Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai part 2

maanantai 15. marraskuuta 2010

Maanantai part 2


Samassa paikassa 8 kuukautta myöhemmin:

Isolla masulla oli hankala nukkua ja vessassakin piti ravata alituiseen. Nykyään sen masun asukki huolehtii, että heräilen edelleen useita kertoja yössä!


Koska täällä on ainakin kelin puolesta ankeaakin ankeampi maanantai, niin haluaisin piristäää teitä jotenkin! Onnistuisiko se tämmöisellä Max Factor - meikkisetillä:Sain Max Factorilta näitä lemppareitani (että voin lahjoa niillä teitä),
eli Xperience huulivoidetta, sävyt 08 ja 02,
sekä Xperience ripsiväriä.
Bonuksena laitan pakettiin vielä muutaman meikkivoidenäytteen,
miltä kuulostaa?Koska itse en ikinä voita arvonnassa yhtään mitään, niin suosin mielummin kilpailuja.

Homma menis näin:

 Kerro, mikä tämän blogin postaus on ollut sinun mielestäsi hauskoin, kivoin tai jäänyt parhaiten mieleen, toisin sanoen paras postaus :D Perustele myös valintasi. Yksi Max Factor-setti lähtee valitsemalleni kommentille ja koska toisia arpa suosii paremmin, kuin minua niin arvon vielä toisen setin! :)
Tunnisteet: , , ,

124 kommenttia:

15. marraskuuta 2010 klo 7.39 , Anonymous eee kirjoitti...

paras postaus on se jossa kerroit kuka on Sape. Teksti tuntu tulevan niiiiiin sydämestä ja se oli tosi kauniisti kirjoitettu ystävästä :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 7.47 , Anonymous Hantu kirjoitti...

Elikkäs voin sanoa, että tämä postaus oli mielestäni juuri täydellinen! hih! Siinä mielessä että olen juuuuuri etsinyt itselleni kivaa huulipunaa, mutta en ole saanut aikaiseksi päättää minkä väristä. MaxFactor on myös ehdottomasti lempparimerkkejäni meikeissä! Ja toinen juttu. En ole ikinä jättänyt blogeihin yhtään kommenttia. Arpaonneni on kyllä surkea joten harvoin mihinkään osallistun. Ehkä joku maanantainen mielenhäiriö kyseessä?!

Mutta mielenkiinnolla seuraan blogiasi muutenkin. Kiva kun on nuoren äidin arki näkökulmaa mukana blogeissa. Ja Tampere!

 
15. marraskuuta 2010 klo 7.55 , Anonymous marjo kirjoitti...

"maanantaina 18. lokakuuta 2010,
Rauhallinen hetki". Elikkä toi siis paras postaus. Jotenki tosta vaan tuli hyvä mieli. Itselleni perhe tärkein ja sitte tuliki ikävä omaa maailman parasta veljeä. Vaikka postauksessa ei paljoakaan oo tekstiä, niin ehkä sen hyvän mielen teki noi hyväntuuliset ja rauhalliset tilannekuvat!

 
15. marraskuuta 2010 klo 7.55 , Blogger Tiina kirjoitti...

Hei, sinulla on paljon mukavia ja mieleenpainuvia postauksia, mutta tämä oli minusta jotenkin niin paras; http://magicpoks.blogspot.com/2010/10/muistelmia.html
Kuvaat hyvin omia ajatuksiasi äidiksi tulemisesta ja siihen valmistautumisesta. Samat ajatukset pyörii varmasti kaikilla odottavilla äideillä! postaus on niin aidosti kirjoitettu että siksi tämä on minun suosikki :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 7.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus on "Sweet dreams", mua nauratti niiin paljon ku Repsu vaan vehkoo ja heiluu :D
Tykkään muutenkin sun blogista, se on niin ihanan aito ja totuudenmukainen:)Kiitos!!
t. Saara

 
15. marraskuuta 2010 klo 7.59 , Blogger N kirjoitti...

Tämä taisi olla kyllä vanhan blogisi puolella, mutta muistan lukeneeni itku silmässä postaustasi, jossa kerroit pienestä ihanasta Mauno-koirastasi ja siitä, miten pikkuiselle kävi. Se on jäänyt mieleeni ja kosketti eläinrakasta ihmistä. Snifs.

Niin ja jotta ei menisi liian surulliseksi tämä kommenttini, niin haluaisin vielä kehua ihanaa blogiasi kaikin puolin! :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.01 , Blogger Mallu kirjoitti...

Yhtä parasta en kyllä osaa valita, mutta sellaiset postaukset on parhaita, joissa on paljon kuvia eri aihepiireistä (koti, perhe, ruoka, rakkaus). :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.03 , Blogger Eeva kirjoitti...

Monet postaukset on ollut hyviä esim. kaikki jossa kerrot sun ja miikan suhteesta, kavereistas... Mutta paras ja koskettavin on ollut se kun Mauno menehtyi ja sen muistelu postaukset. Se postaus kosketti mua, luultavasti sen takia koska mullakin on koira ja enkä ikinä haluaisi mun ihanan Mauri mäyräkoiran kuolevan. (Mun koiran veljen nimi on muuten Mauno)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.10 , Blogger emilia kirjoitti...

Paras postaus oli varmaan se kun saatiin tietää Rebekan syntyneen. Sitä odotti mun lisäksi varmasti monimoni muu, ja olin ja oon edelleen tosi ilonen teiän puolesta =)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.15 , Anonymous Laura kirjoitti...

Se, kun Mauno menehtyi.. en tahdo sanoa että kyseinen postaus oli paras, vaan lähinnä mieleenpainuvin. Niin kauniisti kirjoitit surusta, ikävästä ja yhteisistä muistoistanne, vaikka aihe oli sinulle todella henkilökohtainen. Erityisesti postauksen lopussa ollut kaunis runo jäi mieleeni.

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.16 , Blogger Kärty kirjoitti...

parhaat postaukset on edellisessä blogissa, ja ne liittyy ihan perus arkeen. Mieleen on jäänyt kuvat kävelyreissuista ja munkinsyömisistä, sekä asiointi jossain kaupassa, josta ostit jonkun kunnon meikkivoiteen. Kuvassa sulla on valkoinen rento paita, shortsit ja muistaakseni gladiaattorisandaalit(valokuvamuisti, jep).

Myös Ylivieska-postaukset on ihania, koska niistä tulee aina lievitystä omaan koti-ikävään ja muistutusta siitä, että omat juuret on hyvä muistaa :)

tahtoisin myös parantaa asemaani sillä, että meikä on vasta pari kuukautta sitten oppinut käyttämään huulilla muutakin ku rasvaa ja kiiltoa! punat on nykyään ihan paras juttu meikkipussissa <3

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Lovely SUNday..." siinä olleiden kauniiden kuvien ja ihanan tunnelman vuoksi. Osaat kertoa lämpöisestä, ihanasta tunnelmasta kuvin ja sanoin!

-Anu

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.24 , Blogger bikbok kirjoitti...

paras postaus on se kun kerroit kuka on sape tai se kun olit jossain menossa ja miika teki postauksen puolestasi, jossa oli mielettömän ihania kuvia repsusta. Kuvat olivat vielä hieman erilaisia kuin tarvalliset polaroid kuvat:)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistan yhden postauksen mikä oli vanhassa blogissasi. Olit ottanut kuvia Miikasta ja Rebekeasta. Se oli ensimmäinen postaus jonka sinulta luin. :) Varmaan siksi jäänyt niin hyvin mieleen.

-Sanna

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.44 , Blogger Laura kirjoitti...

Nämä part 1 ja part 2 postaukset olivat ihania, kiva idea! Toisaalta hankala valita mieleen jäänyttä/mieleisintä postausta, koska aina sun postaukset saa hymyn huulille ja omalla tavallaan jokainen niistä on ollut paras! Ihailen tapaasi kirjoittaa! Ja kuvat täydentää postuksia. :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Apua, niin vaikea kysymys.
On ollut ilo lukea kaikki postauksesi. Mutta parhaimmistona kuitenkin kaikki pienen prinsessanne tempaukset ja tekemiset. Niistä on ilo lukea ja ne saa hymyn huulille.

Sazz

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.46 , Anonymous jannina kirjoitti...

postaus, missä kerroit saarasta =) saarankin blogia lukeneena uskoin että teksti tuli sataprosenttisesti sydämestä, vaikutti niin saaralta :D ja pakko sanoa, että kyllä se..viimeinen maunoa koskeva postaus oli<3 kun keväällä meidän rakas koira piti lopettaa, menin uudestaan lukemaan tuon postauksen ja itkin varmaan tunnin putkeen.. ei sillä, ettenkö olisi sitä koko kevään tehnyt, mutta silti.. vertaistuki, sellaisessakin muodossa, oli niin tarpeen. nyt kun ollaan puolen vuoden harkitsemisen jälkeen hankkimassa uutta koiraa, en vois olla onnellisempi =) ja teiän teppokin on niin ihana, voih..

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.47 , Blogger heidi kirjoitti...

Yhtä on vaikea sanoa, useita ihania piristäviä postauksia kun sinulta löytyy! :) Miikan kirjottamatkin on niin herttaisia, että hymyilyttää pitkään kun on niitä lukenut.

Tämä (http://magicpoks.blogspot.com/2010/10/wuhuu.html) on yksi ihanimmista, niin arkinen mutta samalla niin hellyttävä ja nuo kuvat vaan tekee postauksesta entistä ihanemman! :) Vanhassa blogissakin ollut monia suosikkeja, onkin mahtavaa, että julkaiset niitä uudestaan!

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.52 , Anonymous Katsi kirjoitti...

Vaikka pidän kovin kaikista postauksistasi, tämä yksi jäi erityisesti mieleeni:

"Muistelmia..." - postaus vanhasta blogistasi noin kuukautta ennen Rebekan syntymää. Vaikka vauva ei itselleni ajankohtainen aihe olekaan, tämä postaus sai ajattelemaan kaikkea sitä odotusajan ihanuutta (pahoinvointi poisluettuna), joita tulevat äidit saavat kokea. Tämä lämminhenkinen ja ihana postaus sai minutkin ajattelemaan tulevaisuuteen ja kohti onnellista perhe-elämää. :)

Ihanaa alkavan talven jatkoa koko teidän perheelle!

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yleisesti ottaen kaikki meikki/kauneus postausket on ihan huippuja. Olen sulta saannut monet niksit kauneuden hoitoon! Viimeisimpänä oman ihotyypi löytäminen, en ollut ennen edes paljoa miettinyt mitä naamaani lätkin, mutta postauksesi antoi hyvän syyn uudistaa kosmetiikka kaapin sisältöä, eli kiitos siitä!

-AnnikaS

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.57 , Anonymous Maria_ kirjoitti...

Ehdottomasti paras postauksesi on mielestäni ollut se, jossa kerroit Sapesta. Puhuit ihanasti parhaasta ystävästäsi ja selvästi huomasi että välitätte toisistanne todella, vaikka ette näekään kovin usein... Haluaisin todellakin samanlaisen ystävän kuin Sape on! :) <3

 
15. marraskuuta 2010 klo 8.59 , Blogger Karol kirjoitti...

Muistan hyvin postauksen vanhasta blogistasi jossa kerroit olevasi raskaana, jotenkin se oli ihana lukea ja jäi mieleen :) On muutenkin ollut mielenkiintoista seurata siitä eteenpäin ja saada uusia mietteitä raskaudesta/äitiydestä.

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.00 , Anonymous Nyytiäinen kirjoitti...

Parhaiten mieleeni on jäänyt se postaus, johon laitoit ottamisiasi kuvia, siis niitä joissa miehesi pitää tytärtänne sylissään :) Ne olivat todella kauniita kuvia ja haluaisin itsekin ottaa perheestäni samanlaisia sitten jos joskus (toivottavasti!) vauvajutut tulevat omassa elämässä ajankohtaisiksi.
satulaulu@hotmail.com

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.05 , Anonymous Jonsku kirjoitti...

Parasta postausta on hankala valita, siis vain yhtä. Lapsipostaukset on kaikki niitä parhaimpia kun itse on lapsirakas ihminen (t. päiväkodin ope ;D) ja raskauspostauksista tuli kova hinku saada oma vauvamaha. Kyllä ne on nuo kaikki yhdistettynä.

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.05 , Blogger Kirsi kirjoitti...

Kun kerroit Maunon siirtyneen koirien taivaaseen. Muistan sen niin elävästi, kirjoiti niin koskettavasti. Oma koirani sai samoihin aikoihin eriskummallisia hengenahdistuksia. Lääkärit kummastelivat ja pyrittelivät vaivoille päätään. Tekstisi avulla ja kannustuksella nautin palleroiseni kanssa yhteisetä ajasta täydellä sydämellä. Onnekseni sama veitikka leikkii palloineen jaloissa edelleen<3

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.13 , Anonymous Uulia kirjoitti...

Sweet dreams -postaus!! :D Mun oli pakko kattoa se video Rebekasta ainakin 3 kertaa ja aina nauratti vähintään yhtä paljon. Se tyttö on kyllä suloinen (ja energinen)!

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki hyvin kotona Äiti jäi todella hyvin mieleen, koska se oli varmasti myös Sinulle iloinen yllätys. Todella ihana teko Miikalta vakuuttaa sinulle, että kyllä kotona pärjätään ja voit nauttia ajasta ystäväsi kanssa rauhallisin mielin.

Muistan myös selvästi sen, kun kerroit olevasi raskaana.

Muistan myös montamonta muuta juttua, jotka ovat saaneet hyvälle mielelle ja näkemään Tampereen (joka myös minun kotikaupunkini on) kauniina esim. Pyynikkikuvat yms.

En kommentoi yleensä ikinä, vaan olen taustaseuraaja. Mutta nämä risut/ruusut + muut palautteen annot kyllä saavat minunkin "suuni auki", sillä niin kiva ja lämminhenkinen blogi tämä on!

- EMS

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.18 , Anonymous A kirjoitti...

Muistan sen järkytyksen, kun Peppe kirjoitti postauksen, mutta hieman hitaalla sytytyksellä ja normaalia vähemmällä aivosolumäärällä varustettuna en ihan ymmärtänyt jutun poittia. Luulin nimittäin, että sinä siinä kirjotat postausta alter ego (tms) muodossa...

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.22 , Blogger Ann kirjoitti...

Heips! Kaikki hyvin kotona, Äiti jäi mieleeni ihastuttavien kuvien ja koskettavan sisällön vuoksi. Aina kun katson blogiasi ja tuota tekstiä, saan vauvakuumeen nousemaan huippuunsa. Teksti on hauska ja samalla niin koskettavan ihana. Postauksesta voi saada kuvaa millaista on olla äiti ja kaivata pientä lastaan. Terkkuja Kumpurannasta! -Ann-

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.26 , Blogger Pullopostia kirjoitti...

Tykkään erityisesti sinun Ylivieskan postauksista, niissä on mukava tunnelma kun olet suvun kanssa.Muistan että kiva postaus oli se kun kesällä olit kotiseudulla ja vietit päivän sukulaislasten kanssa vanhempien ollessa töissä. Hypitte trampoliinilla jne. 29.10. oli myös kiva postaus kun olitte kävelylenkillä ja videolla koiranne viipotti tietä pitkin.

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en muista mikä oli postauksen nimi tai mikä päivämäärä,mutta se video sun SISKOSTAS rebekan HATUT päässä jäi niin mieleen !
okei-
nauroin sille koko illan ja näytin seuraavana päivänä mummolle ja tädillekki,lieneekö sama huumorin taju vai mikä,kun nekin repi kunnolla naurua siitä.
Haha,toivottavasti rakas mummo ei lue tätä,mutta vanhana naisena tällä pääsi housuun vähän pissaa..ei pystynyt naurun kanssa pidättelemään.ei hätää,mummo on kyllä ok.meistä muista en tiedä :D

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.35 , Blogger Tyttö kirjoitti...

Paras oli ehdottomasti ihotyyppipostaus, olen aina kuvitellut että minulla on kuiva iho mutta huomasin että se on rasvainen mutta pintakuiva, kiitos postauksesi! Helpotti elämää tämä tieto kummasti :D

Toinen oli Mauno-koiran menehtyminen, olin itse menettänyt oman koirani vain muutamia viikkoja aiemmin ja voin sanoa että kyynelkanavat kyllä aukesi...

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.41 , Blogger Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulle on jäänyt mieleen sun postaus tavallisesta päivästä. Ootas.. Tää http://magicpoks.blogspot.com/2010/11/tavallistakin-tavallisempi-paiva.html .

Se kun kertoo ihan sun normaalista arjesta ja kaiken lisäks postauksen lopussa olit ylläriksi (?) saanut aivan mahtavan tietokoneen jollaista oon itekkin haaveillut pitkään.

Myös postaus Ylivieskan kodista on jäänyt mieleen, koska en voinut muuta kuin ihastella miten mahtava koti sun vanhemmilla on!

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Apua! Tuli heti paljon eri postauksia mieleen.

Mieleenpainuvimpia on ehdottomasti ollut Maunon poismenosta kertova teksti, sekä sen jälkeiset muistelut. Samoin, kun viime kuussa julkaistu Ikävä. Niin koskettavia tekstejä. Ja täällä ainakin yksi blogin lukija kovasti myötäeli teidän surua Maunon yllättävän poismenon suhteen.

Iloisia tunteita herätti se, kun kerroit odottavasi vauvaa. Olin niin iloinen ja onnellinen teidän puolesta!
Ja uuden blogin puolelta voisin mainita mm. Futismamma-postauksen, oli kiva!

Voisin jatkaa listaa loputtomiin, koska täältä blogista vois nostaa lähes kaikki postaukset kivoihin ja mieleenpainuvimpien joukkoon.


-Elinam

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.49 , Blogger Outi kirjoitti...

Sun blogissasi on niin paljon hyviä bloggauksia, tykkään kovasti sun lämpöisestä sävystä kertoa perheestäsi ja osaat kertoa myös ne arjen pahemmatkin puolet suoraan. Jos on huono päivä on huono päivä! Sun rakkaustesi omaan perheeseen (miika, rebsu,teppo ja viivi +ylivieskan perhe) huokuu sun teksteistä! Olet hyvin onnellinen nainen!
mä en vaan osaa valita sitä yhtä, 15min tutkin ja luin pätkiä teksteistä mutta en osaa päättää.. myös sun vanhan blogin puolella oli paljon ihania juttuja!
Pidä hattu korkealla ja jatka samaan malliin!!
Meinaatko muuten millon palata takasin työelämään?

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.50 , Blogger suvi kirjoitti...

Blogisi itsessään on mun lemppari, monesti huomaan kertovani jollekin tutulleni mitä sinä olet blogissasi kertonut lapsestasi, koiristasi, miehestäsi, kodistasi, perheestäsi, itsestäsi.. Blogi on niin elämänmakuinen, aito ja ihana. Eniten pidän postauksista joissa on paljon kuvia, ne on aina niin ihania, oli ne sitten värikkäitä tai mustavalkoisia, uusia tai vanhoja, rebekasta tai luonnosta, vaikka eniten pidän kuvista joissa on rebsu <3 niistä tulee hyvä mieli.
Jos nyt paras pitää nimetä niin siihen en pysty, mutta viimeisimmistä postauksista yks lemppareista on esim. "tavallistakin tavallisempi päivä", koska nimensä mukaisesti se kuvaa ihan tavallista elämää josta on kuitenkin tällaisen vauva- ja perhekuumeisen helppo itsekin haaveilla!

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä pidän etenkin postauksista joissa olet kotona perheesi luona. Ihan sen sisustuksen vuoksi, kaunista kotia on kiva katsella. Ja tietty myös hyväntuulisia ihmisiä. En siis osaa sanoa tähän vain yhtä postausta, mutta kaikki tähän aihepiiriin kuuluvat :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.54 , Anonymous Nina kirjoitti...

Paras postaus löytyy vanhasta blogistasi, jossa kerroit mitä pikku-Maunolle tapahtui. Parhaalla en tarkoita sen sisällön surullisuutta vaan sitä miten avoimesti ja rehellisesti osasit kertoa tunteistasi. Olin lukenut silloin blogiasi vain silloin tällöin, mutta tuon postauksen jälkeen aktiivisemmin. Hassua, miten sinun surun pystyi tuntemaan kirjoituksen perusteella. Se oli tunteita raapaiseva kirjoitus. Surullinen, mutta paras lukemani.

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.54 , Blogger SUPERNINNI kirjoitti...

Varmasti mieleenpainuvin on ollut postaus, jossa kerroit Maunon menneen koirien taivaaseen. Itsellanikin pikkuinen chihu ja jotenkin tuo oli niin koskettavasti kirjoitettu, että tuli kyynel sitä tuliessani silloin.

 
15. marraskuuta 2010 klo 9.57 , Blogger kalastajamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Ehkä se kun menitte yllätysreissulle sun kotiin:) ja lukijat olivat niin huolissaan, että onko nyt bänks ja blöö:)
Myös se videokuva kun olet vessassa supisemassa.. mietin ihan että onko sulla kaikki kotona. Mut lukijoihinhan se(kin) uppos kun veisti voihin.
Ihania kaikki <3

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Postauksia alkoi tulvia heti mieleeni kamalasti..

Mieleenpainuvimmat postaukset ovat ehdottomasti olleet Miikan kirjoittama Kaikki hyvin kotona, Äiti ja se Rebekasta kertova, missä häntä ei tainnut oikein nukuttaa... :D Nauroin tuolle jälkimmäiselle videolle itsekseni myöhään illalla, se oli jotenki niin koominen! Ja tuosta Miikan kirjoituksesta, se oli niin suloinen teko mieheltäsi... Välillä kadehdin, että olet löytänyt tuollaisen miehen! :)

Kaikki postaukset ovat aina mielenkiintoisia, mieleeni tulee myös tässä uudessa blogissa ollut Ikävä postaus sun muut... Näitä on kyllä ilo lukea, ei voi muuta sanoa!

Iidha

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.15 , Anonymous pullaaa kirjoitti...

"Paras" postaus oli se, kun kerroit Maunon nukkuneen pois. En halua edes ajatella mikä on reaktioni oman pikkuisen terrierin menehtymiseen, kun luin tuota tekstiäsi tippa linssissä. :(

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.18 , Blogger Mari kirjoitti...

Tämä (http://magicpoks.blogspot.com/2010/11/hmm.html) postaus on ollut mieleenpainuvin ihan vain siitä syystä, että tuo oli uusin postaus kun blogiisi löysin! :) Taisi olla viime viikkoa siis. Täällä siis aivan uusi lukija ilmoittautuu. :) Tosin tuon postauksen jälkeen olen lukenut blogia taaksepäin jo aika pitkästi, kivasti kirjoittelet elämästäsi. :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.20 , Anonymous Riikka kirjoitti...

Tykkäsin niinkin vasta kirjoitetusta kuin eilisestä isänpäivä postauksesta. Ensimmäinen kuva oli niin suloinen ja riemukas :-D

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.21 , Anonymous jjansku kirjoitti...

tosi vaikea valita vain yhtä postausta, koska mielestäni KAIKKI postaukset ovat omalla tavallaan parhaita! mutta jos pakko on niin ...

http://magicpoks.blogspot.com/2010/09/kaikki-hyvin-kotona-aiti.html

tämä postaus oli ihanin ja sympaattisin ehdottomasti:)

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.24 , Anonymous Mehis kirjoitti...

Voih pakko koittaa onneani :)

Mun mielestä paras postaus tähän mennessä oli se missä kerroit lähteneesi yllätysreissulle Ylivieskaan Rebekan kanssa (ilman Miikaa, oh my goooood! ;D) En ollut silloin nähnyt omaa äitiäni kolmeen viikkoon ja olen oikea äidin pikkuvauva (vaikka ikääkin on 22v...) joten meinasi itku tulla kun olin niin onnellinen sun puolesta ja teki mieli tehdä samoin :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paras postaus on kaikki hyvin kotona äiti! koska miika ja repsu oli ihan ite kirjottanu sen :))

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi Maj,

Kiitos viimein tästä kilpailua, sillä nyt saan kertoa, mikä minun mieleeni on jäänyt erityisesti monipuolisessa blogissasi. Olen lukenut blogiasi nyt n. yhden vuoden ajan ja pidän erityisesti Repsu, perhe, meikki, liikunta ja ennen kaikkea Teppo-postsauksistasi. Mielestäni on erityisen ihanaa ja liikuttavaa, kun Teppo on otettu oikeasti vakavasti blogin taustatiimissä ;)

Hienoista aiheista ja postauksista oli mielestäni vaikea valita vain yksi ainoa, mutta tällä kertaa voin sanoa että kuva puhuu puolestaan, nimittäin:

Postaus
sunnuntaina 3. lokakuuta 2010, joka on otsikoitu Böö, postauksessa on Vallan IHANA kuva sinusta, Repsusta ja Ennen kaikkea Teposta, Teppo toimii todellisena väripilkkuna blogissasi,

Kiitos Maj Ihanasta Blogista ja Tepolle paljon rapsutuksia sinne taustatiimiin! ;)

Pina Colada

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.33 , Blogger Katrir kirjoitti...

Olen ihan hiljattain vasta alkanut seuramaan blogisia, tykkäsin hiukset jutusta koska tämä on myös itsellä ajankohtaista.

 
15. marraskuuta 2010 klo 10.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa vaikea tehtävä valita, mikä jutuistasi olisi mieluisin, ne kaikki on :) Tavallista arkea koskevat Rebecca-aiheiset jutut ovat kivoja. Ne antavat toivoa tälläiselle vielä vauvakuumeettomalle yli 30-v, ettei se lapsen saanti olisikaan mikään maailmanloppu ja lapsen kanssa voi puuhata vaikka mitä kivaa eikä tarvitse jäädä kotiin neljän seinän sisään.

nim. 32-v.

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.04 , Anonymous hen kirjoitti...

Kyllä ehdottomasti se, kun me lukijat saatiin tieto Rebekan syntymästä.

Luemme yhden parhaimman ystäväni kanssa blogiasi ja aina keskustelemme postauksista. Kun LA:si oli lähellä ja postauksia ei kuulunut olimme molemmat varmoja että nyt on vauva syntynyt :)

Itse (ennenkuin osasin käyttää blogilistaa tai bloglovinia)kävin kyttäämässä joka päivä joko on kuulumisia uudesta perheenjäsenestä..

Ilman nuoleskeluja ja näin plussamainintana, tämä on vain ihan paras blogi mitä seuraan ja näin tamperelaisena itselleni tämä blogi on entistä mielenkiintoisempi.:) tää ei nyt enää mee varsinaisesti "Kilpailuvastauksena" kun selitin vähän muutakin, mutta olkoon :D

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.11 , Anonymous Nannabella kirjoitti...

Paras oli se postaus, jossa oli:

Rebekka ja bää

Teppo ja

mää :D

Tää blogi on mun lemppari!

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.13 , Blogger Hanimom kirjoitti...

Mun mieleen on jäänyt postaus valintoja 25.9. Juttu kolahti ni-iin täysillä. Itselläni on vuoden ikäinen poika. Pohdit osuvasti äitiyttä ja sen mukana tulevia haasteita. Elämä on muuttunut niin paljon.
Kiitti myös muista ihanista postauksista.
Lämpöä ja valoa,
Hanimamma

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.16 , Blogger Katariina kirjoitti...

Tykkäsin tosi kovin siitä yhdestä postauksesta, missä kerroit sun ja Miikan suhteesta ja teidän perheestänne. Se tuntui tulevan suoraan sydämestä ja oli elämänmakuinen. :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.16 , Blogger Jensba kirjoitti...

Munkin tekis mieli kokeilla uutta meikkivoidetta, joten tämäpä oivaa ! :)

No mun täytyy sanoa ihan muutamalla sanoa että paras ja hmm sellainen missä mulla nousi karvat pystyyn oli ehdottomasti se videobloggaus sieltä kylppäristä kun puhuit aikalailla kuiskaten. Se oli jotenki niin ---- emmä tiedä. siihen jotenkin kotiäitinä samaistui ja sä olit niin valloittavan oma itses ja aito.

Ai joo siis pitikö sen olla hauskin bloggaus !? :D toi ei tainnu ihan sitä olla mutta paras tähän asti silti :) tai ainakin mieleenjäävin!

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.16 , Blogger Hipsu kirjoitti...

Ylivieske-jutut lämmittivät sydäntä täälläkin, koska sielläpä siellä on suku ja juuret vaikka ko. kaupungissa enää pyörähtää pikaisesti kerran kesässä. Myöskin toki kosmetiikka kiinnostaa ja tyylisi yleisesti osuu ja uppoaa allekirjoittaneeseen. Like likes like...

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.17 , Blogger Greu kirjoitti...

se missä miika sano että "jaaha, oot taas kalsareissa", ihan vaan sen takia että saatoin jotenkin kuulla miikan äänen päässäni (vaikken koskaan oo kuullutkaan:) ja nauroin vaikka kuinka pitkään!

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.35 , Anonymous marlie kirjoitti...

TÄMÄ on aivan ihanista ihanin postaus (monien muiden ohella ;) ) http://magicpoks.blogspot.com/2010/10/rauhallinen-hetki.html Siinä on liki kaikkea, mitä postaukselta voi toivoa: paljon onnistuneita, värikkäitä, onnellisia kuvia (asiaahan ei missään nimessä edistä suloinen veljesi..! :D), ja lisäksi kivoja kuvatekstejä, joille nauraa kihersin jokusen hetken. Olette aivan superihana perhe, Miikaa ja Teppoa unohtamatta!

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.36 , Blogger oonis kirjoitti...

Paras postaus (tai ainakin parhaiten mieleen jäänyt) oli se missä oli sun ottamia kuvia miikasta ja rebekasta. Rakastan ite valokuvia ja vaokuvausta ja ne kuvat oli NIIIN ihania, niistä oikeen huoku sellanen ihana fiilis ja rakkaus :) !!

Ihanaa arvonta :)!!

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullekki on jääny tosi hyvin mieleen se kuinka kerroit raskaudestasi. Muistan että silloin mulla oli pitkä tauko ja en lukenu sun blogia ja sit yhteänä päivänä palasin tänne ja siinä etusivulla kerroit että masussasi kasvaa rebekka :)

-lurpu

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.58 , Blogger Iiris kirjoitti...

mauno-postaus oli tosi liikuttava ja jäi mieleen. hyvä blogi, mukavaa luettavaa.

 
15. marraskuuta 2010 klo 11.58 , Blogger Anna kirjoitti...

Mun mielestä kaikkein koskettavin kirjoituksesi on se, missä kuvailit raskauden aikaísia tunnelmiasi. Muistaakseni se oli katkelma, jo aiemmin julkaistu, missä pohdit elämää sitten vauvan kanssa ja että millainen äiti susta tulee. Se oli niin ihanaa luettavaa kun muuten postauksissa on just sitä sun äiti-arkea :) eli turhaan panikoit, ainakin blogin perusteella vaikutat onnistuneen!

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.01 , Blogger Hanna kirjoitti...

Heippa,

Paras postauksesi - jaa-a vaikea sanoa! Varsin useat merkinnät saavat tunteita aikaiseksi: hyväntuulisuutta, jopa naurua sekä itkua. Mieleenpainuvin postaus onkin helpompi kertoa: se oli vanhan blogisi puolella Mauno-koirastanne. Itku silmässä sitä lueskelin.

Kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogista!

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.10 , Blogger Suppu kirjoitti...

Varmaan ne postaukseet missä on ollut myös Saara mukana, särkänniemipostaus ainakin! :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka Maj!

En muista tarkkaan minkälainen se postaus oli, mutta hyvä se oli! Se oli varmaan pari kuukautta ennen Rebekan syntymää. Silloin luin ensimmäistä kertaa blogiasi ja sen postauksen takia jatkoin lukemista. Muistan tarkkaan kun luin samantien kaikki postauksesi viimeistä sanaa myöten! ja sitten harmitti kun ne loppuivat.. Onneksi olet jatkanut kirjottamista, blogisi on päivän piriste!

-Anni-

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En yleensä ikinä vaivaudu osallistumaan minkään sortin kilpailuihin tai arvontoihin, saatikka muutenkaan ylipäätään kommentoimaan blogien tekstejä. Mutta yksi sinun jutuistasi herätti kerran minut niin, että harkitsin pitkään kirjoittavani sinulle pikkuisen viestin. Se kuitenkin jäi tässä "blogi-ujoilussani" väliin, mutta haluan tuoda asian nyt esiin, kun tämä teksti sopivasti pomppasi silmiini :)

Anteeksi jo valmiiksi!-postauksessa kerroit suoraan, että nyt väsyttää ja kiukuttaa, ja minun teki niin suuresti mieli laittaa tulemaan tsemppi-halaukset virtuaalisesti! Ihailen suuresti jaksamistasi, itsellä kun on kotona vain koiranpentu, ja silti tunteeni ovat välillä samankaltaisia kuin tuossa viestissäsi. Mutta hei, ei kukaan jaksa aina ja välillä on lupa kiukutella ja sanoa suoraan olevansa väsynyt!

Tuskin kukaan kuulee turhan usein olevansa mahtava ihminen, mutta sitä sinä ainakin kirjoituksiesi perusteella olet ja varmasti huippuäiti! Mukavia joulunodotuspäiviä koko perheelle :)

-kettu

ps. Eihän tämä kommentointi loppujen lopuksi niin pelottavaa ollutkaan! ;)

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.43 , Anonymous Henni kirjoitti...

Minua kosketti eniten postaus ikävästä. Itkin lukiessani, koska tajusin mitä ikävä oikeasti on..
Menetimme mieheni kanssa pienen prinsessamme muutaman päivän ikäisenä ja tiedän, että kaipaus ei ikinä lopu, hellittää kyllä ajan kanssa.

Olet ihanan valoisa persoona ja blogistasi saa virtaa päiviin.

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.43 , Blogger Suvi kirjoitti...

Mulla on jäänyt erityisesti mieleen se postaus, jossa kerroit siitä sun ihanasta naapuristasi. Olit tosi ihanasti kirjoittanut sen postauksen ja "tarina" oli tosi ihana lukea, tuollaisia ihmisiä saisi olla enemmän :) En muista kyllä oliko tämä postaus tässä vai vanhassa blogissa!

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.48 , Anonymous amanda1 kirjoitti...

Semmonen postaus tuli mieleen, jossa puhut hiljaa videolle, ettei vauva heräis. Oot vaan niin aito ja söpö siinä, aloin lukemaans sun blogia sillon ku katoin sen! :) ja toivoisinki videopostauksia lisää!!

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.53 , Anonymous veera3 kirjoitti...

Tykkään kaikista arkipäivän postauksista,jossa on kuvia susta ja sun perheestä ja arjesta. Mieleen jäävin oli vähän aikaa sitte ilmestyny postaus, jonka lopussa suret sitä, että syötit Rebekalle väärää ruokaa ja sillä tuli maha kipeeks. Mua alko itkettään, kun otit sen niin raskaasti,ja jotenki se vaan osotti kuin paljon välität tosta pikkulikasta! <3
Oot mun idoli-äiti, aina ku luen tätä blogia aattelen, että mää haluan näyttää tolta vielä sitte ku mulla on lapsia. Noin kauniilta, hoikalta ja onnelliselta! :))
Toivon vaan ettet saa samaa paskaa niskaan niinku useimmat suomalaiset bloggaajat saa! Oot huippu!

 
15. marraskuuta 2010 klo 12.53 , Anonymous Viviente kirjoitti...

Parhainta postausta on vaikea valita, koska todella useat kirjoituksesi saavat hymyn huulille ja piristävät ankeintakin päivää. :)

Näin äkkiseltään tulle kuitenkin mieleen postaus, joka on ollut hyvin hyödyllinen itselleni. Nimittäin ohjeet oman ihotyypin määrittelemiseen. Meni nimittäin puhdistusaineet ym. uusiksi! Nyt tuntuu oma nassu voivan paljon paremmin, kun sitä hoitaa oikeilla tuotteilla. Kiitos siis siitä. :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 13.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mieleen jäi aika uusi postaus, jossa kerroit Miikan vanhemmasta tyttärestä. Se yllätti ja samalla tuntui hassulta, koska olen itsekkin ns. uusperheen äiti ja varmaankin aika saman-ikäinen kanssasi. Kohtaan usein hämmästelyä meidän perhekuviosta, varmaankin johtuen nuoresta iästämme. Itselleni tämä on kuitenkin niin arkinen asia, etten aina edes muista ajatella muiden näkökannasta.
Blogistasi saa paljon innostusta omaa vauva-arkeen:)

-Mariliisi

 
15. marraskuuta 2010 klo 13.04 , Anonymous rxn kirjoitti...

Yksi ehkä parhaiten mieleen on jääneistä postauksista oli se, jossa oli ne aivan mykistävät sinun ottamasi mustavalkokuvat miehestäsi ja tyttärestäsi :) Pidän muutenkin tyylistäsi kirjoittaa, et teeskentele mitään ja vaikutat hyvin maanläheiseltä tyypiltä :)

Kuitenkin kaikkein syvimmälle mieleen on jäänyt se yhä edelleen surullinen ja koskettava postaus muutaman vuoden takaa (en muista tarkalleen kauanko siitä on) jossa kerroit kuinka yllättäen jouduitte Maunosta luopumaan. Itsekin koiran liian aikaisin ja samoihin aikoihin menettäneenä se kosketti minua erityisen paljon.

Oli se kai aika minunkin kommentoida, kun olen jo aika pitkään juttujasi seurannut :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 13.23 , Blogger Marika kirjoitti...

Kaikista mieleenpainuvin postaus oli se kun kerroit mitä teidän rakkaalle Mauno-koiralle kävi. Se tuli ensimmäisenä mieleen. Itkin kuin vesiputous kun luin kirjoittamaasi tekstiä ja eläydyin ihan täysillä niihin tunteisiin joita kävitte läpi. Myös ikävä-postaus toi kyyneleet silmiin. Tämä sun blogi on ihan huippu! <3

 
15. marraskuuta 2010 klo 13.34 , Blogger Harhakuvitelma kirjoitti...

Se postaus, jossa kerroit ystävyydestäsi Saaraan, täysin rakkaudella kirjoitettu juttu, joka hymyilytti myös täällä! Toisaalta taidan kyllä hymyillä lähes jokaista postaustasi, poikkeuksena tietty mm. se kun kerroit, että Maunoa on ikävä. Tekstisi ovat ihanan omannäköisiäsi, ja yksinkertaisuudessaan tätä blogia on vain mahtava seurata. :) Nyt eksyi hieman aiheesta, mutta vastaus on nyt siis tuo postaus Saarasta.

Ihanaa loppusyksyä sinne! :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi Maj, oot ihan loistava Rebekan kanssa! Mulle on tähän liittyen erityisesti jäänyt mieleen yhteen kirjoittamaasi postaukseen laittamasi kuva ja sen kuvateksti; "Nuku ite!"

Jotenkin siinä vaan kiteyty samaan aikaan kaikki mahdolliset tunnetilat hyvästä pahaan ja mahdottomasta mahdolliseen kuitenkin niin, että se positiivinen puoli voittaa; itselleni jäi kuvasta ja sen tekstistä todella hyvä mieli, vaikka kyseessä oli varmasti hyvinkin turhauttava tilanne väsymyksestä johtuen.

Mukavaa marraskuuta! :)

-Laura

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.27 , Blogger Kebe kirjoitti...

Olen seuraillut teidän arkea ehkä juurikin sen 8 kuukautta ja eniten itselleni mieleen on jäänyt postaus, jossa olitte lähdössä Tampereelle Ylivieskasta. Kommentoikin sillon, että se sai mut itkemään ja toisaalta taas tuntemaan sen, että en oo ainut kellä on ikävä rakkaita ihmisiä pohjosessa. Se tunnelma vain tuntu niin tutulta.

Pakko paljastaa, että taidan olla teidän naapuri, sillä joskus vilahtelette tässä omilla kotinurkilla. :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 14.39 , Blogger Laura kirjoitti...

Kaikki postaukset mitä oot sun porukoiden luota kirjotellu on ihania! Niin kotoisia ja herttasia. Mieleen on myös jäänyt se, kun kerroit miten tutustuit naapuriisi ja miten olette paljon tekemisissä. Naapuriystävällisyys on tosi jees :)

 
15. marraskuuta 2010 klo 15.02 , Blogger Heidi kirjoitti...

Tämä blogi saa usein hyvälle tuulelle ja tunnelma on aito, joten täällä on tullut vastaan tosi monia hyviä postauksia. Muistan kuitenkin parhaiten sen jutun, kun kirjoitit Maunon kuolemasta. Se oli tosi kauniisti ja riipaisevasti kirjoitettu. Itketti kovasti, teidän pikkuinen kun kuoli vielä niin yllättäen :(

Onnellista viikkoa koko teidän perheelle!

 
15. marraskuuta 2010 klo 15.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus on ollut ehdottomasti "Piitkä postaus perjantain kunniaksi!", hirmu kiva mieli jäi kivasta päivästä:)

 
15. marraskuuta 2010 klo 22.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka, Kaikki äitiys- ja vauva-aiheiset postaukset on parhaita. Vaikea sanoa yhtä tiettyä, mutta sanotaan nyt vähän aikaa sitten tekemäsi postaus vauvakahvilasta, söpö. t. Laura

 
15. marraskuuta 2010 klo 23.24 , Anonymous -S- kirjoitti...

Kaikki postauksesi on aivan ihania ja niin aitoja :) Mutta lempparini on ikävä postaus (lauantai 30.10.) Se on jotenkin niin koskettavasti kirjoitettu ja sitä lukiessa mulla nous kyyneleet silmiin. Rupesin miettimään omaa perhettä ja itselle tärkeitä asioita, joita arvostan. Postauksesi luettua tuli soitettua muutama puhelu ja kerrottua tärkeille henkilöille, mitä he elämässäni merkitsevät! :)

Jatka samaan malliin, vaikutat todella upealta naiselta :)

 
16. marraskuuta 2010 klo 1.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten sun teipit poistettiin? jollain öljyllä?

 
16. marraskuuta 2010 klo 2.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen jo pitkään ollut vakituinen blogisi lukija ja olen varmasti jatkossakin. Asustelen Turussa kahden chihun ja mieheni kanssa ja esikoisen olisi määrä syntyä toukokuussa. Viime aikoina mieleenpainivimmat juttusi ovatkin liittyneet raskauteen ja arkeen vauvan kanssa. Ylläri! :) Blogisi on kuitenkin juuri siksi niin ihana, että siinä käsitellään monipuolisesti kaikenlaisia arkisia asioita ja sitä on vaan niin mukava lukea. Kiitos siitä ja oikein mukavaa talven odottelua koko perheellesi! :)

Terveisin: Tyttö Turusta

 
16. marraskuuta 2010 klo 2.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus on ehkä:
keskiviikkona 20. lokakuuta 2010
Touhun tyttö!

Niin ihania eloisia kuvia Rebsusta... Muutenkin tykkään hirveästi kun kirjoittelet teitin prinsessasta... Välittyy kaikki äityiden tunteiden kirjot niistä.. Ja ku tein tyttö on vielä niiin uskomattoman kaunis..

Vaikea valita parasta koska kirjoitat niin elävästi arjesta että on ihan pakko käydä joka päivä kurkkimassa uusia postauksia..

-Heidi.S-

 
16. marraskuuta 2010 klo 3.31 , Blogger Piki kirjoitti...

Mulle jäi mieleen hiuksistasi ja niiden muutoksista tehty kirjoitus. Omien hiusten kanssa painiskelu tuntuu aina hieman vähemmän tuskaiselta, kun sitä tuskaa on muillakin.;)

 
16. marraskuuta 2010 klo 4.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus, mun mielestä, on "Piitkä postaus perjantain kunniaksi!"
Siinä on ihania kuvia, ja kiva video teposta :) muutenkin piristäviä kuvia vaikka ilma kuvissa onkin synkkä. Se on yksi syy miksi pidän blogistasi, saat synkät tai tylsät asiatkin vaikuttamaan positiiviselta :)

/Jessica

 
16. marraskuuta 2010 klo 4.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eli kuinka kauan tosta alemmasta postauksesta meni ennen kun vauva syntyi? jos äitisi epäili että noin 2 vkoa? :)

 
16. marraskuuta 2010 klo 4.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus: "Pari sanaa unesta ja sateesta."

Itsellä myös koira ja 11kk tyttö, joka ei ensimmäisinä yhdeksänä kuukautenaan halunnut nukkua! Moni päivä tuntui sateiselta vaikkei edes satanut.

Luen blogiasi kivojen juttujen, söpön vaavin ja kauniiden kuvien takia. Välillä on mukavaa lukea myös vaikeammista päivistä ja jaksamisen haasteista. Niitä huonoja päiviäkin kun on, niin on mukavaa, ettet halua kaikkea siloitella kiiltokuvamaisen kivaksi. Ilman huonoja päivä eivät hyvätkään päivät tuntuisi hyviltä :D

-Minni

 
16. marraskuuta 2010 klo 5.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun suosikki on "tyylikästä", jossa kerrot, että olet hankkinut tuulipuvun. Olet kaunis ja huolehdit ulkonäöstäsi, joten on ihanaa lukea, että olet siirtynyt tuulipukukauteen. Tarkoitan, et se inhimillistää sua ja tekee susta viel mielenkiintoisemman. Näin mammalomalla ollessani, luen kyllä sun blogia päivittäin ja tykkään joka postauksesta, koska ne ovat arkisia hyvine ja huonoine fiiliksine.

-josefina

 
16. marraskuuta 2010 klo 5.49 , Blogger Mona kirjoitti...

Niinkuin joku muukin oli tuolla sanonut, niin munkin täytyy vastata että paras postaus mielestäni oli tää Sape-postaus. Aivan ihana lukea jotain semmoista, mikä tulee aidosti suoraan sydämestä :)

 
16. marraskuuta 2010 klo 7.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En osaa sanoa mikä on ollut hauskoin tai kivoin postauksesi, niitä on ollut niin monta :) Mutta ehdottomasti koskettavin ja mieleenpainuvin kirjoituksesi on ollut vanhassa blogissasi ollut kirjoitus Tepon poismenosta. Kirjoituksesta huokui niin paljon tunnetta ja tuskaa, että se sai minut itkemään. Vahva reaktioni yllätti minut täysin.

Sillä kyseisellä kirjoituksella on kuitenkin ollut osavaikutuksensa siihen, että nykyään yritän joka päivä sanoa rakkaimmilleni äänen sen kuinka kiitollinen heistä olenkaan.

Amelia

 
16. marraskuuta 2010 klo 7.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paras postaus on mielestäni ollut se, missä rehellisesti kerroit kuulumisistasi ja väsymyksestäsi. Oot hyvä esimerkki meille muille: aina ei tarvi jaksaa ja se on ok! Ihailen suuresti vahvuuttasi :)

-Laura

 
16. marraskuuta 2010 klo 7.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://magicpoks.blogspot.com/2010/08/rebsun-ratit-eli-vauvan-vaatekaappi.html Kaikkihan nää on ihania ja kiva postauksia, mutta esimerkiks Rebekan vaatteista kertova postaus oli ihana. Kiva nähä että tytöllä on nättejä vaatteita, ja että joku panostaa lapsenkin vaatteisiin! :)

 
16. marraskuuta 2010 klo 8.48 , Blogger Heidi kirjoitti...

Heippa,
Minun lempparipostaus on " yksi kaunis syyspäivä" http://magicpoks.blogspot.com/2010/09/yksi-kaunis-syyspaiva.html
Tässä kyseisessä postauksessa yhdistyy oikeastaan kaikki, mistä pidän blogissasi : yksilöllisyys, tunnelmaa täynnä olevat valokuvat ja sitte se jonkinlainen arkipäiväisyys, joka ei ole kuitenkaan yhtä kuin turhanpäiväisyys : )

 
16. marraskuuta 2010 klo 8.50 , Anonymous piitsu87 kirjoitti...

Mulla ei oo varsinaisesti suosikkia mutta on ollut mukava lukea raskaudestasi etenkin kun teilläkin on koira ja kuinka hyvin on koira ja vauva tulleet toimeen :D Meillä on kaksi koiraa ja tässä odottelen nyt h hetkeä että koska pääsisi jo synnärille kun nyt on jo 10 pvää yli lasketun ajan ja olo on tukala :D

 
16. marraskuuta 2010 klo 10.28 , Anonymous Ellu85 kirjoitti...

Mulle on jäänyt parhaiten mieleen se postaus, jossa olitte viettämässä ensimmäisiä viikkoja kotona Repsun kanssa. Siinä oli ihania kuvia ja jotenkin niin myönteinen ja rauhoittava tunnelma, että minäkin äitiydestä panikoiva aloin uskoa että kyllä lapsen kanssa oppii elämään, alussa kaikki on uutta ja pelottavaakin, mutta ajan myötä se yhteinen rytmi lapsen kanssa löytyy. Se postaus sai myös minut seuraamaan blogiasi :) Kiitos siitä, olen saanut viettää monta ihanaa hetkeä tämän blogin parissa.

 
16. marraskuuta 2010 klo 11.04 , Blogger Heidi kirjoitti...

Heippa! Futismamma -postaus on ihan lemppari! Siinä on mukava arkinen fiilis, suloinen Rebekka ja tärkeä ele. Herätit kyseisellä postauksella mutkin ja menin myös ensimmäistä kertaa katsomaan mieheni jalkapallo ottelua. Se oli oikeasi ihan hauskaa ja mies oli ihan superiloinen nähdessään mut ja poikansa kentän laidalla. Joten iso kiitos tästä postauksesta <3

 
16. marraskuuta 2010 klo 11.42 , Blogger enna kirjoitti...

Kaikkein ihanin postaus ikinä on mielestäni ollut "Kaikki hyvin kotona Äiti"! En osaa sanoin kuvailla kuinka hyvälle mielelle tulin lukiessani postauksen, vaikka sinä itse et sitä kirjoittanutkaan. Ehkä kirjoituksesta tekikin koskettavan juuri se, että voin kuvitella sinun olleen hyvin onnellinen lukiessasi postauksen! :) Kaikkea hyvää sinulle, Maj!

 
16. marraskuuta 2010 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikea valinta, koska olet vaan niin hyvä kirjoittamaan! Aina saat mut nauramaan, kun luen blogias :) Mutta mieleenpainuvin oli varmasti tää, jossa kerroit ystävästäsi Saarasta :) Siinä tuli pari kyyneltäkin, vaikka hymyssä suin luinkin tekstin :)

-N

 
16. marraskuuta 2010 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti se missä oli ne ihan mielettömän kauniit mustavalko kuvat miikasta ja rebekasta. Mulla ihan oikeasti tuli vedet silmiin kun ne kuvat jo itsessään oli niin kauniita. On ihana että uskalsit laittaa niinkin henkilökohtaisia asioita/kuvia tänne blogin puolelle, ja minulle ne ainakin antoivat mielettömän ilontunteen.

abc123

 
16. marraskuuta 2010 klo 13.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihih, tämä postaus tietysti ;)


-Sirke

 
16. marraskuuta 2010 klo 13.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Sweet Dreams" -postaus! :)


-Anna K.

 
16. marraskuuta 2010 klo 13.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki Ylivieka-postaukset, sen takia että on ihana nähdä miten läheiset ja lämpöiset välit teillä on :) Kaikilla ei ole :/

 
16. marraskuuta 2010 klo 14.03 , Blogger Laura kirjoitti...

Ihana tukka ! <3

 
16. marraskuuta 2010 klo 22.37 , Blogger Susanna kirjoitti...

Mä melkein rakastan niitä postauksia kun ootte sun porukoillasi käymässä eli siis ylivieskassa(?) :) Ne on aivan parhaita postauksia. Olet ottanut paljon niin lämpöisiä kuvia ja joka puolella hehkuu oikein onnea. <3 Rebekalla on varmasti parhaat isovanhemmat! :) Sekä kaikki läheiset! :) Mä innolla odotan aina niitä postauksia<3!!

On vaikeaa sanoa yhtä parasta, koska tykkään sun blogista ihan mielettömästi. :) Vaikka olenkin vasta 19-vuotias nuori naisen alku. Vauvakuume on jyllännyt kovana jo vuoden aikaa, mutta ehkä me vielä hetki odotellaan! ;) Meillä on onneks jo tollanen chihu vauva! Se riittää ainakin hetkeksi! :D

 
16. marraskuuta 2010 klo 23.45 , Blogger Maian kirjoitti...

Vaikea sanoa kaikkien aikojen parasta postausta, mutta tänään päivää piristi tuo uusin eli Jumppapäivä! Meinasi purkka lentää suusta kun repesin (äänettömästi tosin, töissä) hieman vaativalle Rebekalle kiukkuilmeineen :D Ehkä julmaa nauraa toisen kiukulle, mutta ei oikein muuta varsinkaan noiden kuvatekstien kera :D Kiva oli lukea, kuinka ilta jatkui sitten kuitenkin mukavissa tunnelmissa...

 
17. marraskuuta 2010 klo 2.37 , Anonymous siisii thckoitin@hotmail.com kirjoitti...

missä sinä, Rebekka ja sun veli (Peppu? Peppa? Pepe? joku :D) pötköttelette lattialla ja siinä oli jotain vanhoja lelujakin. Se on jäänyt mieleen lämpimän ja rakastavan tunnelman takia.

 
17. marraskuuta 2010 klo 5.31 , Anonymous Linne kirjoitti...

nyt kun muistelee niin ekana tulee mieleen ehkä se kun sä kirjotit susta ja lähinnä saarasta postauksen.siitä oikeen huokui että te välitätte toisistanne ja se oli vaan niin kiva lukea!yleisestikkin on kivointa katella niitä postauksia missä on rebebekka,hän on vaan niiiiiin söpö!
ja ainiiiii!kaikki ne missä sä ja se sun veli pepe (?)ootte,niitäkin on tosi kivaa lukea koska teillä kai on lämpimät suhteet, ja sen huomaa!

 
17. marraskuuta 2010 klo 12.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Mikä tulee ensimmäisenä mieleen ja se mitä odotin itse eniten on postaus missä tutustutit Rebekan meille lukioille ensi kertaa ja myös se postaus missä ilmeni vaavin tuleva nimi <3 :)

jos mietitään tätä "uutta-uutta" blogia, niin se on Maunon tarina. Itkua täällä olen nieleskellyt ja miettinyt rakkaan koiran menettämisen tuskaa. Itselläni on kaksi iloista hännän heiluttajaa ja jotenkin koko ajatus siitä että tapahtuisi jotain samankaltaista mitä Maunolle saa mut todella surulliseksi. Kävin halaamassa poikia ja käytiin salaa raksu kaapilla :)

 
17. marraskuuta 2010 klo 15.45 , Blogger Anna kirjoitti...

Yritin miettiä ja miettiä mikä postaus olisi paras, mutta en millään pysty laittamaan mitään yli muiden. Rakastan sun jokaista postausta, jossa puhut lähimmäisistä tai vaikka vain arjestakin - osaat välittää kirjoittamalla kaikki tunteet niin elävästi.

Mieleen on kuitenkin jäänyt postaus, jossa kerroit ystävästäsi Saarasta. Samoiten mieleen on jäänyt ne lukuisat kirjoitukset, joissa kerrot rakkaasta perheestäsi. Ja pakko mainita vielä Miikan tekemä postaus, jossa kerrottiin kotona kaiken olevan hyvin, kun sinä olit reissussa.

Sun postaukset on vaan saanu mut niin monta kertaa itkemään ja nauramaan. Tää blogi on yksi parhaista - ja etenkin yksi aidoimmista blogeista koko blogosfäärissä.

 
17. marraskuuta 2010 klo 23.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa kaikki, koska tämä on yksi lemppariblogeistani! Olen itsekin Tampereelta ja jo pelkästään siksikin tuntuu jotenkin "läheisemmältä". Ja kuvat on ihania kun niitä on paljon :)

 
18. marraskuuta 2010 klo 3.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki normaalit arjesta kertovat ovat ihania, mutta hellyyttävin oli Miikan postaus hiljattain, kun itse olit reissussa!

T: Tiita

 
18. marraskuuta 2010 klo 9.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei ehkä paras mutta mieleenjäävin oli Maunon poismeno.

 
18. marraskuuta 2010 klo 9.29 , Anonymous maijai kirjoitti...

ups, siis edellinen kommentti oli mun :)

 
18. marraskuuta 2010 klo 10.37 , Anonymous Mytty kirjoitti...

Paras postaus on ollut kun olitte koko perheen kesken sumuisella lenkkipolulla viettämässä aamua :) Ne kuvat oli niin upeita! Ja se tunnelma, oih!

Tykkään siitä miten osaat vangita kuviin sen oikean tunnelman. Toivoisinkin enemmän kuvia kun vietätte aikaa pihalla, Teposta ehdottomasti lisää juttua ja kuvia ;) Meillä on yks chihu kotona ja pitkä kaksi viikkoa täytyisi jaksaa odottaa ja toinenkin karvalapsi saapuu taloon!

Rrrakastan sitä tunnetta, kun tuntuu että koko muu maailma nukkuu, ilma on kirpeän viileä ja on pukenut tarpeeksi vaatetta päälle että tarkenee :D Koira innoissaan haistelee maata ja me miehen kanssa jutellaan kaikkea ja tepastellaan rauhassa pitkin kaupunkia.

 
18. marraskuuta 2010 klo 10.57 , Anonymous Cherie kirjoitti...

Tykkäsin videopostauksesta, jossa oli mukana myös sinun siskosi. Sai nauraa!:)

 
18. marraskuuta 2010 klo 11.56 , Anonymous alli kirjoitti...

Liikuttavin postaus on tuo uudempi Mauno postaus, itku silmässä luin sitä. Voimia sinne koirattomaan kotiin < 3

 
19. marraskuuta 2010 klo 3.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mieleenpainuvin postaus taitaa olla se missä kerroit ihanasta naapuristasi. Olisipa meillä kaikilla samanlainen naapuri ja ystävä :)

-Emma-

 
19. marraskuuta 2010 klo 9.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Surullistakin surullisempi Mauno -postaus on jäänyt mieleen. Koiran menettäneenä nuihin tuntemuksiin oli vain niin helppoa samaistua ja olit saanut puettua sanoiksi senkin, mitä itse ei järkevästi olisi saanut kerrottua. Koskettavin lukemani postaus.

-jan

 
19. marraskuuta 2010 klo 12.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yleensäkin kaikki postaukset, joissa puhut läheisistäsi. Niistä jokaisesta tulee niin rakastava fiilis, ja ihailen kuinka läheisiä olette perheesi ja ystäviesi kanssa. Ja vaikka välillä kerrot kuinka väsyttää yms, niin silti tietää että rakastat lastasi yli kaiken etkä vaihtaisi aikaasi hänen kanssaan mihinkään. Kaikki tämä vaan tulee ilmi kirjoituksistasi, ilman että edes suoraan sanoisit sitä.

-annastiina

 
19. marraskuuta 2010 klo 12.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ku Teppo kakkas jonnekki verhon väliin tai sohvan taa tai minnekkä!
Se on jäänyt parhaiten mieleen. Ja ku Teppo aavisti ja lähti lipettiin.. :)

-Carita-

 
21. marraskuuta 2010 klo 6.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis voi kamala, oonko ihan tosissaan kirjottanu, että Tepon poismenosta kertova postaus on ollut mieleenpainuvin. Voih, olen kovin pahoillani! mikälie ajatuskatkos, tarkoitin toki Maunoa.

Amelia

 
21. marraskuuta 2010 klo 22.36 , Blogger Rebekka kirjoitti...

Paras postaus.. Hmm.. Vanhassa blogissa oli sinä ja Miika-postaus... Mutta ehkä silti kaikkein parhain postaus oli se kun kerroit olevasi raskaana, se tuli niin täytenä yllätyksenä ja voi sitä ilon määrää!
Tälläisenä myötäeläjänä olin niin onnellinen puolestanne monta päivää!
..Ja sitten itse muutamaa kuukautta myöhemmin sain tietää olevani raskaana, joten sen jälkeen kaikki raskausaiheiset postaukset olivat erittäin lähellä sydäntä :>

Hyvää loppuvuotta, Joulun odotusta ja kaikkea hyvää teidän perheelle <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu