Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Takaisin Tampereelle...

torstai 9. joulukuuta 2010

Takaisin Tampereelle...


Helsingissä oli paljon lunta, en tiedä, missä kolossa oon elänyt, mutta se huomio yllätti minut täysin :D 
Kamerasta loppui akku samantien, kun lähdin Tampereelta, joten kuva saldoni oli puhdas nolla. Etsimme Saaran kanssa tuskaisina joululahjoja ja sain 1 YHDEN ostettua, huokaus. Ensi viikolla täytyy tsempata tämän paketti-rumban suhteen...

Kotiin oli kyllä aivan super kiva tulla :) Kolmikko oli pärjännyt paremmin, kuin hyvin ilman minua (?) sekin aika uskomatonta... Rebe kyllä myönsi, että hänellä oli vähän ikävä äitiä <3


 Käveltiin juna-asemalta kotiin ja matkalla tarttui mukaan tämmöinen pino lasten vaatteita. Yksi käyttöön ja loput pakettiin...


 Tässä se yksi hankkimani paketti, kenellehän se mahtaa olla... EN PALJASTA ;)


 Teppo-pieni ja touhukas Rebekka.
Keskellä peiliä maailman kaikkeuden nuhjuisin ja kulahtanut, 
mutta silti onnellinen Maj.


Tämä kämppäkin on aika räjähtänyt, vaatteita seilailee joka paikassa ja muuta, kyllä te varmaan tiedätte.Aamulla lähden lenkille mieheni exän kanssa, mitäs siihen sanotte? :D
Haha, terveisiä vaan!Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

9. joulukuuta 2010 klo 11.34 , Anonymous Serafia kirjoitti...

Miehen exän kanssa...kuulostaa kröhöm...jännittävältä :D

Nostan hattua, itse en ehkä vaivautuisi vaikka ollaankin yhdessä oltu 7 vuotta, naimisissa ja meillä on lapsi. Ehkä jos exä tietäisi että mies sai minulta vuorosanat miten lopettaa suhde "naiselle ystävällisellä tavalla ettei jää mitään epäselväksi" ei lähtisi kanssani edes lenkille :p

 
9. joulukuuta 2010 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis anteeksi miehesi exän kanssa?! Mulla ei tulisi kuulookaan lähteä mieheni exien kanssa lenkille :D Miksi lähdet juuri hänen kanssa lenkille ja eikö sinulle tule vaivautunut olo exän seurassa?

 
9. joulukuuta 2010 klo 11.47 , Blogger Maj kirjoitti...

Serafia: Ihmisillä on erilaisia tilanteita ja muuta, ymmärrän kyllä!

Anonyymi: Kyllä vaan! Eipä kyllä tule, en ehkä lähtisi, jos tulisi!

 
9. joulukuuta 2010 klo 11.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivaa lenkkiä hei :D mua alkaisi varppina vaivaannuttaa ko. tilanne..

niin suloinen tuo kuva sinusta ja rebekasta, iloinen jälleennäkeminen :)<3

-r

 
9. joulukuuta 2010 klo 11.57 , Anonymous Kimble kirjoitti...

Ihana että joku muukin on hyvää pataa miehensä eksän kanssa :) Itse olen myös ja monet ovat sitä ihmetelleet. Miehellä on selvästi hyvä maku naisten suhteen ja eksä on ihan loistava tyyppi ja hyvä ystävä minulle :) Odotetaan jopa molemmat vauvaa sanaan aikaan eikä lasketuilla ajoillakaan ole eroa kuin kuukausi. En alkuunkaan ymmärrä miksi puolisoiden entisiä seurustelukumppaneita tulisi vihata ja vieroksua. Eksät ovat eksiä syystä enkä itse ainakaan koe mieheni eksää millään tavalla uhaksi itselleni :) Vähän avakatseisuutta ihmiset! Ihmisiä ne eksätkin vain ovat :)

 
9. joulukuuta 2010 klo 11.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun on nyt pakko kommentoida ekaa kertaa, kun seuraan aktiivisesti kivaa ja elämänmakuista blogiasi.

Odotan toista lasta ja syksyllä mennessäni Pyynikille alkuraskauden ultraan tallustelin sun ja toisen vaunuilevan äipän perässä mäkeä ylös. Noh, tänään olin matkalla samaiseen paikkaan rakenneultraan ja huomasin teatterin kulmalla tallustelevani vaunuilevan Miikan perässä!

Jokseenkin hassua! :)

Kivaa joulunodotusta ja tsemppiä väsyneeseen äitiarkeen valvovan Rebekan kanssa.

T: Fanni80

 
9. joulukuuta 2010 klo 12.30 , Blogger RUMBO kirjoitti...

Hyvä että on ystäviä,on se sitten toisen exä tai kuka muu vaan.

Tees kuule postaus Repsun unelmien huoneesta "äidin silmin". Näin lastenhuonesisustusfriikkinä kiinnostaa nähdä millainen se olisi ;)
tapetit, mööbelit yms.

Ja sitten RUMBO voi auttaa tavalla tai toisella ;)

 
9. joulukuuta 2010 klo 12.56 , Blogger Lotta kirjoitti...

rebekasta tulee kyllä varmasti ihan huippukaunis vanhempana!:)

 
9. joulukuuta 2010 klo 13.24 , Blogger Janie kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
9. joulukuuta 2010 klo 15.02 , Blogger Marika kirjoitti...

Oletan, että kyseessä on Miikan eksä, jonka kanssa Miikalla on tytär. Kyllähän siinä tilanteessa pitää jo olla aikuismaisissa väleissä puolison eksän kanssa sen lapsenkin takia. Hienoa, että te olette ystäviä. :)

Mullekaan ei olisi mikään ongelma kaveerata miehen eksän kanssa. Toki varmasti riippuu siitä, miten ja mistä syystä ero on tapahtunut. Mutta jos mitään ikävyyksiä ei ole sattunut, niin miksi ei?

 
9. joulukuuta 2010 klo 15.05 , Blogger Laura H kirjoitti...

Ihanaa kun vaikutat jotenkin niin aidolta. Meinaan vaan kun puhut sekaisesta kodista ja niistä arjen jutuista just sellaisina kuin ne meinaa meillä kaikilla olla. Tuskin kenenkään koti on aina siisti (paitsi meidän äidin!) mutta sellasia siistejä koteja ja elämää blogeissa usein esitellään. Tykkäsin kyllä tosi paljon siitä sun yhdestä aiemmasta postauksesta, jossa näistä asioista kirjoititkin :) Kivaa joulua teille!

 
9. joulukuuta 2010 klo 22.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä lenkkeilen ja vaihdan muutenkin syvällisiä ajatuksia mieheni exän kanssa. Kukaan muu ei ymmärrä niin hyvin uusioperhe-elämää kuin hän. Saamme voimia toisiltamme.

Jos kävisi niin että minusta tulisi joskus ex, tämä ex pysyisi silloinkin elämässäni.

 
9. joulukuuta 2010 klo 23.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Me emme ole mieheni exän kanssa missään väleissä. Hän on suhtautunut minuun huonosti mieheni ja minun suhteen alusta asti ja olen saanut enemmän kuin vähän pas*aa niskaani. Surullista, koska heillä on kuitenkin 8v tytär ja itse olen ainakin murehtinut miten asiat menee kun tyttö on isompi ja tajuaa näistä aikuisten jutuista.

Nim. Jos joskus erotaan, en enää koskaan ota miestä jolla on lapsi aiemmasta suhteesta.

 
10. joulukuuta 2010 klo 0.15 , Blogger Haaveilija kirjoitti...

Teppo on kyllä niin ihanan suloinen ihan jokaisessa kuvassa. Olen ihan Teppo-fani.

Ja hei mukavaa lenkkiä teille. Hyvä että perheet ja porukat on eroista huolimatta hyvissä väleissä. Se on lastenkin kannalta tosi jees juttu!

Etkä sä mikään kulahtanut ole ;)
Ihanaa viikonloppua!

 
10. joulukuuta 2010 klo 0.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No tottakai kaksi aikuista ihmistä voi ja pitääkin tulla toimeen, varsinkin kun kyseessä on luultavasti Miikan isomman lapsen äiti. Junttimaista olisikin ihmeelliset ihmissuhdeväännöt ja riidat, varsinkin kun mukana on lapsia.

Hyvä vain!

 
10. joulukuuta 2010 klo 0.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis ihan huippua. Mää katsoin viimosta kuvaa ja mietin itsekseni, et ihana ja elämää täynnä oleva kuva. Sitten mietin, että ihanaa, että taustalla näkyy jotain vaatekasoja sun muuta. Ihanaa, ettei tässä blogissa kaikki ole niin siloteltua(vaikka varmasti osaksi onkin) ja "täydellistä"! Vaikka tyädellisen upeannäköinen ja oloinen perhe olettekin..
Ja sen jälkeen luin ton kun olit itsekin kirjottanut, että kämppä on räjähtänyt ja ajattelin että ahh ihanan tuttua :)

 
10. joulukuuta 2010 klo 2.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei siinä mun mielestä mitään kummallista ole että tulee exän kanssa toimeen. Mä ainaki koitan ajatella sillä tavalla että ex-nainen on varmasti hyvä tyyppi jos mieheni on seurustellut hänen kanssa! :)

-moi

 
10. joulukuuta 2010 klo 13.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin alkuun; Sulla on kiinnostava blogi jota tykkään lukea päivittäin. Olisi mukava tietää että miten reagoit kun kuulit että miehelläsi on lapsi aikaisemmasta suhteesta. Oli varmasti erilaista saada lapsi miehen kanssa jolla on jo kokemusta lapsen saannista ja sen tuomista ihanuuksisa.
Ja toinen asia; Nyt vähän läskiä luiden ympärille niin et näytä niin riutuneelta ! : D

-Vakkari lukija

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu