuta 2010 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maj, rakastan blogiasi!! Ja juuri sitä, että olet ns. "tavallinen". Teet "tavallisia" asioita ja osoitat, että näistä elämän pienistä asioista voi olla iloinen ja onnellinen. Voi olla tyytyväinen omaan sen hetkiseen elämään, eikä havitella jatkuvasti jotain jossain kaukaisuudessa.

Lisäksi Rebsu on ehkä söpöin vauva ikinä :))

Tulen aina niin hyvälle tuulelle postauksistasi, älä vain lopeta ikinä!!! (tai ainakaan sataan vuoteen)

-Tanja

 
11. elokuuta 2010 klo 11.05 , Blogger Ninni kirjoitti...

Lähes alusta asti mukana roikkunut, ja nyt vasta komenttia laitettava...:) kiitos!:) Koko teiän porukka on mahtava, ja monta harmaata päivää on piristynyt kupilla vahvaa kahvia ja sun uudella postauksella! Mukavaa syksyn alkua!
Jatkan taustailua...;)
-Ninni-

 
11. elokuuta 2010 klo 11.12 , Blogger roadrunner kirjoitti...

Oot kaukana "tavallisen näköisestä", olet nimittäin tosi kaunis :)

http://walkingintheairr.blogspot.com

 
11. elokuuta 2010 klo 11.25 , Blogger Maj kirjoitti...

heips, tulin vielä nopeasti vastailemaan teille, ennekuin me Tepon kaa aletaan katsomaan True Bloodin tokaa kautta. Ajattelin nauttia päivän eka lämpimän aterian, ison lautasellisen kanawokkia siinä samalla. Vauva nukkuu, sain vähän siivottua. OON kuulkaa HAPPY!

Asiaan...

Aana: Kiitos ja koitan olla välittämättä parhaani mukaan!

Anonyymi: Voin muuttaa, jos siitä ei meinaa saada selvää?

Kärty: Älä muuta sano, ne on ku kaks marjaa, Repsulla vaan ei ole partaa:D

Heidi: Eiköhän järjesty!

Nelli: Kiitos ihanasta kommentista. No on meilläkin joskus hetkemme:P

Anonyymi: Kiitos, ihana<3

Pähkinä: Koitan tehdä jotain juttua niistä rattaista, kun niistä on kyselty. En edes muista, mikä ton mallin nimi on...Mutta otan selvää:)

Anonyymi: Selvä, suurennetaan!

Anonyymi: Me saatiin ne "lainaan" ystäviltä ja oon kyllä ollut tyytyväinen, ootko netistä koittanut tilata?

Suvi: Kuten myös, ihanat lapsoset sulla<3

hhheidi: On sitä vielä hetken mahku lukea osoitteessa: www.majmiimau.blogspot.com

Tanja: Voi sua! Oikeasti niin kiva kuulla, että oon saanut sut hyvälle tuulelle<3

-Maj

 
11. elokuuta 2010 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeks, mä heti valitan ensimmäiseksi, mutta mä en nää lukea tekstiä.:/ onko mahdollista muuttaa fonttia tai tekstikokoa? tai sit voin hankkia silmälasit.:D

 
11. elokuuta 2010 klo 12.22 , Anonymous ma1u kirjoitti...

Okei, heti alkuun, en YLEENSÄ kommentoi kenenkään blogeja, enkä varsinkaan kehu kun tässä parin vuoden sisään on tullut huomattua, että jotkut bloggaajat pitävät itseään jonkin asteen "julkkiksena" bloggailunsa takia.. :-D

Mutta asiaan, rakastan blogiasi, Maj. Ensimmäinen ja luultavasti viimeinen blogi ikinä, mitä luen aina hymyssä suin. Sä kirjotat aidosti ja koruttomasti, etkä vedä ikinä överiksi, minkä mä olen huomannut muissa blogeissa.. Yleensä mä tulen tavallaan todella vihaiseksi bloggaajien "avautumisista", mutta nytkin sä käsittelit aihetta tosi hyvin, etkä ryhtynyt esim. luettelemaan minkälaiset lukijat, anonyymit jne. sua ärsyttää.

Että, joo.. Oot ihana! :-D Ja varmasti luen "sua"/blogia jatkossa! Mä olen luonteeltani enemmän negatiivinen tyyppi, mutta sun blogia seuratessa muutun positiivisemmaksi. Kiitos siitä!

 
11. elokuuta 2010 klo 12.43 , Blogger Lotta kirjoitti...

sulla on ihana blogi maj, oon pitkään tykännyt seurata teidän arkea :)

 
11. elokuuta 2010 klo 12.49 , Blogger catya kirjoitti...

hei tosi kiva postaus, just niin ihanan tavallinen!<3 :) ja oon niin samaa mieltä noista blogien "syytöksistä" ym, että hyvä tyyli sulla, jatka vaan samaan malliin :D
ps. mä aloin lukea sun blogia vasta tän vuoden puolella, joskus muistaakseni kun neitoseni oli syntynyt, ja nyt elen illalla luin jonkun verran viime vuoden puolella kirjoittamiasi juttuja, ja siis, voi ei sitä pikku-maunoa :( mulla tuli vähän itku kun luin siitä <3 mutta onneks teillä on nyt kaks pientä ihanaa (karvanen ja karvaton :D) joista saatte nauttia! :)

 
11. elokuuta 2010 klo 13.02 , Blogger tiinanen kirjoitti...

Ihana tuo teidän vauva! :)

 
11. elokuuta 2010 klo 14.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanan tavallinen. just täydellinen.

 
11. elokuuta 2010 klo 23.05 , Anonymous Anka kirjoitti...

Blogisi on tosi mukavaa luettavaa ja päässytkin jo "vakkariasemaan" nettilukemistossani.
Älä välitä typeristä kommenteista, ilkeilijöitä¨riittää!

Koita jaksaa yöheräilyt, ne helpottaa kyllä. Täälläkin oli muutamaan otteeseen äiti vähän enemmänkin väsynyt ;) Nyt kun meidän "vauva" jo 1,5v, helpottanut kummasti!


Tsemppiä jatkoon, toivottavasti jaksat jatkaa bloggaamista arjen keskellä.

p.s Mietin kuumeisesti, mistä miehesi on niin tutun näköinen.. sitten tajusin että oltiinkin samassa lukiossa aikoinaan :)

Anka

 
12. elokuuta 2010 klo 0.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin toivoisin isompaa fonttikokoa, please? Mulla on lasit päässä ja silti joudun pinnistelemään lukiessa tekstiäsi.

 
12. elokuuta 2010 klo 0.29 , Blogger Terhie kirjoitti...

Olen niin samaa mieltä muiden kirjoittamista kommenteista, ja Maj olet kaunis tuore äiti :) Itselläni on 3,5 prinsessa ja miksi tykkään lukea päivittäin blogiasi, niin palautuu omat muistot vauva- ajasta, ja kuinka pienet asiat tekevät onnelliseksi. Ja sinussa on jotain samanlaisia piirteitä jotka näen itessäni myös :)

 
12. elokuuta 2010 klo 1.07 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa vasta nyt, mutta niin hyvältä vaikuttaa, että taidan jäädä seurailemaan jatkossa. :)

 
12. elokuuta 2010 klo 1.10 , Anonymous katri kirjoitti...

hei oisko sun vauvalle hampaita tulossa? meillä ainakin nuo yöheräilyt meinas uusia hampaita ja sitä tosiaan oli pidemmän aikaa. :) onneks sitten supoilla saa ees vähäsen yötä rauhotettua. :)

 
12. elokuuta 2010 klo 3.18 , Blogger Susanna kirjoitti...

Kateus on paha tauti. Ärsyttävää. Aina pitää olla toiselle kateellinen kun menee hyvin tms! :) Leuka pystyyn. Oot mieletön mami! ;)

 
12. elokuuta 2010 klo 4.18 , Blogger Heidi kirjoitti...

Musta sun blogi on aina ollut niin ihana just siks, että tässä on sitä tavallista elämää. Ei aina juoksemista jossain tilaisuuksissa, ei aina uuden tuotteen/vaatteen esittelyä, vaan rehellistä elämää, jonka monet jättää blogeistaan pois, koska on niin "kiire" esitellä uusinta löytöä. Tai pyytelee anteeks sitä, ettei oo ehtinyt vielä julkaista "eilistä päivän asua".. jota mä en oo ikinä ymmärtänyt.

Kiitos siis viihdyttämisestä ja osittaisesta elämäsi jakamisesta! :)

 
12. elokuuta 2010 klo 4.42 , Blogger Siny kirjoitti...

Mä en ikinä oo oikein tajunnu joidenkin kommentoijien tuota "olet täydellinen"- juttua..
Kun siis eihän blogiin kaikkea ole pakko kirjoittaa ja jos itsekin pitäisin, niin varmasti mukavista jutuista varmasti tulisi eniten kirjoitettua.. Ja kyl mä itse ainakin tajuan, että blogissa ei todellakaan nähdä/ kuulla bloggaajan koko elämää, mutta nähtävästi kaikki ei tajua.

Ja samalla en ymmärrä sitä, että miksi lukijat ei halua että bloggaajat näyttää onnean/positiivisuuttaan jne, vaan sitten heti teilataan jos elämä onkin ruusuilla tanssimista, wtf? En tajuu, mutta ei kai se oo pakkokaan :D

Mutta jatka sinä tavallinen tyttö ( en tiennytkään, että bloggaajien pitäis olla jotain julkkiksia tms) vaan positiivista kirjoitteluasi! :) Sulla on niin mahtava kirjoitustyyli!

Ihana tuo viimeinen kuva sinusta ja Rebekkasta, hihii! :)

 
12. elokuuta 2010 klo 4.52 , Blogger Heidi kirjoitti...

joillakin ei vain ole muuta tekemistä kuin yrittää pahoittaa toisten mieli. tai ehkä se on se kateus mikä saa ihmisen haukkumaan ja arvostelemaan toisen elämää. Sanoit niin hyvin sen, että miksi kukaan haluaisi laittaa itsestään blogiin "rähjäisiä" kuvia ja miksi kukaan haluaisi esitellä likaista ja sotkuista kotiaan!? en minä ainakaan haluaisi katsoa sellaisiä kuvia. Mielestäni blogisi on ihana, persoonallinen ja lämmin :D siksi se onkin yksi suosikki blogeistani. Lisäksi minusta on kiva seurata teidän elämää pienokaisen kanssa, kun itselläni on myös pieni poika. Kiitos kivasta blogista :D käy toki tsekkaamassa myös oma blogini http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

 
12. elokuuta 2010 klo 5.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluan vain sanoa, että rebekasta näkee jo nyt että hänestä tulee tosi kaunis! :) Ihana blogi sulla, harmi vaan ku vanhaa ei voi kauaa enää lukea.. :)
-V

 
12. elokuuta 2010 klo 7.05 , Anonymous Tiunamiuna kirjoitti...

Tosi mukava kuulla, että blogi jatkuu samanlaisena! Juuri siksi tätä on kiva lukea, että tää on ns. normaalia elämää, sitä tavallista kivaa arkea!

 
12. elokuuta 2010 klo 9.48 , Blogger Sofie kirjoitti...

Kirjoitat nyt niin asiaa. Ihan oikeasti, kuka lukee blogia jossa vaan valitetaan? Valituksia saa kuunnella ihan joka paikassa eikä niiden kuunteleminen ole mitenkään piristävää. Bloggailu, niin kirjoittajan kuin lukijankin näkökulmasta on usein harrastus ja eikös harrastusten kuulukkin olla mukavia, arjen harmauden hautaavia? :)

 
12. elokuuta 2010 klo 12.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin toivoisin isompaa fonttia :)

 
12. elokuuta 2010 klo 13.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ää vaikutat niin ihanalta ja symppikseltä tyypiltä! menin tän uuden blogin innoittamana selaamaan tuota vanhempaa, tosi kivan oloinen sekin ja vähän samaa kastia kuin kalastajan vaimo-blogi, sellainen "hyvän olon blogi" myös!

PS. voitko kertoo mistä tän postauksen farkut on? http://majmiimau.blogspot.com/2010/06/m-i-n-x.html

 
12. elokuuta 2010 klo 15.39 , Blogger anne kirjoitti...

Hei! Oisi mukava tietää minkä ikäinen olet ja kuinka kauan olet ollut poikaystäväsi kanssa yhdessä? :)

 
12. elokuuta 2010 klo 16.40 , Anonymous Petteri kirjoitti...

Negatiivisista kommenteista ei kannata välittää ollenkaan, päin vastoin, ne ovat hyvä juttu.

Kirjoitin juuri tänään aiheesta omaan blogiini ja se julkaistaan huomenna perjantaina, joten kannattaa lukaista varmaan läpi jos negatiiviset kommentit häiritsevät. :)

 
14. elokuuta 2010 klo 11.26 , Blogger Maj kirjoitti...

KIITOS, kaikista ihanista ja kannustavista kommenteista:)

Suurensin fonttia, toivottavasti kaikki näkee lueskella nyt.

Olen 25 vuotta, yhdessä me ollaan oltu reipas pari vuotta!

Ne yhdet farkut on ainakin vuoden vanhat, Vertsusta aikanaan ostettu.

Ja kiva kun tänne on eksynyt "uusia naamoja", kertokaa jotain itsestännekin<3

 
28. elokuuta 2010 klo 12.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iltaa!
Itselläni on 1,2v poika joka alkoi nukkua vasta 10 kk ikäisenä edes sen 4-5 tuntia putkeen ja huusi kuin hyeena ekat 6 kk. Sitä arvostaa, niin paljon enemmän tätä hetkeä, kun saa lukea hyvin kirjoitettuja blogeja ja katsella kauniita kuvia.
Eiköhän kaikki perheelliset tiedä millaista se elämä jokus tuppaa olemaan, turha niitä kuvia on tänne laittaa missä kyyneleet virtaa, kun ei enää tiedä onko valveillla vai näkeekö vain pahaa unta. ;))))
Kiitos kaunis!
Krisu

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu