Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuosi 2010

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vuosi 2010


 Tammikuu
 

Uusivuosi vietettiin kavereiden luona ja aattona kasailtiin jo pinnasänkyä, hyvissä ajoin siis oltiin liikkeellä :)
Olin jo aika isomahainen ja malttamaton, hypistelin kaupoissa pikkuvaatteita. Tammikuussa me ulkoiltiin myös paljon, kovista pakkasista huolimatta.


 Helmikuu

Jäin äitiyslomalle ja vietimme aikaa myös Ylivieskassa. Käytiin paljon ulkoilemassa, salilla ja nautittiin paukkupakkasista. Äitini sisko kuoli, olimme kaikki hyvin surullisia.
 Maaliskuu
 


Maaliskuussa minulla ei ollut muuta kuin aikaa, kunnes minusta tuli äiti. Rebekka tuli tähän maailmaan loppu kuusta. Olimme onnesta soikeina. Maaliskuu oli 2010 vuoden ehdottomasti tärkein kuukausi meille. Pääsiäistä vietettiin uutta tulokasta ihmetellen...


HuhtikuuHuhtikuussa kelit lämpeni ja lumet suli, päästiin ulkoilemaan vauvan kanssa. Vietetiin paljon aikaa naapurin Maijan ja Gretan kanssa. Ihmettelin edelleen, että miten on mahdollista, että minä olen äiti ja silti sama ihminen kuin ennenkin :)Toukokuu


  Rebekan ensimmäinen vappu, minun ensimmäinen äitienpäivä. Sain paketin ja kortin sänkyyn ja aamupalaakin oli laiteteltu. Meillä oli ristiäiset ja Rebekka sai nimensä. Vauvaa kanneltiin, se itki iltaisin, siskoni kauhisteli, että kuinka jaksan. Toukokuussa juhlittiin myös Viivin ja Miikan synttäreitä.


Kesäkuu


 

 Me matkustettiin Repsukan kanssa ensimmäistä kertaa Ylivieskaan, Miikalla oli töitä ja hän tuli viikon päästä perässä. Vauvaa esiteltiin sukulaisille. Vietettiin mielettömän kiva juhannus siskoni luona ja käytiin Kalajoellakin kivoissa pileissä. Loppu kuusta ilmat lämpeni ja ehdittiin myös käydä mökillä...


Heinäkuu
 Heinäkuu oli ihan mielettömän KUUMA! Käytiin uimassa melkein joka päivä, otettiin aurinkoa ja nautittiin täysillä keleistä! Minä täytin 25-vuotta ja me juhlistettiin sitä Tukholmassa. Oltiin mökilläkin muutaman kerran! Koko kuukausi oli iha mieletön <3
 Elokuu
 Elokuukin oli poikkeuksellisen lämmin... Rebekan uni-ongelmat alkoivat, olin aika väsynyt ja ihmeissäni...
Liekö se syynä siihen, että elokuusta ei jäänyt oikeen mitään ihmeellistä mieleeni.


Syyskuu
Syyskuussa oli väriloistoa, ihana ruska! Arki ja ruutiinit tulivat jäädäkseen, käytiin muskarissa ja jumpassa ahkerasti. Siskoni vieraili meillä ja olin muistaakseni kaksi viikkoa Ylivieskassakin... Kävin myös Sapella Helsingissä ja olin ensimmäisen kokonaisen vuorokauden Rebekasta erossa.


Lokakuu

 

Lokakuussa kelit viileni. Satsasin ulkoiluvaatteisiin. Podin väsymystä, vaihteeksi. Minulla ei ole oikeen mitään ihmeellistä sanottavaa lokauusta, tuskin mitään erikoista edes tapahtui?


Marraskuu


Marraskuussa oli isänpäivä, me askarreltiin kortteja Viivin kanssa.Vietettiin paljon aikaa vain kotona oleskellen, vauvakamuja poikkesi kylässä... Tuntuu, että istuskelin koko marraskuun meidän olohuoneen lattialla leikkien Rebekan kanssa... :D Leikkasin hiukset lyhyiksi.

 JoulukuuJoulukuussa aloitin työt. Joulu oli parasta. 
Vielä on tätä vuotta kaksi päivää jäljellä...


Sitten on taas uusi vuosi ja uudet kujeet!?
Mitäköhän lupauksia tekisin, oletteko te luvanneet jo jotain itsellenne?


-Maj32 kommenttia:

29. joulukuuta 2010 klo 13.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miika on NIIN ihana<3

No ootte tekin, koko perhe:)

 
29. joulukuuta 2010 klo 13.40 , Blogger suvi kirjoitti...

Teillä on kyllä ollut ihana vuosi! Koko vuoden blogiasi seurasin ja oli ihana nähdä kertausta kaikista ihanista asioista. Mun uudenvuodenlupaus on pistää oma blogi kunnolla käyntiin ja tehdä muutos ruokailu- ja liikuntatottumuksissa. Jälkimmäinen on se mitä varmaan moni itselleen lupaa ja unohtaa ekan viikon jälkeen, toivottavasti mulle ei käy niin! :D Toivottavasti sä lupaat jatkaa näitä ihania postauksiasi! Mä lupaan jatkaa lukemista ;)

 
29. joulukuuta 2010 klo 14.06 , Anonymous Janita kirjoitti...

Oot niin kaunis! :) Ja mulla tulee ihan vauvakuume kun sun blogias lukee.. :)

 
29. joulukuuta 2010 klo 14.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia! :)

Mä lupaan laihtua vähintään syksyn aikana lihomani 5kg eli yritän syödä terveellisemmin (helppoa, kun nykyinen ruokavalioni on täyttä roskaa) ja liikkua enemmän (helppoa sekin, on jäänyt liikunta ihan minimiin, entisellä fitness-ihmisellä).

Olisi tosi kivaa lukea jatkossa postauksia ravinnosta, liikunnasta ja kauneus- ja muotijutuista. Olet niin hyvinvoivan näköinen ja oloinen, miten sen teet?

Onnellista seuraavaa vuotta!

-Saaga

 
29. joulukuuta 2010 klo 14.20 , Blogger johanna.siskokullat kirjoitti...

Ihana kertaus vuodesta - hyviä kuvia! :) Melkein koko vuoden oon lukenut blogiasi ahkerasti - muistaakseni vähän ennen Rebekan syntymää alotin, silloin kun oma neitini oli ihan pikkuinen (tammikuussa syntynyt) :)

 
29. joulukuuta 2010 klo 14.42 , Blogger Heidi kirjoitti...

Ihana vuosi :-)

 
29. joulukuuta 2010 klo 15.13 , Blogger Eeva! kirjoitti...

en oikeen itekkään tajua miten voi kiinnostaa jonku ihan randomi bloggaajan elämä nii paljon, silti tätäki ja muutenki koko blogii ihan innoissaan luen:D:D tykkään kyllä tästä blogista,, vaikka maailman erilaisimmat niinku iästä ja elämäntilanteesta ollaan:) itehän lupasin just alottaa tammikuusta karkkilakon ainaki kesää asti,, saa nyt nähä hahah. no ei sen pitempi kommentti mut ei se mitää, mäki jatkan tän lukemista:)

 
29. joulukuuta 2010 klo 22.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aaahhh...mä niin pidän sun blogista <3

 
29. joulukuuta 2010 klo 23.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana vuosi teillä! Minun vuoteni oli yhtä hullunmyllyä, stressiä ja kiirettä. Töistäni johtuen siis. Ensi vuodelle teenkin lupauksen vaihtaa työpaikkaa niin pian kuin mahdollista. Lupaan myös alkaa nauttia pienistä hetkistä.

 
29. joulukuuta 2010 klo 23.40 , Blogger RUMBO kirjoitti...

Ihana vuosi ollut myös siellä.

Olin ajatellut tekeväni myös postauksen ja kertauksen tästä vuodesta, sillä se on ollut NIIN antoisa. Käypä kurkkaamassa tänään myöhemmin blogistani;)

Hyvää vuoden vaihdetta!

Lupauksista:

liikuntaa enemmän ja kerrankin jos saisin kirjanpitäjälle paperit hyvissä ajoin enkä viimetipassa ;)

 
29. joulukuuta 2010 klo 23.55 , Blogger Riina kirjoitti...

kauniita kuvia :)

 
30. joulukuuta 2010 klo 0.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lupasin laihduttaa liian kilot pois :D
niinku joka vuosi sama lupaus mut ratkean herkkuihin ja lihoan vähän lisää :)

 
30. joulukuuta 2010 klo 0.20 , Blogger Sarashe kirjoitti...

Mukava kollaasi koko vuodesta :) Kirjoitat tosi kivasti ja mukava seurata teidän elämää jatkossakin. Mä en ole ihmeellisiä lupauksia tehnyt.. ehkä koitan olla stressaamatta niin paljoa, puuhailla lasten kanssa kaikkea mukavaa ja valmistautua uuteen tulokkaaseen jonka olisi tarkoitus saapua toukokuussa ;) siinähän ne.
ihanaa alkavaa vuotta ja odottelen innolla blogin siirtymistä id:siin!

 
30. joulukuuta 2010 klo 0.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee aivan oma mieheni mieleen tosta kuvasta jossa Miika nojaa vasten rattaita vappuna...hurjaa:)!

 
30. joulukuuta 2010 klo 0.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Unohdin kysyä; mitä kameraa käytät? Ja käytätkö paljon eri asteuksia kuvatessasi? Muistaakseni osaat valokuvata hyvin (tai siis osaatkin kuvista päätellen tietysti). Tarkoitan että etkös ole joskus miettinyt siitä ammattiakin itsellesi?

Niin siis ne kamerat kiinnostaa:)

 
30. joulukuuta 2010 klo 1.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin aivan mielettömän lohdullinen postaus. Olen mennä porskuttanut koko syksyn onnesta soikeana, kokematta minkäänlaista masennusta tai alakuloa. Onneni on seurausta siitä, että ymmärsin katsoa ympärilleni ja tajusin, että minulla on kaikki, mitä olen toivonut. Tässä ja nyt. En elä mitenkään hohdokasta elämää, mutta olen huomannut, että arki ja arjessa pärjääminen on onnea.

Kuitenkin jouluaattona minuun iski kummallinen alakulo. Olen aina ollut alakuloon taipuvainen ja osasinkin pelätä, koska putoan pilvilinnoistani. En ole nukkunut öisin, koska olen murehtinut kaikkea epäolennaista. Lisäksi olen sairastanut flunssaa jo pari viikkoa.

Tulipa tilitys. Mutta pointtini oli se, että tämä postaus palautti minut muistamaan, mistä onni tulee. Samalla muistelin kaikkia ihania pieniä asioita, joita olen saanut kokea tänä vuonna. (Olen lukenut näitä vuosi kuvina -postauksia myös muista blogeista, mutta yksikään niistä ei ole ollut lähellekään näin koskettava.)

Kiitos lohdutuksesta! :) Onnea ja kaikkea hyvää teidän perheelle, vuodelle 2011!

J

 
30. joulukuuta 2010 klo 1.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei mulla muuta, kun että te kaikki ootte niiiin ihania! :)

 
30. joulukuuta 2010 klo 2.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää postaus oli aivan ihana :) blogisi on muutenkin aina ihanaa ja piristävää luettavaa. Kiitos!

 
30. joulukuuta 2010 klo 2.54 , Anonymous Lotta kirjoitti...

Ihana postaus! Itelle tuli mieleen kaikki oman elämän hetket ja tilanteet, jolloin olen lukenut nämä sun blogikuulumiset :) Tapahtumarikas vuosi on ollut täälläkin!

Mun uudenvuodenlupaus on sama kun yhdellä aiemmalla kommentoijalla: vähentää työstä johtuvaa ahdistusta ja stressiä! Loppusyksy meni vähän ohi ihan turhan työstressin takia ja monia kivoja arkisia hetkiä jäi kokematta :( Mutta uusi vuosi, ja uudet kujeet! :)

Kiitos blogivuodesta!

 
30. joulukuuta 2010 klo 3.19 , Blogger Ioanna kirjoitti...

Aivan ihana postaus ja ihania kuvia. Tästä tuli hyvä mieli :)

Ihanaa vuodenvaihdetta teidän perheelle!

 
30. joulukuuta 2010 klo 3.29 , Anonymous rita kirjoitti...

Oi miten ihana postaus !<3 Varmasti olen yhtä hymyä koko loppupäivän, koska postausta lukiessa väkisinkin siirtyi suupielet hipomaan korvia - mahtavaa Maj, Miika ja Rebekka! :) Kuvat olivat loistavia ja vielä kasvattivat hymyäni. Onnistutte aina piristämään huonosti alkaneen tai huonosti menneen päiväni, kiitos ihan tuhannesti siis parhaasta blogista<3

Hyvää loppuvuotta,
Rita

 
30. joulukuuta 2010 klo 3.48 , Anonymous Tiunamiuna kirjoitti...

Ihana postaus!!! Mua alkoi aivan jännittää ku mietin omaa ensi vuottani... Laskettuaikani on 20.3.2011 ja koko tämän vuoden olen seurannut tiiviisti blogiasi, aina välillä miettien, että "niin minä sitten ensi vuonna tähän aikaan", kun Rebekka on ollut kuvissa ja jutuissa niin ajattelen, että mun vauva ensi vuonna on ehkä samankokoinen jne. JÄNNÄÄ iik =)

Kaikkea hyvää Maj koko teidän perheelle ensi vuodellekin!

 
30. joulukuuta 2010 klo 8.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joskus monta vuotta sitten törmäsin jonkun tutun kautta sun irc-galleria "profiiliin" vai miksikä sitä nyt voi sanoa.. :D mutta luin sillon sun päiväkirjamerkintöjä ja ne oli minusta hauskoja. ja nyt olen seurannut sun blogia ihan alusta asti. olen sun kans saman ikäinen ja jotenki tosi monesta asiasta, mitä kirjoitat tänne, niin monista jutuista tunnistan itseni, vaikka ihan erilaista elämää eletäänkin. tosi kiva blogi! :)

 
30. joulukuuta 2010 klo 8.40 , Blogger Henna kirjoitti...

Nuo elokuun kaksi ekaa kuvaa on kyllä ihan huiput! Teistä likoista tosi kiva kuva ja tuo Rebekan ja Miikan kuva; voiko tytär olla enää enempää isänsä näkönen ;)

 
30. joulukuuta 2010 klo 9.37 , Anonymous nata kirjoitti...

ihania kuvia mari! sanoin äske jarnolle etten ymmärrä mite voit olla aina noin positiivinen ja hyvännäkönen. jarskin kommentti oli et tää on sitä ylivieskamentaliteettia :D sen yhen kerra ku käytii ylivieskassa viime juhannuksena ni mä näin ainoastaan kaikki paikalliset räkälät ja jotenkin sen perusteella vaikee uskoo ehe ehe. hauskaa uutta vuotta teijän koko poppoolle ja mä jatkan tätä stalkkausta ruudun tältä puolelta myös ens vuoden :)

terkut natalta ja jarnolta!

 
30. joulukuuta 2010 klo 11.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Seurasin sun vanhaa blogia ja oon ihan järkyttyny, että löysin tän sun uuden blogin vasta tänään :D ! Mutta ihanaa että "oot tullu takasin" (vaikka oonki nyt vähän myöhässä tän kommentin kans...)! Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän perheelle!

 
30. joulukuuta 2010 klo 12.01 , Anonymous T kirjoitti...

ai hitsi ku oot laiha tossa kesäkuun ekassa kuvassa! :O Miten pysyit noin pienenä raskauden aikana/pääsit nopeasti eroon raskauskiloista? :O Oot kyl hurjan nätti ja komeen miehen oot löytäny. ;) Onks tuo vanhempi tyttö miehes aiemmasta suhteesta?
kauheesti kysymyksiä. :D

Mutta lopuksi vielä pitää sanoa että tyttönne on kyl tooosi suloinen! :) Ihanaa uuttavuotta 2011 koko porukalle!

 
30. joulukuuta 2010 klo 12.10 , Blogger ssussuu kirjoitti...

Tää postaus oli aivan mieletön! :) Kyllä nousi hymy ihan korviin! kiitos tästä <3 ihana vuosi ollut teillä! :) Ja vielä parempaa uutta vuotta! ;P

 
30. joulukuuta 2010 klo 12.51 , Blogger Heini kirjoitti...

Tapahtumarikas vuosi!
Mun on pitänyt tällänen postaus kanssa tehdä, huomenna ehtii vielä :)

Mä yritän luvata, että pidän viikossa vaan yhden karkkipäivän. Oon niin kamala karkkirohmu, että joku tolkku tähän on tultava :)

 
30. joulukuuta 2010 klo 22.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Sinulla on ihana blogi, onneksi löysin tänne :) Voi miten kaunis vauva, onnea :) Meilläkin on toukokuussa syntynyt tyttö. Kaikkea hyvää vuodelle 2011!

 
31. joulukuuta 2010 klo 2.09 , Anonymous Mytty kirjoitti...

Nyt mun täytyy kyllä kysyä, vaikka et välttämättä halua vastatakaan. Satutko olemaan sukua Kaijalle joka asuu Laihialla? Te olette niin saman näköisiä vaikka ikäeroa onkin n.15 vuotta, että voisin vaikka vannoa että olette sukua :)

 
31. joulukuuta 2010 klo 4.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Uutta Vuotta 2011 teidän perheelle!

On ihana lueskella jonkun muunkin arjesta, joka on vähän samanlainen kuin meillä.. Meille syntyi myös tänä vuonna, tosin lokakuussa, poika.

Ollaan myös saman ikäisiä, itse täytin elokuussa 25, joten siis on oikeasti kivaa "vertaistukea" mulle tämä blogisi. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu